Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2014, 23:23

19risha88 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Admir Seferagić (19) debitovao za Basel, ušao u 86 minutu :D eto, neka se potrude malo iz Saveza, neka Vlado razgovara sa momkom, nema nikakvog razloga da to ne učini, zar ne? momak ima naše državljanstvo
Koji će nam klinac :lol: Logično je da igra za Švicarsku :lol:
ma nije logično, još nije igrao za Švicu, barem ne nađoh taj podatak :D

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 09 mar 2014, 23:25

Chinaglia je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Admir Seferagić (19) debitovao za Basel, ušao u 86 minutu :D eto, neka se potrude malo iz Saveza, neka Vlado razgovara sa momkom, nema nikakvog razloga da to ne učini, zar ne? momak ima naše državljanstvo
pitaj Sušića pa ćeš se uvjeriti da jest :lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 mar 2014, 23:25

Chinaglia je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:
pa nije igrao, ali je logicno da mu svica bude prvi izbor, jel :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2014, 23:27

@19risha88, Papastathopoulos

ma znam na šta mislite :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 mar 2014, 00:23

Neki dan ga selektor povukao za kapu. Ništa od njega.
DRUG NEBI TI PUNCA

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 mar 2014, 02:01

Imali ikakavi vijesto o Arslanagicu i Milosevicu poslje one uzasne tekme?...Te igrace treba grabti pogotovo kad su tako mladi a igraju za najbolju ekipu u Belgiji sada.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 mar 2014, 10:22

ako Arslanagic odluci igrati za BIH to ce biti kao dobitak na Bingu,momak je vec sada odlican igrac a ima svega 21 godinu.. nadam se da ce se papirologija,tj sportsko drzavljanstvo srediti do Maja kako bi mogao ici u Brazil sa ekipom! Igra u odlicnom klubu,u lideru prvenstva,standardan je u ekipi..i pred njim je velika karijera! Nadam se da ce Savez uciniti sve da ne izgubimo tog igraca,vidjeli smo protiv Egipta koliko nam u odbrani skripi... Arslanagic,Besic,Zahirovic,Misimovic,Pjanic,tih 5 igraca ce uciniti ekipu mnogo jacom nego sto je bila ona postava protiv Egipta!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 mar 2014, 12:51

Od Salatica izgleda nema nista, nesto se suska da bi mogli srediti jos jednog dobrog potencionalnog koji sad izgleda izgubljen. Ko bi to mogao biti zna li ko

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2014, 12:56

Hrgota ali on ima neke svoje uslove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 mar 2014, 13:12

legenda reala je napisao/la:Hrgota ali on ima neke svoje uslove
Kakvi god da su, treba ih ispostovati, treci spic nam treba koji ce biti predvodnik uz Aru Hodzica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 mar 2014, 13:19

Koji bi to dobitak bio uz Besica i Arslanagica da dodje i Hrgota.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 mar 2014, 13:23

ako Hrgota ima uslove, onda vjerovatno želi napismeno da će uvijek dobivati poziv i da će igrati u prvih 11 :D ne vidim koje druge uslove bi mogao postaviti :D iskren da budem, niko ne smije ucjenjivati, eto neka ucjenjuje Hrvate i Šveđane, a inače je svakako dobrodošao kod nas

nadajmo se da će se Seferagić razviti u dobrog napadača i uspjeti, jer smo popušili Seferovića i Tankssona :D isto tako se nadam se da će Hodžić otići negdje u Holandiju/Belgiju kao npr. Mitrović ;) momak je očigledno talenat i ne znam što mu je trebao transfer u Liverpool :roll:

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 mar 2014, 13:24

Nepratim nasu ligu ali vidim taj Hodzic daje dosta golova i mlad je a kakva mu je ostala igra, imali potencijala tu? Sigurno bi trebalo biti dok je igrac Liverpoola. Taj Hrgota kad pocne igrati bolje bit ce mu prve opcije Hrvatska, Svedska pa BiH. Nije nista rekao za BiH i siguran sam da nece igrati za nas.

Sta je sa Lazicem jel povredzen ili je uopste on u Olympiakosovoj prvoj ekipi?
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 mar 2014, 13:33

Adnan89 je napisao/la:Nepratim nasu ligu ali vidim taj Hodzic daje dosta golova i mlad je a kakva mu je ostala igra, imali potencijala tu? Sigurno bi trebalo biti dok je igrac Liverpoola. Taj Hrgota kad pocne igrati bolje bit ce mu prve opcije Hrvatska, Svedska pa BiH. Nije nista rekao za BiH i siguran sam da nece igrati za nas.

Sta je sa Lazicem jel povredzen ili je uopste on u Olympiakosovoj prvoj ekipi?
Pa zato mu treba obecat sto got trazi a onda kad zaigra i minut sluzbene tekme ako ne valja klupa. Koji potpisi i garancije u danasnjem nogometu. Ako je istina obecat pa vidjet ali onda vise nije do njega tako to pametni rade

IcedMFEarth
Kontakt:

Post Postao/la IcedMFEarth » 10 mar 2014, 20:40

Ima i Salanović, i on je napadač. Ako upadne u prvu ekipu Atletika biće ogroman korak naprijed.
Forlan, Tores, Aguero, Falcao, Kosta, Salanović... :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2014, 20:49

Spominjao sam mjesecima Hodžića, smiješno da jedan tako mlad a kvalitetan igrač ne dobije priliku makar u mladoj reprezentaciji.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 10 mar 2014, 20:53

Moj ti ja ga spominjem vec 3-4 god kako sam na forumu.. Doduse nisam logicno svo vrijeme bio sa ovim nickom.... A @legenda mu sestru spominje :mrgreen: :mrgreen:
Ma moralo je jednostavno biti nesto od njega.. Preveliki je to talenat da propadne.. Ni Dzeko njegovih god nije ''mlatio'' ovako dobro.... Od iduce sezone sigurno nastupa u nekoj mnogo jacoj Ligi od nase.. Nece mu Liverpool sigurno vise dati da igra po nasim kukuruzistima...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2014, 20:56

MrMuscle je napisao/la:Moj ti ja ga spominjem vec 3-4 god kako sam na forumu.. Doduse nisam logicno svo vrijeme bio sa ovim nickom.... A @legenda mu sestru spominje :mrgreen: :mrgreen:
Ma moralo je jednostavno biti nesto od njega.. Preveliki je to talenat da propadne.. Ni Dzeko njegovih god nije ''mlatio'' ovako dobro.... Od iduce sezone sigurno nastupa u nekoj mnogo jacoj Ligi od nase.. Nece mu Liverpool sigurno vise dati da igra po nasim kukuruzistima...
:mrgreen: :mrgreen:

Zvanično Ara ostaje do nove godine na Grbavici
A žao mi što je Ćerimagić poletio za parama, on bi još i bolji bio da je ostao na Grbavici :mrgreen: , dobar je i Bajić, ali mi žao što Zola propade više ne umije ni da trči :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 10 mar 2014, 21:09

Polako ba @legendo sa davanjem ocjena.. Nego sta bi sa Dzenitom :?: :lol: :mrgreen:

A sad Ara je uvijek bio bolji od Cerimagica.. fakti (mada ti to neces nikada priznati jer ti je Cera uvijek bio drazi).. I realno ne znam kako to tretiras poletio za novcem.. Pa Ara mjesecno zaradjuje 5000 eura u Liverpoolu plus smjestaj, hrana, vl. vozac itd.. Nesto ne vjerujem da Cera uzima te pare u Gentu al hajd... Uglavnom prelazak u Liverpool je vrhunski odabir... Pa makar i nikad ne zaigrao za iste.. A mozda i zaigra s obzirom da je jedan od rijetkih koji je trenirao sa prvim timom...
Hoces jednu excluzivu.. Cera se najvjerovatnije vraca u Zelju na ljet 8-) o...

Baja da nije sebican i da se malo vise trudi na treninzima, od njih svih bi mogao najvise uspjeti.. Momak podjednako dobro igra i krilo i napadaca... Legitimni nasljednik Lulica samo sa mnogo boljim napadackim karakteristikama, o sutu da ne govorim... Samo neka malo poboljsa karakteristike licne, msm na trening i to i nema zme za njega...

Za Zolu polako.. Momak je tek poceo igrati nakon povrede... Ovo mu je prva znacajnija utakmica (poceo od prve min nakon povrede).. Usao je protiv Leotara al nesto malo i jos kasnije par puta malo igrao.. Sad je igrao negdje 60min... Jbg bice sve bolji i bolji kako vrijeme bude odmicalo.. Vidjeces momciluku u srijedu ako ga Djurbuz stavi da igra...

Al obrati paznju ako vec gledas zadnjeg veznog.. U Zelji ima jedan moderniji i bolji vezni od Zole.. A to je D. Sadikovic.. Momak je 95.god.. Pravi moderni zadnji vezni koji zna igrati lopte.. Sve vise i vise igra za prvi tim.. Cesto je i starter.... Protiv Plzena u Ceskoj udje odmah na pocetku i odigra vrhunsku utakmicu...

Nema sta bas me zanima imali li ijedan dr. klub u BH da ima ovoliko talenata i mladica u prvom timu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2014, 21:14

Zolotić nije za mene nikad bio neki poseban talenat, mnogo slabija verzija Zahirovića. Kvesić je igračina bio prije povrede, ostaje da vidimo kako će to vremenom izgledati kod njega.

Hodžić se mora zvati makar u mladu reprezentaciju.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, kakarut i 35 gostiju.