Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nije sramota reci da si slab na ustipce 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma zaljubio se ovaj Heller u tebe moj uštipče
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sram te bilo, ti kažeš da doni nije ****Lillard je napisao/la:Joj ko da dobra pi.čka dolazi u Sarajevo, a ne donnie

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jel vas se skupilo dovoljno za kakvog manjeg prajda? 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Već sam to rekao. To bi bilo pogubno za svijetlegenda reala je napisao/la:Ma zaljubio se ovaj Heller u tebe moj uštipče
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Slušam muzikurasavoje je napisao/la:Gledam sta ti radis.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Mi ovdje očekujemo slike sa sutrašnjeg meetinga.
Prvo @Dexa izradim za kafu zbog bolesti, sad neću vidjeti ni forumaša godine. Užasna sedmica. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sta je to tebe toliko pokosilo u ovaj vakat?Kawhi je napisao/la:Prvo @Dexa izradim za kafu zbog bolesti, sad neću vidjeti ni forumaša godine. Užasna sedmica.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma pokupio nekakav virus negdje. Ne znaju kod nas ljudi propustiti par dana na poslu, školi, faxu kad su baš bolesno, nego dođu i šire bolest.Sarmelino je napisao/la:Sta je to tebe toliko pokosilo u ovaj vakat?Kawhi je napisao/la:Prvo @Dexa izradim za kafu zbog bolesti, sad neću vidjeti ni forumaša godine. Užasna sedmica.
Izgleda da će mi nova godina proći u filmovima, tabletama i kokicama umjesto bludu i nemoralu.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kad ćeš u Zagreb?shzna je napisao/la:

I ja se toga bojao,ali eto ozdravio kao danas.Steta bi bilo da mi 2 NG zaredom odo u qracKawhi je napisao/la:Ma pokupio nekakav virus negdje. Ne znaju kod nas ljudi propustiti par dana na poslu, školi, faxu kad su baš bolesno, nego dođu i šire bolest.Sarmelino je napisao/la:Sta je to tebe toliko pokosilo u ovaj vakat?Kawhi je napisao/la:Prvo @Dexa izradim za kafu zbog bolesti, sad neću vidjeti ni forumaša godine. Užasna sedmica.
Izgleda da će mi nova godina proći u filmovima, tabletama i kokicama umjesto bludu i nemoralu.

Uzmi malo agresivnije terapije do subote

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Da znaš kakva mi je ovo godina bila.. 5 veza sam imao u ovoj godini, ali baš 5 veza (SiamoNoi je napisao/la: Kad ćeš u Zagreb?

Onda, besparica ove godine, ako mi vjeruješ evo sad morao uzeti studentski kredit da izguram godinu do kraja i ispoštujem sve ove praznike.
Planovi za posjetu Beograda i Zagreba se prebacuju u 2017, valjda konačno posjetim ta 2 lijepa grada a između ostalog tu su u planovima i Trebinje, Split pa i Dubrovnik. Jest lijepo planirati.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sto ne zovete nikad, jel ****?Kawhi je napisao/la:Prvo @Dexa izradim za kafu zbog bolesti, sad neću vidjeti ni forumaša godine. Užasna sedmica.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Eo pijem sa svabicom, australkom i talijankom, sve gore od goreg **** ih otac, mada holandjanin je sladak, kad se uporedi s njimaDANTES je napisao/la:Već sam to rekao. To bi bilo pogubno za svijetlegenda reala je napisao/la:Ma zaljubio se ovaj Heller u tebe moj uštipče

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dok se ne napijes sa hercegovkom ne znas sta je dernek 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
brate da vidis kako su samo ruzne to je **** fascinantnomadridist je napisao/la:Dok se ne napijes sa hercegovkom ne znas sta je dernek

Nullius in verba
Elidža nije daleko, a ni CueKawhi je napisao/la:Prvo @Dexa izradim za kafu zbog bolesti, sad neću vidjeti ni forumaša godine. Užasna sedmica.

Gdje god uđem, ti s nekom trebom sjedišmessilla je napisao/la:Sto ne zovete nikad, jel ****?Kawhi je napisao/la:Prvo @Dexa izradim za kafu zbog bolesti, sad neću vidjeti ni forumaša godine. Užasna sedmica.

Zadnja izmjena: Dex, dana/u 29 dec 2016, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Odradio si i za mene znacishzna je napisao/la:Da znaš kakva mi je ovo godina bila.. 5 veza sam imao u ovoj godini, ali baš 5 veza (SiamoNoi je napisao/la: Kad ćeš u Zagreb?) i sa svakom drukčiji planovi.
![]()
Onda, besparica ove godine, ako mi vjeruješ evo sad morao uzeti studentski kredit da izguram godinu do kraja i ispoštujem sve ove praznike.
Planovi za posjetu Beograda i Zagreba se prebacuju u 2017, valjda konačno posjetim ta 2 lijepa grada a između ostalog tu su u planovima i Trebinje, Split pa i Dubrovnik. Jest lijepo planirati.

Znam kako ti je...i ja stalno nešto planiram pa prdac u rosu.Nista,nadoć ćeš ti već

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.