FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nije tacno, said je dokaz da skolovan dobar igrac moze raditi ovima sta hoceEvander je napisao/la:Kad ovako budemo rasturali u Premier ligi, onda se mozemo necemu i u Europi nadati.
Najgore je sto je ova liga krkanska i u njoj mlad skolovan igrac tesko moze napredovati. U ovoj ligi najbolji su igraci krkani od 30 i kusur godina.
Ja se nadam da ce ovi momci sto izlaze iz akademije, podici nas na jedan veci nivo.
Isto to se vidi i na malom mihojevicu, cimirotu itd... SAMO SKOLOVAN I DOBBAR...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
e yebemu kupikartu.ba, nikad mi nećemo u evropu, taman da uzmem kartu, kad seljaci ne podržavaju paypal
- PitarBordo
- Kontakt:
Hm, de ti to provjeri još jednom, ja se sjećam za Lech haveru kupovao preko kk.ba, platio paypalom... Hm...QUARESMA 18<<< je napisao/la:e yebemu kupikartu.ba, nikad mi nećemo u evropu, taman da uzmem kartu, kad seljaci ne podržavaju paypal
Btw ako imaš paypal znači da imaš i karticu, tako da možeš onda preko toga uzeti, jedno od dva ti mora proći.
Samo Saraj'vo.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Hoćemo trubu na derbiju 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ide preko raiffaisen e-pay sistema, nisam ovako nikako kupovao, jel dovoljno da se unesu samo osnovni lični podaci ? i da prođe kupovinaPitarBordo je napisao/la:Hm, de ti to provjeri još jednom, ja se sjećam za Lech haveru kupovao preko kk.ba, platio paypalom... Hm...QUARESMA 18<<< je napisao/la:e yebemu kupikartu.ba, nikad mi nećemo u evropu, taman da uzmem kartu, kad seljaci ne podržavaju paypal
Btw ako imaš paypal znači da imaš i karticu, tako da možeš onda preko toga uzeti, jedno od dva ti mora proći.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja preko e-pay rfz samo unesem podatke (tako dopunjajem ultra kredit) od kartice (broj, kad ističe i cvc) i to je to. Sad kad bolje razmislim i jesam preko toga uzeo karte za Lech haveru, u pravu si.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ide preko raiffaisen e-pay sistema, nisam ovako nikako kupovao, jel dovoljno da se unesu samo osnovni lični podaci ? i da prođe kupovinaPitarBordo je napisao/la:Hm, de ti to provjeri još jednom, ja se sjećam za Lech haveru kupovao preko kk.ba, platio paypalom... Hm...QUARESMA 18<<< je napisao/la:e yebemu kupikartu.ba, nikad mi nećemo u evropu, taman da uzmem kartu, kad seljaci ne podržavaju paypal
Samo Saraj'vo.
Ćelo aBd sa pokalom Cupa dolazi u FK Sarajevo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
@obiteljskicovjek na aparatima.Besic je napisao/la:Ćelo aBd sa pokalom Cupa dolazi u FK Sarajevo.

Samo Saraj'vo.
I @Majkl zvani oportunista svegaPitarBordo je napisao/la:@obiteljskicovjek na aparatima.Besic je napisao/la:Ćelo aBd sa pokalom Cupa dolazi u FK Sarajevo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Onaj mali Dusan je zvijer, pa ono cupati i rukama i nogama da dođe!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako se preziva Jokere ?
Hodzica + jos nekog igraca i Ćelu u paketu.
Pa to je Hodzic, Dusan se zove.Besic je napisao/la:Kako se preziva Jokere ?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hebi se meni misli odoše na nekog Jakovljevicajoker90 je napisao/la:Pa to je Hodzic, Dusan se zove.Besic je napisao/la:Kako se preziva Jokere ?

Nadam se da naši igrači gledaju utakmicu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakvi ste bogovi vas dvojica meni.Besic je napisao/la:Hebi se meni misli odoše na nekog Jakovljevicajoker90 je napisao/la:Pa to je Hodzic, Dusan se zove.Besic je napisao/la:Kako se preziva Jokere ?

Samo Saraj'vo.
Dusan Hodzic,Samir Memisevic,Dino Besirevic I Obradovic igraci koji vrijede u Radniku.
Samo Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Eh eto za pare od Barbarica dovest njih, dodat jos Redzica i Jovica i spremni smo za sljedecu sezonu.kanarinac je napisao/la:Dusan Hodzic,Samir Memisevic,Dino Besirevic I Obradovic igraci koji vrijede u Radniku.
Prodat: kramara, radovca, simeunovica, cezara, okica .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Plakalo u Bosnu Visočku
Kramara poslat ma nemam ideje
Okic uhh.....
Kramara poslat ma nemam ideje
Okic uhh.....
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pact1921 i 64 gosta.