FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 13 jan 2015, 13:37

vrbanjusa je napisao/la:
lazar je napisao/la:Ako hoćeš da prodas clansku onda to moraš i jednostavnije uraditi. Dešavalo se da ljudi poslije posla žele učlaniti ali samo poljube vrata. Ili kad ima vremena tj. Preko vikenda takodjer poljubi vrata. Isto tako moraš članovima ponuditi nešto, a ne levatiti. To Gredic nije rekao. Da su prvi put izlevatili skoro 1500 članova. Ne možeš ti tretirati člana isto kao i običnog navijača. To su stvari koje odbija navijace. Nemoj nešto obecavati sto ne možeš ispuniti.

Za poboljšanje ima prostora koliko hoćeš. Treba popuste davati za članove na nove artikle, jeftinije godišnje 50 KM je i dalje puno, ulaznice za 50% jeftinije, sta je falilo poslati meil članovima i čestitati Hidzretsku novu godinu, Božić, novu godinu, dan državnosti...
To su sitnice, ali te sitnice ti donose članove.
Nije sve kao sto vi pričate, dosta je tu do ne korektnog odnosa uprave prema članovima. Zato ove godine imaš jedva 100 članova i 100 prodatih godišnji.
Ti bi za 20 KM da imaš popuste gdje god uđeš, aha. Da imamo 10 000 članova onda bi realno bilo očekivati neke povlastice ili da je članarina 100-200 KM. Ovako je više simbolična članarina i ko ne želi dati (a očito ih ima puno) tih 20 KM nije navijač Želje. Isto tako ko očekuje da za 20 KM gleda cijelu sezonu na Grbavici i još dobije popuste u svim mogućim tržnim centrima nema pojma o ekonomiji.
Da bi nekog postavio da šalje mailove, čestitke i pozdrave moraš imati novac da ga platiš, a mi očito novca nemamo.
Pominješ nekorektan odnos uprave prema navijačima, a navijači imaju korektan odnos prema upravi? 1500 članova i 2500 prosječno na tribinama. Ni navijači/simpatieri nisu baš korektni prema Želji. Amar godinama molio da se dolazi na utakmice ali korektni navijači Želje imaju većih prioriteta, kladionica, nargila itd...

Prvo pogledajte sebe šta i koliko dajate pa onda nešto tražite od kluba. Ipak se svi nazivaju navijačima FK Željezničara i hvale se ogromnom ljubavi prema istom.
Ja cu ti opet ponoviti. Nemoj nesto obecavati sto ne mozes ispuniti. 1500 clanova su izlevatili sad nemaju ni 500 clanova. O godisnjim da ne govorim. Ko je kriv ? Koga jednom mlijeko opeče, taj i u jogurt puše.
Ja sam napisao kakve su beneficije clanovima mogli pruziti, koje su dovoljne i izvodljive. Ako to nisu u stanju onda neka ukinu clanstvo i onako su na gubitku.
Posjeta dovoljno govori kakav je odnos uprave prema vlastitim navijacima. Jesu li korektni ili ne.
Baklje nisu moj problem, ja ih ne palim. Uprava zna kome se treba obratiti.

I opet krece prica ko voli Želju kupit ce, ko je navikao, ko sebe smatra navijacem itd. Nije fazon privuc onog ko voli Zelju. On ce doci i ovako i onako i dolaze nas 1000-1500. Treba privuci onog sto simpatise. Ti ne dolaze nikako.
Ona sto simpatise doci ce jednom, poljubit ce vrata i on nece vise doci. Ali kad ti njemu omogucis da se iz fotelje uclani, pa mu das beneficije u fs, ulaznice, godisnju, pa stavio bi cak jeftiniju clanarinu za djecu u omladinski pogon. On ce to iskoristiti, kad se uclani on ce gledati da mu to ne propada, dolazit ce na utakmicu, kupovat ce u fs, upisat ce dijete u fudbalsku skolu. Pa sad sabere koliko ce jedan clan ostaviti novca za jednu godinu.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 13 jan 2015, 13:40

Adviser je napisao/la:
Željo ima prosjek skoro četiri milje! ;)
Prosječna posjeta po klubovima

1. Željezničar 3.743
2. Zrinjski 2.743
3. Sloboda 2.671
4. Borac 2.286
5. Sarajevo 2.229
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Google translate ...
Nusmir Fajić se nada da će otići iz Maribora
Kako da biste dobili osloboditi Fajić?
Maribor neko vrijeme ne računaju na Nusmirja Fajić, koji se plaća ne igra za prvu momčad. Željezničar je došao, snub od strane Kazahstanci.

Konačno. U vezi sa Nusmirjem Fajić je, međutim, došao naprijed nekoliko klubova koji se mogu iskoristiti Maribor nepotrebnog plaćanja loptu, koja je u ljubičaste dres razočaravajući, povrh svega je "dokazano" čak i sa nediscipline. Bivši nogometaš Mura je web portal sportsport.ba je potvrdio da su ga zvali iz Sarajeva Željezničarja.

"Istina je da su me zvali iz Željezničarja, ali ja ne znam šta reći na ovu temu. Maribor me bez naknade sigurno neće pustiti da odeš, vidjet ćemo što će biti od interesa u jednom od klubova u Kazahstanu", rekao je Fajić, što je svojoj zadnjoj utakmici za Maribor je igrao davno.
http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... ajica.aspx
Jeste, imamo haman 4 milje, ali racunaj da su nam jesenas dolazili na Grbavicu Široki, Zrinjski,Sarajevo,Velež.
Što se tiće tog intervjua, imaš na sportsport.ba prevedeno normalno, cak sam i ja kopirao dio i ovdje na temi o tom pisao. Proradiće inat, još će Jug biti kao nekad, protiv Olimpika neće biti ispod 6.ooo ljudi :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 13 jan 2015, 13:46

lazar je napisao/la:
Ja sam napisao kakve su beneficije clanovima mogli pruziti, koje su dovoljne i izvodljive. Ako to nisu u stanju onda neka ukinu clanstvo i onako su na gubitku.
Posjeta dovoljno govori kakav je odnos uprave prema vlastitim navijacima. Jesu li korektni ili ne.
Kakve bolan beneficije očekuješ ako kupiš nešto od 20KM? Gdje je tu računica? Po zapadnoj evropi članovi kluba imaju beneficije, ali znaš li koliko kod njih košta članarina. E čuj da ti čestita Hidžretsku novu godinu. Znači ako si iz miješanog braka moraš naglasiti šta sve ne slaviš?
Posjeta je loša, jer se igra loš fudbal, jer su loši uslovi na stadionu, jer bude belaja i zato što raja nema para.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 13 jan 2015, 13:47

@Minjore

Jest ali, tamo ne piše da mu je disciplina slabija strana. ;)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fajic-zv ... ara/150496
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 13 jan 2015, 13:48

logme je napisao/la:
lazar je napisao/la:
Kakve bolan beneficije očekuješ ako kupiš nešto od 20KM? Gdje je tu računica? Po zapadnoj evropi članovi kluba imaju beneficije, ali znaš li koliko kod njih košta članarina. E čuj da ti čestita Hidžretsku novu godinu. Znači ako si iz miješanog braka moraš naglasiti šta sve ne slaviš?
Posjeta je loša, jer se igra loš fudbal, jer su loši uslovi na stadionu, jer bude belaja i zato što raja nema para.
Ma je.bi ti to kad se ja moram ponavljati. Uzivaj
Vi ste upravu, Gredic je upravu, navijaci su gov.na :thumbup:

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 13 jan 2015, 13:58

Provokator obicni, pun lazi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 jan 2015, 13:59

Nemojte da opet prede u raspravu izmedu forumasa.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 13 jan 2015, 14:00

@terabajt :thumbup: Ima PP za te stvari.

Gost PSS: Haris Alihodžić, sportski direktor FK "Željezničar"
[youtube][/youtube]

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 13 jan 2015, 14:03

Neandertalac je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:kad vidim ovog zujagu upsjesnog privrednika za kojeg su 3 miliona pichkin dim, hoce srce da me strefi :crazy: sve ove sto su prije bili u dodiru sa Zeljom i napravili ovaj dug treba sto vise udaljiti od kluba
Ja o tome govorim vec par dana, pa jedan vrli forumas udje samnom u raspravu, kao kako ces ih napadati, oni vole Zelju, oni su zasluzni za ovo, ono itd. Landzo i Ahmedbegovic se opasno motaju po skupstinama i oko kluba, kao nikad prije, Landzo je dolazio na tekme dok ovog drugog nigdje nije bilo, sad su obojica tu, "nanjusili" su nesto, neznam koja korist od njih dvojice kada se zna koliko su sposobni i sta su uradili od kluba u periodu 2005.-2009. zajedno sa Telibecirevicem ....
Kakav si mis, to je nevjerovatno. Pravi mali mis mekinjas futavac. Faruka su i otjerali takvi kao ti, mali misevi sto laju sa strane, instruisani od raznih prijatelja. Klosari najobicniji !!!
A lijepo je Gredic rekao da niko nije placao nista, da su svi napravili dug , aloi ne moze mis protiv sebe , djaba!!
Svoje misljenje zadrzi za sebe, tvoj nacin komunikacije dovoljno govori o tebi, iskreno se nadam da ce administracija reagovati, mislio sam ti odg./demantovati ali necu, samo cu ti reci da sam u i oko kluba od 1998., pet godina clan skupstine kluba, dvije godine clan predsjednistva do 2004., a da ti ovo spomenem i ovo moj rahmetli otac je prije rata "nekada" bio je predsjednik kluba, samim tim nikada neznas ko ti sjedi s druge strane, upucen sam u to kako ko dise u klubu :shh:
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 jan 2015, 14:04

terabajt je napisao/la:Nemojte da opet prede u raspravu izmedu forumasa.
Nema svadje nikakve. Jasno da se doticni registrovao prije par dana sa svjezim informacijama o ulaganjima i sa namjerom da nekoga dize , a nekoga ukopa. Ja konkretno mrzim kada se Faruk stavlja u isti kontekst i kos sa pojedinim muljatorima i lopovima iz meni dobro znanih razloga. Nije bio sjajan , ali ostavio je neki trag, imao je i pozitivnih stvari i ideja koje nisu realizovane upravo zbog ovakvih prikaza. da ne govorimo javno sta su bivsi predsjednici koji vaze kao odlicni cinili.
Poltroni petokolonaski !!!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jan 2015, 14:17

realno je da ahmetbegović i landžo, šta god da hoće ili neće, nemaju resursa ni za šta. i da je priča da su oni kao neka opasnost za ove procese - šuplja, sa ne znam kojim ciljem, ali i ovu handžar diviziju kad vidim mislim da nije dobar...

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 13 jan 2015, 14:19

Iskreno drago mi je sto su pojedinci poceli da misle o mogucim opstrukcijama ljudi koji su tu prije bili, ljudi koji su se pokazali ali i dokazali koliko su sposobni i sta mogu, odnosno bolje receno koliko zapravo ne mogu.
Takve uhljupe su i komsije imale dok ih se nisu otarasili, i kao takvi mene najvise oni brinu, uvjeren sam da Greda klub vodi u pravom smjeru i tu nema nikakve dileme, prije par godina smo imali slucaj da rad i uspjehe trenera i igraca nisu pratili odredjene strukture u klubu, sada slican primjer gdje "uspjeh" Grede u vracanju dugova i stabilizaciji kluba ne mogu ili nece da prati skupstina kluba ali i pojedini clanovi predsjednistva, u smislu da na skupstinu kluba dodje tek par clanova, prva i druga skupstina neka indolentnost, nezainteresovanost oko svega, jedini koji "vuku" naprijed jesu Greda i jos par entuzijasta ...

Dovoljno se sjetiti perioda od 2005. pa do 2009. i tadasnjih struktura u klubu, svi smo boga molili da odu, razne opstrukcije, pocev od reflektora i hvalisanja kako je odredjeni zasluzan za iste, dok je ustvari kupio/klub tek 50.tak metara kabla za iste (opstina N.S finansirala veci dio obnove reflektora, firma "Siemens" donirala opremu i sijalice), za pitati se dok dvojica uhljupa sjede u skupstini gdje su pare od transfera Stilica i Diallibe ?? sta je sa godinu besplatnog reklamiranja firme "Logosoft" na dresovima, na kome je klub ostecen za min. 250.000 KM, za pojedince koji su manje upuceni danasnji dug koji se vraca, 70% istog je napravljeno u periodu 2004.-2009. itd. itd.
Jednostavno neke stvari se nesmiju zaboraviti, i onda kada napisem pojedine stvari, pojedinci se javljaju, kritikuju, brane doticne itd.

Realno kada sagledam sve kako predsjednistvo kluba tako i skupstina kluba je prevelika, po meni broj clanova bi se trebao smanjiti, predsjednistvo do 6.clanova, skupstina do 20.-25., radi bolje efikasnosti i samog funkcinisanja, od famoznih 51. clana skupstine sinoc tek desetak njih na skupstini ... :crazy:
1921'

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 13 jan 2015, 14:19

lazar je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
lazar je napisao/la:Ako hoćeš da prodas clansku onda to moraš i jednostavnije uraditi. Dešavalo se da ljudi poslije posla žele učlaniti ali samo poljube vrata. Ili kad ima vremena tj. Preko vikenda takodjer poljubi vrata. Isto tako moraš članovima ponuditi nešto, a ne levatiti. To Gredic nije rekao. Da su prvi put izlevatili skoro 1500 članova. Ne možeš ti tretirati člana isto kao i običnog navijača. To su stvari koje odbija navijace. Nemoj nešto obecavati sto ne možeš ispuniti.

Za poboljšanje ima prostora koliko hoćeš. Treba popuste davati za članove na nove artikle, jeftinije godišnje 50 KM je i dalje puno, ulaznice za 50% jeftinije, sta je falilo poslati meil članovima i čestitati Hidzretsku novu godinu, Božić, novu godinu, dan državnosti...
To su sitnice, ali te sitnice ti donose članove.
Nije sve kao sto vi pričate, dosta je tu do ne korektnog odnosa uprave prema članovima. Zato ove godine imaš jedva 100 članova i 100 prodatih godišnji.
Ti bi za 20 KM da imaš popuste gdje god uđeš, aha. Da imamo 10 000 članova onda bi realno bilo očekivati neke povlastice ili da je članarina 100-200 KM. Ovako je više simbolična članarina i ko ne želi dati (a očito ih ima puno) tih 20 KM nije navijač Želje. Isto tako ko očekuje da za 20 KM gleda cijelu sezonu na Grbavici i još dobije popuste u svim mogućim tržnim centrima nema pojma o ekonomiji.
Da bi nekog postavio da šalje mailove, čestitke i pozdrave moraš imati novac da ga platiš, a mi očito novca nemamo.
Pominješ nekorektan odnos uprave prema navijačima, a navijači imaju korektan odnos prema upravi? 1500 članova i 2500 prosječno na tribinama. Ni navijači/simpatieri nisu baš korektni prema Želji. Amar godinama molio da se dolazi na utakmice ali korektni navijači Želje imaju većih prioriteta, kladionica, nargila itd...

Prvo pogledajte sebe šta i koliko dajate pa onda nešto tražite od kluba. Ipak se svi nazivaju navijačima FK Željezničara i hvale se ogromnom ljubavi prema istom.
Ja cu ti opet ponoviti. Nemoj nesto obecavati sto ne mozes ispuniti. 1500 clanova su izlevatili sad nemaju ni 500 clanova. O godisnjim da ne govorim. Ko je kriv ? Koga jednom mlijeko opeče, taj i u jogurt puše.
Baklje nisu moj problem, ja ih ne palim. Uprava zna kome se treba obratiti.

I opet krece prica ko voli Želju kupit ce, ko je navikao, ko sebe smatra navijacem itd. Nije fazon privuc onog ko voli Zelju. On ce doci i ovako i onako i dolaze nas 1000-1500. Treba privuci onog sto simpatise. Ti ne dolaze nikako.
Ona sto simpatise doci ce jednom, poljubit ce vrata i on nece vise doci. Ali kad ti njemu omogucis da se iz fotelje uclani, pa mu das beneficije u fs, ulaznice, godisnju, pa stavio bi cak jeftiniju clanarinu za djecu u omladinski pogon. On ce to iskoristiti, kad se uclani on ce gledati da mu to ne propada, dolazit ce na utakmicu, kupovat ce u fs, upisat ce dijete u fudbalsku skolu. Pa sad sabere koliko ce jedan clan ostaviti novca za jednu godinu.
Znači ti u principu uzimaš člansku zbog beneficija. Nešto kao kad uzmeš Pika karticu u Merkatoru, ne zato što voliš nego zato da bi ti se nešto isplatilo. Godinama tražimo članstvo i kad se obezbjedi onda čak i oni koji idu na utakmice ne uzmu člansku. Smješno. Posjeta govori o odnosu navijača prema klubu a ne kluba prema navijačima. Uprava je jedan dio ciljeva ostvarila ali navijači nisu. Čak šta više, obrukali smo se sa posjetom.
Ti se smatraš navijačem Želje a tražiš beneficije, ne kontam. Meni je najveća beneficija što sam navijač Želje i što mogu biti član kluba. Gorivo, cipele, šalovi, pepeljare po povoljnijim cjenama me ne interesuju. Kad imam kupim kad nemam ne kupim, jednostavno. Ali za članarinu, godišnju ili pojedinačnu uvjek imam. I dok tako bude ja znam gdje sam i ko sam.
Da postoji prostora za pomak naprijed postoji, ali jbg košta. Da je umjesto 1500 članova x 20 KM bilo 5000 članova x 20 KM bilo bi i malo više novca da se napravi pomak.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 13 jan 2015, 14:25

JIJoe je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:kad vidim ovog zujagu upsjesnog privrednika za kojeg su 3 miliona pichkin dim, hoce srce da me strefi :crazy: sve ove sto su prije bili u dodiru sa Zeljom i napravili ovaj dug treba sto vise udaljiti od kluba
Ja o tome govorim vec par dana, pa jedan vrli forumas udje samnom u raspravu, kao kako ces ih napadati, oni vole Zelju, oni su zasluzni za ovo, ono itd. Landzo i Ahmedbegovic se opasno motaju po skupstinama i oko kluba, kao nikad prije, Landzo je dolazio na tekme dok ovog drugog nigdje nije bilo, sad su obojica tu, "nanjusili" su nesto, neznam koja korist od njih dvojice kada se zna koliko su sposobni i sta su uradili od kluba u periodu 2005.-2009. zajedno sa Telibecirevicem ....
Landžo je u skupštini jer je bio predsjadnik kluba a Ahmedbegovića nisam baš nešto upratio da se vrti.
A Faruka T je stravrno neukusno stavljati u isti koš sa ovom dvojicom, a ako već pričamo ko je gori od koga onda pomeni i Žuju malo sa njegovim marifetlucima.

P.S. Promjeni potpis jer nacizmu nije mjesto na sportskom forumu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 13 jan 2015, 14:29

vrbanjusa je napisao/la:
JIJoe je napisao/la:
Landžo je u skupštini jer je bio predsjadnik kluba a Ahmedbegovića nisam baš nešto upratio da se vrti.
A Faruka T je stravrno neukusno stavljati u isti koš sa ovom dvojicom, a ako već pričamo ko je gori od koga onda pomeni i Žuju malo sa njegovim marifetlucima.

P.S. Promjeni potpis jer nacizmu nije mjesto na sportskom forumu.
Kazes da ne trpam Faruka u kos sa ovom dvojicom, ok.
Sta je onda sa godinom besplatnog reklamiranja njegove firme na dresovima, generalni sponzor dobiva mjesto na dresu, sto kosta nekih 250.000 KM u to vrijeme ... ?? guzovace reklama, djaba, besplatna, klub ostecen
1921'

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 jan 2015, 14:34

Adviser je napisao/la:@terabajt :thumbup: Ima PP za te stvari.

[youtube][/youtube]
Kako se preziva ova Ines ? *_* :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 13 jan 2015, 14:38

Lik je obicni pitar i provokator koji konstatno nesto laze. Ja ne branim nikoga i kao sto Gredic rece svi su krivi za dugove. Ako vec pricas o dugovima onda pisi o cinjenicama kojim se igracima najvise isplatilo para u posljednje vrijeme na ime tuzbi Hasagic, Guso, peti deseti nisu bili za vrijeme Telib. Pises o nekim besplatnim reklama isto kao sto pises da je Hastor na sjednici kao imas informacije a ustvari samo lazes i nisi upucen u bilo sta. Jos kazes procitao na papiru. Ofiran postajes ali bas. Nekakvi parfimerije spominje da te Bog sacuva.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 13 jan 2015, 14:44

Željooooo je napisao/la:
Adviser je napisao/la:@terabajt :thumbup: Ima PP za te stvari.

https://www.youtube.com/watch?v=eIX4yPZYq5g
Kako se preziva ova Ines ? *_* :D
Čengić

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 13 jan 2015, 14:50

JIJoe je napisao/la:[quote="vrbanjusa]
Ja o tome govorim vec par dana, pa jedan vrli forumas udje samnom u raspravu, kao kako ces ih napadati, oni vole Zelju, oni su zasluzni za ovo, ono itd. Landzo i Ahmedbegovic se opasno motaju po skupstinama i oko kluba, kao nikad prije, Landzo je dolazio na tekme dok ovog drugog nigdje nije bilo, sad su obojica tu, "nanjusili" su nesto, neznam koja korist od njih dvojice kada se zna koliko su sposobni i sta su uradili od kluba u periodu 2005.-2009. zajedno sa Telibecirevicem ....[/quote]

P.S. Promjeni potpis jer nacizmu nije mjesto na sportskom forumu.[/quote]

Kazes da ne trpam Faruka u kos sa ovom dvojicom, ok.
Sta je onda sa godinom besplatnog reklamiranja njegove firme na dresovima, generalni sponzor dobiva mjesto na dresu, sto kosta nekih 250.000 KM u to vrijeme ... ?? guzovace reklama, djaba, besplatna, klub ostecen[/quote][/quote]

Istina je da Logosoft nije plaćao sponzorstvo na dresu jedan period, to je i Faruk potvrdio. Ali je isto tako jedna tužna činjenica da se u tom periodu nije imalo novca za druge dresove.
Isto tako je činjenica da smo jedine 2 utakmice u Evropi na Grbavici odigrali kad je Faruk bio predsjednik, da smo dobili reflektore kad je Faruk bio predsjednik. Provjeri kod svog izvora koliko je Faruk svog privatnog novca dao za Želju. Čisto informativno jer su i Faruk i Landžo i Žujo davna prošlost bez velikog uticaja na sadašnju situaciju. Hvala Bogu na tom.

P.S. Promjeni potpis jer nacizmu nije mjesto na sportskom forumu
VAŽNO JE BITI ČLAN!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 jan 2015, 14:50

OdaVeliki je napisao/la:Lik je obicni pitar i provokator koji konstatno nesto laze. Ja ne branim nikoga i kao sto Gredic rece svi su krivi za dugove. Ako vec pricas o dugovima onda pisi o cinjenicama kojim se igracima najvise isplatilo para u posljednje vrijeme na ime tuzbi Hasagic, Guso, peti deseti nisu bili za vrijeme Telib. Pises o nekim besplatnim reklama isto kao sto pises da je Hastor na sjednici kao imas informacije a ustvari samo lazes i nisi upucen u bilo sta. Jos kazes procitao na papiru. Ofiran postajes ali bas. Nekakvi parfimerije spominje da te Bog sacuva.
Obicni mis petokolonaski. Treba ga izbjegavatu u sirokom luku i ne raspravljati se sa njim i nasijedati na njegove postove. Uvijek je bilo ovakvih nakaza, podmetnutih od ko zna koga. Dosao je ovdje sa namjerom da zavadi i isprovocira , zavede i poremeti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, MSOZ101, Napaceni87, ristagrad i 90 gostiju.