FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mali plavi, mali plavi strumfoviiii
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Njega sam stavio samo zato jer je dugo vec kod nas, neka sad ide prosvijetljivati dalje, bilo bi presebicno zadrzat ga.Besic je napisao/la:Plakalo u Bosnu Visočku
Kramara poslat ma nemam ideje
Okic uhh.....
I naravno penzionisat broj 9 nakon njegovog odlaska
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ovima se povrijedio zahirovic, trebamo i mi povrijediti okica, pa da se derbi ipak igra 11 na 11
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Looking for last alive Sevko Okic fan (emotik lupa )
"No results""
"No results""
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je nasa najveca sansa dobiti komsinice tako sto bi ih probijali po krilima. Odnosno trebamo igrati nasu standardnu igru. Bekic i Dulja bi mogli napraviti haos naravno uz pomoc Ahme i Almira.
SARAJEVO
Realno, ev prvi put gledam zelju ono bas da ih detaljno pratim, i ne znam sta da mislim..
Jel me strah njihove nemoci il me strah nase nemoci..
Mislim da smo danas dobili 50% utakmice u nedelju, i ako budemo pametni da tih 50% u nedelju odradimo kako treba i dokrajcimo ih...
Bit ce oni u velikom qurcu, al se ja tu bas bojim nas samih...
Jel me strah njihove nemoci il me strah nase nemoci..
Mislim da smo danas dobili 50% utakmice u nedelju, i ako budemo pametni da tih 50% u nedelju odradimo kako treba i dokrajcimo ih...
Bit ce oni u velikom qurcu, al se ja tu bas bojim nas samih...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Realno gledajuci do nas je, kao i prethodnu utakmicu na grbavici kad smo sami sebe pobjedili.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
remi bi bio dovoljan
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al kako igraju oni, ne gledam ih uopste. Jel ima prostora da ih dotucemo??
Pobjeda za sigurnu Europu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Loše bez šuta na gol nakon 50 min. Sve je do nas ali ipak derbi je derbi.FrancescoTotti je napisao/la:Al kako igraju oni, ne gledam ih uopste. Jel ima prostora da ih dotucemo??
Oni igraju kao da su sedmi na tabeliFrancescoTotti je napisao/la:Al kako igraju oni, ne gledam ih uopste. Jel ima prostora da ih dotucemo??

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
pokradoshe shiroki bash preofirno,sada i da dobijemo skretnichare i sve do kraja a odigramo x u tuzli mozhemo popushiti evropu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
-
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Ja preko e-pay rfz samo unesem podatke (tako dopunjajem ultra kredit) od kartice (broj, kad ističe i cvc) i to je to. Sad kad bolje razmislim i jesam preko toga uzeo karte za Lech haveru, u pravu si.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ide preko raiffaisen e-pay sistema, nisam ovako nikako kupovao, jel dovoljno da se unesu samo osnovni lični podaci ? i da prođe kupovinaPitarBordo je napisao/la: Hm, de ti to provjeri još jednom, ja se sjećam za Lech haveru kupovao preko kk.ba, platio paypalom... Hm...
Btw ako imaš paypal znači da imaš i karticu, tako da možeš onda preko toga uzeti, jedno od dva ti mora proći.
ja dopunjajem,ti dopunjajesh,mi dopunjajemo[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
- PitarBordo
- Kontakt:
Iako se neće moći živiti od njih, od svih polufinalista nama najviše odgovara Sloboda da uzme kup. Zbog evrope tj.
Mada ja svim srcem želim da to Ćelo uzme, da malobrojnima koji dovode u pitanje njegovo trenersko znanje zatvori usta prije nego preuzme najveći bosanskohercegovački klub.
Nukleus, ćuti vidio sam, izlazi mi ovaj papanluk s posla, mogao bih sad da se nokautiram k'o Brena. Je8alo me obećajem i svi papci koji rade oko mene na poslu.
Mada ja svim srcem želim da to Ćelo uzme, da malobrojnima koji dovode u pitanje njegovo trenersko znanje zatvori usta prije nego preuzme najveći bosanskohercegovački klub.

Nukleus, ćuti vidio sam, izlazi mi ovaj papanluk s posla, mogao bih sad da se nokautiram k'o Brena. Je8alo me obećajem i svi papci koji rade oko mene na poslu.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
veselo do kraja 
radnik ako ode do kraja u kupu, madjari, sloboda i jos samo jedan idu u evropu (mi, kone ili uski)
posto mislim da radnik gubi kup, slo uzima i onda i 4. mjesto ide u evropu, pa bi pobjedom u nedjelju mogli donekle osigurati 3./4. mjesto
racunica ima...bice kalkulisanja i premiranja do kraja..a mislim da ce kone najvise strepiti za evropu

radnik ako ode do kraja u kupu, madjari, sloboda i jos samo jedan idu u evropu (mi, kone ili uski)

posto mislim da radnik gubi kup, slo uzima i onda i 4. mjesto ide u evropu, pa bi pobjedom u nedjelju mogli donekle osigurati 3./4. mjesto

racunica ima...bice kalkulisanja i premiranja do kraja..a mislim da ce kone najvise strepiti za evropu

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Iako se neće moći živiti od njih, od svih polufinalista nama najviše odgovara Sloboda da uzme kup. Zbog evrope tj.
[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bilo bi sasvim ok da tuzlaci uzmu kup, jer su realno i zasluzili zbog husa ako nista, a i nama bi se lakse osigurala europa...
-
- Kontakt:
moliti Boga da sloboda uzme kup,shta vam je ba,mada mislim da radnik uzima,nacionalni kljuch jbg a,bash smo se doveli u neugodnu poziciju,shiroki mozhe samo kixati protiv olimpica a ne znam kako che kixati fkt pored onih hudnika,ovo ostalo dobija 100%
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: benko21, HordasDolacMalta, perodeformero, Proximic, siroliver69, Zuzinho i 76 gostiju.