FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dresovi su po 40km, u fan shop-u!
A da li neko zna, koliko se dodatno placa ime i broj
ili posebno koliko je broj?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Oko 10 maraka ti dođe ako se dobro sjecam, da ti prezime i broj urade.ledesma je napisao/la:Dresovi su po 40km, u fan shop-u!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
nebitno je hocete li broj 4 ili neki dvocifreni, kao ni to koliko cete slova
to sve je 10 KM - za clanove!
to sve je 10 KM - za clanove!
4.10.2009
- PitarBordo
- Kontakt:
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ipak igramo protiv velikana BH fudbala koji je apsolutni favorit u ovom meču i sve osim njihove pobjede bi bilo veliko čudo.PitarBordo je napisao/la:Tema mrtva k'o da je derbi u junu tek.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Pljuvaci miruju, a ovi sto nas napadaju i zale se kako im ne damo da dođu do rijeci i kvarimo temu, opet sute.PitarBordo je napisao/la:Tema mrtva k'o da je derbi u junu tek.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naravno da je mrtva kad ste na celu sa Evanderom rastjerali narod tako sto ste 20 dana ponavljali samo jedno te isto.PitarBordo je napisao/la:Tema mrtva k'o da je derbi u junu tek.
Nemoj me pogrešno shvatiti, nisam ni ja za to da trenutna uprava ostane, ali slabo ko ima zivaca da cita 30 istih postova dnevno od 5 istih ljudi.
BraoBesic je napisao/la:Pushe Amereeeeee Ameeeereee Amereee ee ee
Položio

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Pljuvaci miruju, a ovi sto nas napadaju i zale se kako im ne damo da dođu do rijeci i kvarimo temu, opet sute.PitarBordo je napisao/la:Tema mrtva k'o da je derbi u junu tek.

Evo ja sam svoje kljuceve teme predao. @molotovljev najbolji navijacu uzivaj

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- molotovljev
Ja 20 dana upozoravam da spustite loptu jer ćete razyebati temu i rastjerati sve što valja, a vi meni kontrirate i podvaljujetejoker90 je napisao/la:Pljuvaci miruju, a ovi sto nas napadaju i zale se kako im ne damo da dođu do rijeci i kvarimo temu, opet sute.PitarBordo je napisao/la:Tema mrtva k'o da je derbi u junu tek.
da spinujem i izmišljam nešto... znači nema to veze ko je za a ko protiv uprave, jednostavno ne ide ovako više, a generalno
svi gubimo. Ja mogu i ovako i onako, znači normalno. Evo tek sad ste shvatili da je tema mrtva.
F.K.SARAJEVO
Sastav za skretnicare : Pavlovic,Kadusic,Kovacevic,Barbaric,Bekic Al.,-Rustemovic,Radovac,Emerson,-Bekic,Duljevic,Benko
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Mi guubimo jedino ako ovi trenutni ostaanu gdje jesu... zajedno sa Bulicem, ibrakovicem, redzepagicem i ostalim haverima iz VIPa
ako je tema na nekom forumu zamrsla to nista ne mora da znaci ... valjda je tu uprava da dobrim rezultatima i radom pozove navijace na derbi...
ako je tema na nekom forumu zamrsla to nista ne mora da znaci ... valjda je tu uprava da dobrim rezultatima i radom pozove navijace na derbi...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PitarBordo
- Kontakt:
Mrtva tema svako 10 dana, odeš i pretragu uradiš, onaj @head ako nije zadnje dvije godine barem 30 puta pisao post tipa "tema mrtva k'o da ispadamo"... Daleko prije "nas pljuvača".molotovljev je napisao/la:Ja 20 dana upozoravam da spustite loptu jer ćete razyebati temu i rastjerati sve što valja, a vi meni kontrirate i podvaljujetejoker90 je napisao/la:Pljuvaci miruju, a ovi sto nas napadaju i zale se kako im ne damo da dođu do rijeci i kvarimo temu, opet sute.PitarBordo je napisao/la:Tema mrtva k'o da je derbi u junu tek.
da spinujem i izmišljam nešto... znači nema to veze ko je za a ko protiv uprave, jednostavno ne ide ovako više, a generalno
svi gubimo. Ja mogu i ovako i onako, znači normalno. Evo tek sad ste shvatili da je tema mrtva.

Vraćam i ja evo ključeve, od sad samo Benkine fotke objavljujem.

Samo Saraj'vo.
Ovo izvesti protiv kona, pa sta Bog da.. Ahmo mora poceti ispred Kadusica, jos jednom ponavljam! Koktel odyebi jarane, ne citiraj me..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To je ono sto svi zelimo.vidjeti samo et Kalas ili Kadusic.Majkl je napisao/la:Sastav za skretnicare : Pavlovic,Kadusic,Kovacevic,Barbaric,Bekic Al.,-Rustemovic,Radovac,Emerson,-Bekic,Duljevic,Benko
Samo Sarajevo
sreća prati hrabrealeksandar_veliki je napisao/la:Majkl je napisao/la:Sastav za skretnicare : Pavlovic,Kadusic,Kovacevic,Barbaric,Bekic Al.,-Rustemovic,Radovac,Emerson,-Bekic,Duljevic,Benko
Da nije ovo malo ofanzivno previse? Poginut cete ovako...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Iskreno nakon sto si napocetku sezone proglasio Zelju za favorita,I jos nekoliko promasaja u procjeni tokom sezone,I sad nakon ovog tvog komentara da bi mogli poginuti,sad sam jos sigurniji da je to ekipa koja treba izaci.aleksandar_veliki je napisao/la:Majkl je napisao/la:Sastav za skretnicare : Pavlovic,Kadusic,Kovacevic,Barbaric,Bekic Al.,-Rustemovic,Radovac,Emerson,-Bekic,Duljevic,Benko
Da nije ovo malo ofanzivno previse? Poginut cete ovako...
Samo Sarajevo
Ta cemo mi poginut protiv ovih miseva, mi smo kralju deratizeri
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
E jesi budala hahahahaPitarBordo je napisao/la: