AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Šteta za propuštene prilike, sve u svemu dva zrela, jaka CL nastupa - ali me's čini i 2 poena premalo iz ova prva dva kola. Imaju meč lopte pred sobom, dobro je da su otočani pobrkali račune Mbappeu i Dollarboyu, remiziraju li BVB i PSG u međusobnom susretu, eto Milanu autoputa za prolaz grupe.
6 od 7 pobjeda u Serie A - još uvijek sve otvoreno u CL grupi, po meni više nego dobro, pogotovo kad uzmemo u obzir pola nove ekipe. Bravo momci, sada treba pauza prije svega Giroudu, nadam se da će se okanit repke i tih zayebancija sa gotov 4 banke u prkn■
Ima ovdje puno više pozitivnih stvari, nego lošijih, sve u svemu odličan početak sezone. Vremenom će to biti sve bolje, forza Milan!
6 od 7 pobjeda u Serie A - još uvijek sve otvoreno u CL grupi, po meni više nego dobro, pogotovo kad uzmemo u obzir pola nove ekipe. Bravo momci, sada treba pauza prije svega Giroudu, nadam se da će se okanit repke i tih zayebancija sa gotov 4 banke u prkn■
Ima ovdje puno više pozitivnih stvari, nego lošijih, sve u svemu odličan početak sezone. Vremenom će to biti sve bolje, forza Milan!
Bas ono sto i nervira najvise kod njega, odavno pisem da mu je zavrsnica katasrtofa, kako kod suta tako i kao kod izbora pasa, jednostavno zabraniti mu da ide skroz do kraja i da se ranije oslobodja lotpe..Raonffa je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:11Dobar je Tijjani, kad je povuče loptu prema naprijed podsjeća me malo na Modrića iz najboljih dana. Tako odlično otvara prostor i ostavlja protivničke igrače iza leđa, mada yebiga usere često sa tim key passom na kraju ali dobro doći će to na svoje vremenom. Nama je bitan jer donosi drugu dimenziju u odnosu na ostale veznjake.
Večeras se bezveze pljuju novi igrači, ako je ko bio loš onda je to Rafa sa qurcoboljom, Calabria sa drvenim nogama, Giroud koji nije igrač za ove utakmice i slično.
Bas to pokaza i veceras, kad pred kraj povuce loptu i umjesto da uputi pas na stranu on ceka i spetlja se i gubi loptu, ko mu ne bi yebao sve po spisku onda

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Ispast cu pravi hejter Piolija, ali opet izmisljanje tople vode i opet pogresno sve.
Reijnders ti igra zadnjeg veznog sto je fail. Onda i Pobega tu, a Adli odigrao odlicno otkako je poceo dobijati minutazu u zadnje vrijeme. Onda i Giroud, hajde sto ti je jos uvijek startni napadac, ali nepravovremeno izvodjenje kad vidis da ne moze meda laznut.
Ali nevjerovatno koliko pogresnih poreza i dodavanja, koliko dekoncentracije na sredini terena (najvise zbog pogresne selekcije i postavke veznjaka) a onda i u napadu. Najvise su me frustrirali ti nerezonski potezi kad si bio blizu protivnickog sesnaesterca, toliko losih odluka i losih dodavanja.
Zgadili su mi se veceras. Narocito Leao. Svake sezone ponavljam, nikad on nece biti jedan od najboljih lijevih krila jer nema ni trun inteligencije u sebi, jednolican je i kad to ne prolazi mozes ga j3bat. A onda u narednoj utakmici siluje neke levate i nize ih brzinom. I tako u krug.
Ovo se moralo, MO RA LO dobiti jer smo daleko kvalitetniji tim.
Reijnders ti igra zadnjeg veznog sto je fail. Onda i Pobega tu, a Adli odigrao odlicno otkako je poceo dobijati minutazu u zadnje vrijeme. Onda i Giroud, hajde sto ti je jos uvijek startni napadac, ali nepravovremeno izvodjenje kad vidis da ne moze meda laznut.
Ali nevjerovatno koliko pogresnih poreza i dodavanja, koliko dekoncentracije na sredini terena (najvise zbog pogresne selekcije i postavke veznjaka) a onda i u napadu. Najvise su me frustrirali ti nerezonski potezi kad si bio blizu protivnickog sesnaesterca, toliko losih odluka i losih dodavanja.
Zgadili su mi se veceras. Narocito Leao. Svake sezone ponavljam, nikad on nece biti jedan od najboljih lijevih krila jer nema ni trun inteligencije u sebi, jednolican je i kad to ne prolazi mozes ga j3bat. A onda u narednoj utakmici siluje neke levate i nize ih brzinom. I tako u krug.
Ovo se moralo, MO RA LO dobiti jer smo daleko kvalitetniji tim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
6-2-1 nakon 9 teških mečeva, gdje je skoro svaka 3 dana bio neki omanji ili veliki derbi, pa ni puno jače ekipe sa boljim rosterom ne bi bolje. Naravno da ostaje žal kad promašiš 10 odličnih prilika u dva meča, ali kad se sve uzme u obzir, dva jako zrela izdanja u dva meča LPa.
S obzirom da je sve manje loših igrača u ekipi, onda se sve očiglednije vidi razlika između par otpadnika koja su ostala u poređenju sa novim igračima.
Calabria i Pobega prije svega nisu za ovaj nivo fudbala. Giroud isto ne treba biti starter pod svaku cijenu, ja ne znam kad će Pioli to da shvati.
I da, nikad Pobega prije Adlija, ni u najluđim snovima.
Sljedeća stanica - Genoa. Forza Milan!!
S obzirom da je sve manje loših igrača u ekipi, onda se sve očiglednije vidi razlika između par otpadnika koja su ostala u poređenju sa novim igračima.
Calabria i Pobega prije svega nisu za ovaj nivo fudbala. Giroud isto ne treba biti starter pod svaku cijenu, ja ne znam kad će Pioli to da shvati.
I da, nikad Pobega prije Adlija, ni u najluđim snovima.
Sljedeća stanica - Genoa. Forza Milan!!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Brat Pobega u sat vremena igre je imao više pogrešnih nego tačnih pasova, baš lijepa statistika za veznjaka. 
Stvari su čak i došle na svoje mjesto u drugom poluvremenu, pogotovo nakon ulaska Adlija. Prvo poluvrijeme je bilo užasno sa aspekta pas igre.

Stvari su čak i došle na svoje mjesto u drugom poluvremenu, pogotovo nakon ulaska Adlija. Prvo poluvrijeme je bilo užasno sa aspekta pas igre.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo balkoncic se upalio.
Naravno da je Newcastle zelen. Ljudi zadnji put igrali LP kad si citao veselu svesku. Vecina im igraca nema iskustva igranja u LP.
PSG u zadnjih par godina nikad losije nije otvorio sezonu. Proslu utakmicu remizirali s timom koji se bori za opstanak.
BVB necu uopste da komentarisem zna se sto sam napisao da su grupa luzera , samo ti si balkoncic pa ti je tesko to shvatiti.
Naravno da je Newcastle zelen. Ljudi zadnji put igrali LP kad si citao veselu svesku. Vecina im igraca nema iskustva igranja u LP.
PSG u zadnjih par godina nikad losije nije otvorio sezonu. Proslu utakmicu remizirali s timom koji se bori za opstanak.
BVB necu uopste da komentarisem zna se sto sam napisao da su grupa luzera , samo ti si balkoncic pa ti je tesko to shvatiti.
Brukas se gdje god se pojavis, prijateljski savjet, okani se foruma.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
U ovoj grupi niti jedna ekipa nije jača od Milan. Malo više sreće i koncetracije u završnici i Milan bi sada već bio na 6 bodova. Ali to je fudbal. Nadam se da će se to sve vratiti u sljedećim mečevima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma znam, jasno sve, i mene iritira sa tim stvarima ali opet kažem očekujem da se to popravi sa vremenom i da bude bolji jer rijetko ko od igrača koji dođu kod nas u posljednje 3-4 godine odmah pokažu kvalitet, to su možda uradili Fikro i Mike u prvi mečevima, sve ostale od Sandra, preko Rafe, do Benasera ili Thea smo čekali, neke i po cijelu sezonu al' doći će to sve na svoje jer vidi se da posjeduje određeni kvalitet.milanist je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:14Bas ono sto i nervira najvise kod njega, odavno pisem da mu je zavrsnica katasrtofa, kako kod suta tako i kao kod izbora pasa, jednostavno zabraniti mu da ide skroz do kraja i da se ranije oslobodja lotpe..Raonffa je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:11Dobar je Tijjani, kad je povuče loptu prema naprijed podsjeća me malo na Modrića iz najboljih dana. Tako odlično otvara prostor i ostavlja protivničke igrače iza leđa, mada yebiga usere često sa tim key passom na kraju ali dobro doći će to na svoje vremenom. Nama je bitan jer donosi drugu dimenziju u odnosu na ostale veznjake.
Večeras se bezveze pljuju novi igrači, ako je ko bio loš onda je to Rafa sa qurcoboljom, Calabria sa drvenim nogama, Giroud koji nije igrač za ove utakmice i slično.
Bas to pokaza i veceras, kad pred kraj povuce loptu i umjesto da uputi pas na stranu on ceka i spetlja se i gubi loptu, ko mu ne bi yebao sve po spisku onda![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da smo jako slično pisali i na temi CL kad su grupe izašle, kakva crna grupa smrti, ovo Milan mora proci, PSG uzasan kako sam i najavio da ce biti, Borrusia nikad slabija, Newkas ce biti jaci kuci i to je to. Milan pretpostavljam sad ima 2 doma ili nesto tako i ako dobiju Pariza jednon nogom su prošli.meepo je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:27Evo balkoncic se upalio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kalulu, Adli, Okafor moraju biti u prvih 11 kad god su zdravi. Dosta je više Calabrie, Pobege i istrošenih staraca. Jbt u prvim minutama Reijnders posla Pobegi odličan pass, kilometar prostora ispred dotičnog i opet je uspio dozvoliti da ga djed Hummels stigne.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja sam gledao zadnjih 10 minuta prvog i isto tako zadnjih 10 minuta drugog poluvremena, dobri su bili šteta što nismo gol dali
Mislim da možemo proći ovu grupi, ovaj PSG je zreo za ispadanja u grupnoj fazi

Mislim da možemo proći ovu grupi, ovaj PSG je zreo za ispadanja u grupnoj fazi
Rafa MOTM, kakva komedija 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iduća je u Parizu. To ako prođemo neporaženi, mislim da imamo velike šanse za osminu finala. 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema se kad puno kukati. Već za tri dana čeka ih još jedan težak ispit. Valjda odu na pauzu sa pobjedom. Nakon pauze čeka ih još 3-4 teška ispita i onda nakon toga slijedi niz "lakših" mečeva.
Ima kitu, prvo gostovanje Parizu pa onda kući sa njima i sa Dortmundom. UrotaPogba je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:35Mislim da smo jako slično pisali i na temi CL kad su grupe izašle, kakva crna grupa smrti, ovo Milan mora proci, PSG uzasan kako sam i najavio da ce biti, Borrusia nikad slabija, Newkas ce biti jaci kuci i to je to. Milan pretpostavljam sad ima 2 doma ili nesto tako i ako dobiju Pariza jednon nogom su prošli.meepo je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:27Evo balkoncic se upalio.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Marketing. Imao je Rafa nekoliko odličnih poteza, ali u defanzivi nije ništa radio. Tomori je trebao dobiti nagradu ili čak Thiaw. Ali eto ipak je Rafa prva zvijezda.
Ma hajde što on ne učestvuje u defanzivi, to smo manje više navikli, ali nije se nešto nudio ni u tranziciji, na onom prvom pasu kad osvojimo loptu dosta je trom bio.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:46Marketing. Imao je Rafa nekoliko odličnih poteza, ali u defanzivi nije ništa radio. Tomori je trebao dobiti nagradu ili čak Thiaw. Ali eto ipak je Rafa prva zvijezda.
Pa i kad primi loptu ili totalno uspori napad ili je izgubi zbog nonšalantnosti. O presingu neću ni govoriti, to mu nije palo na pamat da radi.
I tačno je da je opet imao par odličnih poteza, to je takav igrač koji može bljesnuti (gol ili asistencija) u sekundi, malo mu treba, ali zato ako ne bude tog bljeska e onda je belaj i nije ni čudo što ga kritikuju neka velika trenerska imena.
Ma i njegove kurcobolje mi je preko glave. Ako ti se ne igra, nisi se trebao onoliko natezati oko ugovora. Ako više ne želi da igra za Milan i ako Pioli više ne može da izvuče iz njega maksimum, neka ide, jer svi znamo da ovo nije ni 50% njegovih mogućnosti. Theo takođe zaslužuje velike kritike, dosta je više ovog "sporog paljenja" na startu svake sezone. Rezultati su čak i odlični s obzirom na formu trojice ključnih igrača.
-
- Kontakt:
Imali smo zadnjih 25 minuta 3 brza igrača u napada uz brze Thea I Musaha sa igračem koji zna podvaliti loptu i opet nismo dali gola otvorenom Dortmundu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.