Nisam ni ja gledao, radio. Svaka cast igracima i sš! Svaka cast i svim nasim navijacima odakle god da su a bili su na utakmici radnim danom u 14h, respekt
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
protiv Slobode ce biti teska utakmica, oni ce igrati na noz. ako izvuku pozitivan rezultat to ce im biti momentum za dalje
Mi smo kvalitetnija ekipa.
Teren na Tusnju je sad dobar tako da se igra moze razviti.
Vidjet cemo ko ce suditi i kako jer nazalost danas je to itekako aktuelno.
Ja sam siguran da cemo stvoriti dovoljo sansi,sve ce ovisiti o napadacima,neko se mora prikljuciti Guliu.
Turkes mi nekako ulijeva vise sigurnosti od Oliveire mada se izgleda brazilac forsira nebi li ga ocepilo, jer ima kvalitet ali je u totalnoj krizi
Mi smo kvalitetnija ekipa.
Teren na Tusnju je sad dobar tako da se igra moze razviti.
Vidjet cemo ko ce suditi i kako jer nazalost danas je to itekako aktuelno.
Ja sam siguran da cemo stvoriti dovoljo sansi,sve ce ovisiti o napadacima,neko se mora prikljuciti Guliu.
Turkes mi nekako ulijeva vise sigurnosti od Oliveire mada se izgleda brazilac forsira nebi li ga ocepilo, jer ima kvalitet ali je u totalnoj krizi
Po padu mozes zakljuciti da je Guli pao na loptu, al nevezano za penal, frajer nam je sviro ko sto se Borcu svira, a nije bilo nikakve potrebe za to. Ako je manga nek nas tako isprati protiv Zrinjskog u Mostaru ili na Kosevu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaka im čast za onakvu brojku u ovom terminu
Bice ovo dobra sezona
- FKSDoGroba
- Kontakt:
FANTASTIČNA PRIČA 1987!EastMadness je napisao/la: ↑30 okt 2024, 19:03Svaka im čast za onakvu brojku u ovom terminu
Bice ovo dobra sezona
Stara boljka naše lige- sudije. Danas sude za Borac sutra kada se stvari okrenu će suditi za drugi klub i tako će preživljavati na listama
https://sportdc.net/n/163735/?fbclid=Iw ... b3LT1OnsdQ

https://sportdc.net/n/163735/?fbclid=Iw ... b3LT1OnsdQ
Ma na tribinama su smiješni odavno. Grupu im i ne brojim ko navijačku, a ne očekujem ih nešto puno na zapadu obzirom kakvu sezonu imaju. Što neko reče, bit će atmosfera ko da na Koševu igramo!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Odgođena utakmica 4. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva bit će odigrana u srijedu, 6. novembra, u Mostaru, s početkom u 18:00 sati. Podsjetimo, Plemići su, kada se igralo ovo kolo, učestvovali u Evropi i zamolili su za odgodu. Tim sa Koševa je pristao na prijedlog, kao što su to gotovo uvijek činili klubovi u domaćem ligaškom takmičenju.
Osim toga, kako saznajemo ‘‘lome se koplja‘‘ ko će suditi utakmicu jedine dvije neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu bh. prvenstva.
Prema našim saznanjima, "prvi favorit" da bude glavni sudija ovog dvoboja je Darko Gedžić iz Brčkog koji je već sudio dvije utakmice Plemićima kao glavni djelilac pravde. Bilo je to u okršaju sa Posušjem u 5. kolu. Mostarci su tada slavili 1:0 (naknadno je susret registrovan rezultatom 3:0), te u 2. kolu u Gabeli kada su Plemići pobijedili GOŠK rezultatom 4:1.
U Komitetu za sudije i suđenje različito je raspoloženje i može doći do preglasavanja. U četvrtak bi se trebalo konačno znati ko će biti glavni sudija ovog meča. Nezvanično saznajemo da je jedan član komisije protiv, dok su druga dva za povjerenje Gedžiću. Ovakvih situacija je dosta u zadnje vrijeme,s obzirom na to da svako štiti "svoje interese.
S obzirom da je ovo derbi okršaj vjerujemo kako će Savez donijeti najbolje riješenje, a ko god bio na centru, da će opravdati povjerenje. U dosadašnjih 10 odigranih utakmica mostarski tim je osvojio 28, a koševski prvoligaš 24 boda. Za vikend aktuelni osvajač Kupa BiH gostuje Slogi u Doboju, a Bordo tim će na Tušnju odmjeriti snage sa Slobodom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trebamo se oglasiti povodom danasnjeg performansa Gigovica
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Osnov pravila fudbala...
Igrac Bosanskog Novog je igrao prvo loptom, sve poslije toga je inercija i ne racuna se. Penal nema ni 1% logike, ne treba izmisljati stvari koje ne postoje. Nismo ciganija s grbavice.
Meni se nije svidio pristup pojedinih koji su usli sa klupe...
Treba da grizes, jedes zemlju, ores teren .... Ravna crta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vidi se kontakt na videu dirao je loptu, problem je sto se ne vidi nista poslije.Pantelija je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:41Osnov pravila fudbala...
Igrac Bosanskog Novog je igrao prvo loptom, sve poslije toga je inercija i ne racuna se. Penal nema ni 1% logike, ne treba izmisljati stvari koje ne postoje. Nismo ciganija s grbavice.
Meni se nije svidio pristup pojedinih koji su usli sa klupe...
Treba da grizes, jedes zemlju, ores teren .... Ravna crta
Diskutabilna situacija, vise vuce da nije penal ali eto.
Zanima me jel VAR-a nema ni u finalu kupa ili?
Zna li neko, a vjerujem da ima starijih na ovom forumu, odakle uzvikivanje tamo nekad početkom 2000. godine, Bordo-Žuti? Pa su se pravili šalovi na tu foru sa žutom bojom, skoro sve je pored bordo imalo i žutu? Ja sam nekako baš bio klinac tad pa nisam kopčao, vrlo mi je ne tad nezapaženo prošlo, ali gledam evo jedan derbi iz 2001 godine, i vidim te žute zastave i slično, i shvatim da je to bilo, ali da nisam znao tačan razlog.
Ako neko zna, baš bih cijenio odgovor.
Jesu li delegirane sudije za 12. Kolo?
Druze, aktivan sam bio na Sjeveru od 97. ali se navijanja Bordo Zuti ne sjecam niti mislim da ga je bilo. Tacno je da su salovi bili uradjeni u tom fazonu, ali da se navijalo, nebih rekao.KarlMarx je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:51Zna li neko, a vjerujem da ima starijih na ovom forumu, odakle uzvikivanje tamo nekad početkom 2000. godine, Bordo-Žuti? Pa su se pravili šalovi na tu foru sa žutom bojom, skoro sve je pored bordo imalo i žutu? Ja sam nekako baš bio klinac tad pa nisam kopčao, vrlo mi je ne tad nezapaženo prošlo, ali gledam evo jedan derbi iz 2001 godine, i vidim te žute zastave i slično, i shvatim da je to bilo, ali da nisam znao tačan razlog.
U novi boj ...
Moja prva utakmica da se sjećam na Koševu je 2001 protiv Jedinstva iz Bihaća i fakat nisam nikad čuo za to bordo-žutihz033 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:03Druze, aktivan sam bio na Sjeveru od 97. ali se navijanja Bordo Zuti ne sjecam niti mislim da ga je bilo. Tacno je da su salovi bili uradjeni u tom fazonu, ali da se navijalo, nebih rekao.KarlMarx je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:51Zna li neko, a vjerujem da ima starijih na ovom forumu, odakle uzvikivanje tamo nekad početkom 2000. godine, Bordo-Žuti? Pa su se pravili šalovi na tu foru sa žutom bojom, skoro sve je pored bordo imalo i žutu? Ja sam nekako baš bio klinac tad pa nisam kopčao, vrlo mi je ne tad nezapaženo prošlo, ali gledam evo jedan derbi iz 2001 godine, i vidim te žute zastave i slično, i shvatim da je to bilo, ali da nisam znao tačan razlog.

MNON
Klub se saopštenjem ograditi od ovakvog suđenja. Nama ovo nije potrebno i ne želimo da nas sada neko kupuje da bi zadržao svoju fotelju, kad su promjene u Savezu krenule
Nebitno je da li je dirao gulijašvilija, ako je izbio prvo loptu, a jeste, jer je lopta otisla u kontra smjeru. Guli je samo naletio na nogu koja je izbila loptu. Bukvalno "sta nije penal" iz udzbenika.
Isto kao na kosevu na derbiju "sta je penal" kada je cigo igrao rukom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- luckystrike
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dave, nedimmmm1337, Shategabri i 57 gostiju.