Pa sta treba? Da sutim?Ponos Torina je napisao/la:Sam sa sobom komentarisati utakmicu na forumu...![]()

Pa sta treba? Da sutim?Ponos Torina je napisao/la:Sam sa sobom komentarisati utakmicu na forumu...![]()
Pa uzivaj u utakmici ako ih vec pratis i volis toliko...Mokroguz je napisao/la:Pa sta treba? Da sutim?Ponos Torina je napisao/la:Sam sa sobom komentarisati utakmicu na forumu...![]()
Skakačka seljačino jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:Moze li se preko Bradine u Subotu, i jos 1 dan do Četvrtka da vas napomenem. Pozdrav
Ne brini se bankaru!Wandelanoite je napisao/la:Nadam se da u ovom kolu nece nedostajati Kazlagic ili Bajraktarevic prva imena Olimpika.
Dovoljno smo kvalitetni i bez njih, drugar!!Wandelanoite je napisao/la:Nadam se da u ovom kolu nece nedostajati Kazlagic ili Bajraktarevic prva imena Olimpika.
Kazlagic odskače kvalitetom sto pokazuju i rezultati kada je on u igri.Osim13 je napisao/la:Dovoljno smo kvalitetni i bez njih, drugar!!Wandelanoite je napisao/la:Nadam se da u ovom kolu nece nedostajati Kazlagic ili Bajraktarevic prva imena Olimpika.
Sto mi se ibretite o tome kad citav forum pise i komentarise o svojim klubovima?Rokoko87 je napisao/la:Svaka čast @Mokroguz na neiscrpnim izvještajima koje nam pišeš, naš klub je lakše pratiti uz tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.