BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- kupus army
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Jel sutra pauza ili ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nema ljudi ovo je novi Damir, nervozu zaboravite, pišite memoare kako ste se davne 2014. godine nervirali jer Damir nije mogao da održi prednost breaka 

A to može da znači samo jedno. Da je definitivno popravio servis i samopouzdanje, ono što mu je najviše nedostajalo.DukeOfWellington je napisao/la:Nema ljudi ovo je novi Damir, nervozu zaboravite, pišite memoare kako ste se davne 2014. godine nervirali jer Damir nije mogao da održi prednost breaka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rutinski. Ovo je kvalitet, cijeli meč je kontrolisao i nije dao nikakvu šansu protivniku, što samo pokazujr koliko je napredovao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo Damire, jos jedna lagana pobjeda
Kontrolisao je mec cijelim tokom i ni u jednom trenutku nije dozvolio protivniku da nesto napravi. Istina da Smith nije Damirov nivo, ali svi znamo koliko je Damir do sada imao problema i sa mnogo slabijim teniserima, tako da ovo moze da nas raduje. Poceo je da pokazuje smirenost u ovakvim mecevima i prilicno lagano dolazi do pobjeda. Naredni protivnik je Jung, koji je takodjer dosta slabije rangiran od Damira, tako da treba ocekivati novu pobjedu.
Uh kako bi sada dobro doslo neko odustajanje u Buenos Airesu i da tamo upadne u MD

Uh kako bi sada dobro doslo neko odustajanje u Buenos Airesu i da tamo upadne u MD

Re: AW: BiH Tenis
Damke samo nastavi hasati americku nejac!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta li se desilo sa stranicom tennisteen.it? Nikako više ne update-uju entry liste. Do sad je trebalo izaći liste za još 2-3 sedmicek unaprijed a zadnja koja ima je ova za sljedeću sedmicu i nisu postavili za challengere. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zar sve to nemaš na MTF?Unofficialpage je napisao/la:Šta li se desilo sa stranicom tennisteen.it? Nikako više ne update-uju entry liste. Do sad je trebalo izaći liste za još 2-3 sedmicek unaprijed a zadnja koja ima je ova za sljedeću sedmicu i nisu postavili za challengere.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoce li igrati ista sljedece sedmice ako ne stigne na kvale Buenosa?
U njegovom slucaju nema vremena za odmor, svaka sedmica se mora koristiti, cetvrtfinale mislim da tek u petak igra,
i ovog sljedeceg bi trebao rutinski proci, a onda rekli bi potencijalno polufinale i finale ATP tour protivnici.

U njegovom slucaju nema vremena za odmor, svaka sedmica se mora koristiti, cetvrtfinale mislim da tek u petak igra,
i ovog sljedeceg bi trebao rutinski proci, a onda rekli bi potencijalno polufinale i finale ATP tour protivnici.

Nema šta igrati, čelendžeri su u Indiji, Japanu i Francuskoj.Klare je napisao/la:Hoce li igrati ista sljedece sedmice ako ne stigne na kvale Buenosa?![]()
Sutra igra četvrtfinale protiv Junga, prvi meč na terenu broj 3.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa sta je sa argentine onda kakve su mu sanse za MD ?
Imaju li kamere i na ovom terenuVirtu4l je napisao/la:Nema šta igrati, čelendžeri su u Indiji, Japanu i Francuskoj.Klare je napisao/la:Hoce li igrati ista sljedece sedmice ako ne stigne na kvale Buenosa?![]()
Sutra igra četvrtfinale protiv Junga, prvi meč na terenu broj 3.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ovdje ima najavljen prijenos.
http://live.drakulastream.eu/players/fr ... 11062.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://live.drakulastream.eu/players/fr ... 11062.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- firefirefirely
- Kontakt:
Bice bice prenos 
Taj court 3 sto pise tu na tom rasporedu, je ustvari onaj court 1 na " onclick="window.open(this.href);return false;

Taj court 3 sto pise tu na tom rasporedu, je ustvari onaj court 1 na " onclick="window.open(this.href);return false;

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imam ali tu bude sve na jednom mjestu. Volim kad imam više stranica, nekad ovi brže update-uju liste, koje OUT a koje IN.Virtu4l je napisao/la:Zar sve to nemaš na MTF?Unofficialpage je napisao/la:Šta li se desilo sa stranicom tennisteen.it? Nikako više ne update-uju entry liste. Do sad je trebalo izaći liste za još 2-3 sedmicek unaprijed a zadnja koja ima je ova za sljedeću sedmicu i nisu postavili za challengere.

I tennisalternative je pala stranica, više ne objavljuju entry liste.
Očekivao sam da će sutra igrat, dobro je pa nemam zadnji sat i taman stići na meč Damirov.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sinoc nisam gledao Damiov mec,ali sam pratio na TTX rezultat,opet Damir rutinski,treba i ovdje pokusati do kraja ici,pa makar i ne igrao slijedece sedmice nigdje.Ako upadne u MD ATP bice odlicno uz ovdje vec dobar rezultat.Damir je poceo da igra hajmo reci haman na vrhunskom nivou,kad kazem ovo na vrhunskom nivou mislim da se uozbiljio i poceo da dobija rutinski ove tenisere koji su slabiji od njega,Nemojmo zaboraviti da se prosle godine patio ili cak i ispadao sa turnira od slabije rengiranih igraca.Znaci ovo je vec dosta bolje u odnosu na proslu godinu.Sezona je tek pocela a ima dobre rezultate.
Samo naprijed Damire i jos malo nece samo biti TOP100,nego sigurno i TOP80,ako ovako nastavi!!!
Samo naprijed Damire i jos malo nece samo biti TOP100,nego sigurno i TOP80,ako ovako nastavi!!!
Damir je ove sezone 55 igrač svijeta, pa vi vidite 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.