FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mah da je Penelope Cruz nek se ne slika ako nije dresu Šekija Šeleta Okića

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Daj ba ljudi pogledajte Radnikov put do finala. Osim listice zaista smiješni protivnici. Apsolutno nisam za debelog.

- Sarajlijica1946
 - Kontakt:

**** celu,Hurtic zasluzuje sansu.Dosta nam je cirkusanata sa strane!
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Uvijek je lijepo kad Listica ispadne .Ma kakav debeli pored Hurte majstora.Šta tražite hljeba preko pogace,

ŠTA SE OVO DEŠAVA 
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
						FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Hurta samo do kraja sezone tako huprava kaže.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma kad smo istrpili jarnija,jesica mozemo i celu,a on zasluzuje sansu,a sam se nudi i zeljan je posla kod nas 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
						Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PitarBordo
 - Kontakt:

- FrancescoTotti
 - Kontakt:

A idi u q ja uploadujem na imgur i patim sePitarBordo je napisao/la:
To je to.
To je too

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
						- molotovljev

Tako je !Sarajlijica1946 je napisao/la:**** celu,Hurtic zasluzuje sansu.Dosta nam je cirkusanata sa strane!
Ključna riječ je, cirkus, cirkusanti, cirkusanata, cirkusantima... sve se nekako vrti oko njih.
F.K.SARAJEVO
						- PitarBordo
 - Kontakt:

Totti 
Ćelo i kad daje izjave gdje nas nema uopšte, gotovo direktno se obraća nama.

Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Totti
"Puno nam to znači. Lično sam doživio ovacije u Sarajevu, što me je jako pozitivno iznenadilo. Te simpatije koje smo dobili, zaslužili smo. Moji momci su pošteni i izgaraju na terenu, daju sve od sebe, a publika to prepoznaje i voli. Kod mene nema foliranata koji gledaju kako će isteći 90 minuta, kako im štucne stoje i da im je frizura dobra, to su momci koji izađu na teren da se bore i ginu. To je uspjeh našeg kluba, a igračima možda garantuje bolje karijere, bolje klubove i veće zarade. Kod nas neko može da se vrati nogometu, ali ne može zaraditi velike pare", završio je Petrović.
Sarajevo ljubavi moja.
						- FrancescoTotti
 - Kontakt:

Molotovljev djecko postao si persona gora od majkla na ovoj temi, tako da znaj da ti je ovo zadnji post u kojem ti se neko obraca, znaj da od mene bar nikad neces dobit reply, jer si glupa osoba da bi se uopste diskutovalo s tobom .
Selam za tvoje u upravi :*

Mnogi bi smršali ako Obelix dođe 
@PitarDeveloper jedan od rijetkih koji je skužio da se lik obraća nama i kad nema veze s nama.
Ljudi dovest ga ba , dosad je imao milosti prema nama halalio nam bodove , ako ga naljutimo ostajemo bez 6 sigurnih boba

@PitarDeveloper jedan od rijetkih koji je skužio da se lik obraća nama i kad nema veze s nama.
Ljudi dovest ga ba , dosad je imao milosti prema nama halalio nam bodove , ako ga naljutimo ostajemo bez 6 sigurnih boba
Kakav ti nick imašFrancescoTotti je napisao/la:.
Hurticu svaka cast, ali ako nema licencu, onda i ne treba biti trener sledece sezone.
Ne smijemo opet praviti cirkus od kluba.

Ne smijemo opet praviti cirkus od kluba.
Nije slucajno sto Dulja ide na kraju sezone...radi mira u kucirasavoje je napisao/la:Prozvao Dulju indirektno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ekipu čine borci, a ne foliranti
Zbog svog neupitnog nogometnog znanja te dopadljive igre i borbenosti njegove ekipe na terenu, Petrović je zaslužio simpatije ljubitelja nogometa širom BiH, a često je zajedno sa svojim timom pozdravljen ovacijama protivničkih navijača.
"Puno nam to znači. Lično sam doživio ovacije u Sarajevu, što me je jako pozitivno iznenadilo. Te simpatije koje smo dobili, zaslužili smo. Moji momci su pošteni i izgaraju na terenu, daju sve od sebe, a publika to prepoznaje i voli. Kod mene nema foliranata koji gledaju kako će isteći 90 minuta, kako im štucne stoje i da im je frizura dobra, to su momci koji izađu na teren da se bore i ginu. To je uspjeh našeg kluba, a igračima možda garantuje bolje karijere, bolje klubove i veće zarade. Kod nas neko može da se vrati nogometu, ali ne može zaraditi velike pare", završio je Petrović.
AL SAM NAM SE NUDI
 Dino dovedi ga pa odlazi .

Zbog svog neupitnog nogometnog znanja te dopadljive igre i borbenosti njegove ekipe na terenu, Petrović je zaslužio simpatije ljubitelja nogometa širom BiH, a često je zajedno sa svojim timom pozdravljen ovacijama protivničkih navijača.
AL SAM NAM SE NUDI
						- FrancescoTotti
 - Kontakt:

Hvala bracika sto postujes najveci spomenik RimaBelminM23 je napisao/la:Kakav ti nick imašFrancescoTotti je napisao/la:.
![]()
![]()
Cuj ovog "dovedi ga pa odlazi"
					Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 20 apr 2016, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

- molotovljev

Tu vas čekam... dakle, tema nije vaša, odnosno vas 5,6 cirkusanata, već je tema svih nas, pa i onih koje ste vi otjeraliFrancescoTotti je napisao/la:Molotovljev djecko postao si persona gora od majkla na ovoj temi, tako da znaj da ti je ovo zadnji post u kojem ti se neko obraca, znaj da od mene bar nikad neces dobit reply, jer si glupa osoba da bi se uopste diskutovalo s tobom .
sa vašim cirkus stavovima. Znači boli molotovljeva qrac šta vi mislite, za mene ste realno smiješni i ističe vam rok trajanja.
a sad odyebi bubuljičaru...
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Haksss, laznokrilo i 30 gostiju.