RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ovi koji su u telegram grupi nemate potrebe ovdje pisati samo se produbljavaju gluposti sto se pisu.Grupa je odlicna i dobro bi bilo da se drzimo iste!!
-
- Kontakt:
Držite se momci.
Podrska druze. U nasoj mahali ljudi nemaju hrabrosti reci sta misle, samo klimaju glavom i slijezu ramenima. Sve sto si rekao si u pravu. I sve ce ispostaviti kao istina na kraju balade.killafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:44Neću, s ovim vrijeđanjem je ovo i sigurno moj zadnji post ovdje. Živi i zdravi bili, da ne bude ja sam otjerao Kevelja. Do nekih boljih vremena.
Generalno stekao sam dojam da je sve bajno, samo ja nesto tjeram i kenjam. Tako da, ne znam evo, ne valja kad kenjam, ne valja kad objektivno nesto napisem, eto vas tamo.
A svi ovi sto nasilu glume pozitvce ce se vrlo brzo hvatati za glavu kad dodje novi trener, jer evo i najbolju opciju smo unistili.
Upravo suprotno, kod nas svi nesto kritiziraju a nitko da mrdne guzicom za dobrobit.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kupresak iz sirokog postao slobodan igrac , odlican na ljevoj strani, . Zvona reaguj.
Al mi je golemo 13 dana do tekme ….
Ja se nadam kad kco krene u jednom danu da ce doves bar 3-4 igraca i mislim nadam se da imaju vec neke igrace zavrsene samo cekaju potvrdu novog trenera ?
Ja se nadam kad kco krene u jednom danu da ce doves bar 3-4 igraca i mislim nadam se da imaju vec neke igrace zavrsene samo cekaju potvrdu novog trenera ?
-
- Kontakt:
Kako mozes dovest igrace ako nema trenera? Kako znas koji se igrac uklapa u trenerovu viziju?
Sta hoces da kaze kao da niko nikad nije doveo neke igrace a da nisu imali trenera u tom momentu ? Daj malo se saberi bh je ligaStarmoCity je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:48Kako mozes dovest igrace ako nema trenera? Kako znas koji se igrac uklapa u trenerovu viziju?
-
- Kontakt:
Ne kazem da nije niko nego ne vidim koja je to logika. Mozes imat igraca koji te kosta 10 hiljada mjesecno i da sjedi na klupi jer se ne uklapa u sistem.Redred je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:53Sta hoces da kaze kao da niko nikad nije doveo neke igrace a da nisu imali trenera u tom momentu ? Daj malo se saberi bh je ligaStarmoCity je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:48Kako mozes dovest igrace ako nema trenera? Kako znas koji se igrac uklapa u trenerovu viziju?
Znaci ni danas necemo dobiti trenera..
Dobri igrači se uklapaju u sve sisteme
Bolje da ga ne dobijemo ni za 5 dana nego na vrat na nos dovesti neku ublehu, ili nekog pretplatiti. Nije smak svijeta da se jos saceka, blizu je evropska utakmica, ali tu svakako novi trener nece imati vremena ni da upozna igrace, Merzic i ostali pomocnici ce za tu utakmicu voditi glavnu rijec ko god bude trener.
Jeli bila suplja za onog Ilica, dobar mlad trener.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svakako smo usrali evropu ali iskreno nakon zdrijeba tu nemamo sta traziti. Mozemo proci prvo pretkolo ali i to tesko. Sto kaze Rodjeni81 dobro izvagati trenera i pojacanja za premijer ligu pa kasnije u toku sezone baciti na papir jeli uradjen dobar posao. Ako nije i ako je reputacija kluba narusena neka idu da su sijamski blizanci sa pacama Elon Muska i Bila Gejtsa
Killa vrati se treba one seljake dresirati ne mozemo Mladen i ja sami
Killa vrati se treba one seljake dresirati ne mozemo Mladen i ja sami

-
- Kontakt:
Brate i ja mislim da je Mladen Obrenovic idealna prilika za nas, ali kad malo bolje razmislim naš Avdo zaslužuje šansu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:51Svakako smo usrali evropu ali iskreno nakon zdrijeba tu nemamo sta traziti. Mozemo proci prvo pretkolo ali i to tesko. Sto kaze Rodjeni81 dobro izvagati trenera i pojacanja za premijer ligu pa kasnije u toku sezone baciti na papir jeli uradjen dobar posao. Ako nije i ako je reputacija kluba narusena neka idu da su sijamski blizanci sa pacama Elon Muska i Bila Gejtsa
Killa vrati se treba one seljake dresirati ne mozemo Mladen i ja sami![]()
Mislim da je napokon došlo njegovih pet minuta?
-
- Kontakt:
Novi trener:C.D 

-
- Kontakt:
Centralni dnevnik, Hadzifejzovic
-
- Kontakt:
Jeste smijesni sa inicijalima neznam samo sta vam to znaci?? Ako znas napisi kako treba sta se tu folirate...isto djeca u p.m.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.