Nisu 1.8 miliona je receno i zadnji putlafomamone je napisao/la:Cudi me da niko nije primijetio da su vam se dugovi opasno povecali

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nisu 1.8 miliona je receno i zadnji putlafomamone je napisao/la:Cudi me da niko nije primijetio da su vam se dugovi opasno povecali
1.2 prije tacno godinu dana, nije tesko provjeritipile87 je napisao/la:Nisu 1.8 miliona je receno i zadnji putlafomamone je napisao/la:Cudi me da niko nije primijetio da su vam se dugovi opasno povecali
To je dug za poreznu. A u ovu godinu dana stiglo je dosta tuzbi i izvrsnih presuda.Po onome sto je zadnje receno dug i jeste ovakav 1.8lafomamone je napisao/la:1.2 prije tacno godinu dana, nije tesko provjeritipile87 je napisao/la:Nisu 1.8 miliona je receno i zadnji putlafomamone je napisao/la:Cudi me da niko nije primijetio da su vam se dugovi opasno povecali
Porezna sa ovim iznosom nema nista, dakle radi se o sumi koju potrazuju uposlenici i dobavljaci. Ne znam sta je i kada to ''zadnje'' receno, ja mislim na govor Gredica prije tacno godinu dana i ovaj danas, dakle nakon skupstine i finansijskog izvjestaja, tada i danasTo je dug za poreznu. A u ovu godinu dana stiglo je dosta tuzbi i izvrsnih presuda.Po onome sto je zadnje receno dug i jeste ovakav 1.8
da malo vise citas znao biamypitar je napisao/la:Tresla se gora rodio se miš.
Šta bi sa superovim informacijama o silnim sponzorima,investitorima sa istoka i zapada.
Kako neće. Pa evo skoro 70 godina se nadaju da će biti bolji od Želje jer im je tako obećano, ali kurko.logme je napisao/la:Eto ih odmah, majke mi ko po direktivi.
"Mislim da smo na dobrom putu kada je riječ o finansijama i ako nastavimo ovim tempom po pitanju konsolidacije kluba i sistematizacije radnih mjesta i odnosna unutar kluba, ja vjerujem da ćemo za nekih godinu i pol biti 'čisti'. Naše obaveze trenutno iznose otprilike 2,3 miliona KM prema Poreznoj upravi FBiH, te nekih 400-500 hiljada prema uposlenicima kluba, što su zaostale plate i rate iz perioda 2007. i 2008. godine. Pored toga je tu nekih 600 hiljada KM na ime tužbi koje bi mogle pristići, ali isto tako imamo i potraživnja u iznosu od 1,2 miliona KM. Tako da faktički nama ostaju samo obaveze prema Poreznoj upravi FBiH i nadamo se da ćemo kroz zakon koji bi se uskoro trebao implementirati riješiti i to pitanje, da će se kamate otpisati, a da će se glavnica plaćati na rate na 15 godina. U tom slučaju bi nam rata bila nekih 6-7 hiljada maraka što mi svakako možemo ispoštovati. Onda bi klub bio na nuli, neće nikome imati ništa dužan, a imat ćemo 15 miliona imovine. To osim FK Željezničara nema niko od klubova na prostorima bivše Jugoslavije: da nije nikom dužan, a da ima svoju imovinu.", kazao je Almir Gredić, predsjednik FK Željezničar za SportSport.ba http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-im ... iji/121985
Pa to i ja govorim, dakle 1.2 i danas 1.8, nesto tu smrdi. Pogotovo ovo da ce nakon god. i pol biti cisti, evo prodje godina cistoce niti na vidiku, ne nazire se uopsteAdviser je napisao/la:Bezveze trola temu, vidi se da mu je dosadno. Baš sam tražio članak sa prošlogodišnje sjednice i ni u jednom članku ni sa jednog portala ni sa zvanične stranice se ne pominje koliko je Željo dužan. Evo šta piše skoro u svim člancima ...
"Mislim da smo na dobrom putu kada je riječ o finansijama i ako nastavimo ovim tempom po pitanju konsolidacije kluba i sistematizacije radnih mjesta i odnosna unutar kluba, ja vjerujem da ćemo za nekih godinu i pol biti 'čisti'. Naše obaveze trenutno iznose otprilike 2,3 miliona KM prema Poreznoj upravi FBiH, te nekih 400-500 hiljada prema uposlenicima kluba, što su zaostale plate i rate iz perioda 2007. i 2008. godine. Pored toga je tu nekih 600 hiljada KM na ime tužbi koje bi mogle pristići, ali isto tako imamo i potraživnja u iznosu od 1,2 miliona KM. Tako da faktički nama ostaju samo obaveze prema Poreznoj upravi FBiH i nadamo se da ćemo kroz zakon koji bi se uskoro trebao implementirati riješiti i to pitanje, da će se kamate otpisati, a da će se glavnica plaćati na rate na 15 godina. U tom slučaju bi nam rata bila nekih 6-7 hiljada maraka što mi svakako možemo ispoštovati. Onda bi klub bio na nuli, neće nikome imati ništa dužan, a imat ćemo 15 miliona imovine. To osim FK Željezničara nema niko od klubova na prostorima bivše Jugoslavije: da nije nikom dužan, a da ima svoju imovinu.", kazao je Almir Gredić, predsjednik FK Željezničar za SportSport.ba http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-im ... iji/121985
Ne naravno, ali me cudi da to niko nije primijetio. A to je jedino konkretno sto se moglo danas zakljuciti, to povecanje dugaOdaVeliki je napisao/la:I sta je sad tvoja poenta ? Ti si nama ukazao da raste dug i ?? Hoces bolje spavati, ako je zbog toga trebaju te svi ispostavati.
500000+600000+1200000=2300000lafomamone je napisao/la:Pa to i ja govorim, dakle 1.2 i danas 1.8, nesto tu smrdi. Pogotovo ovo da ce nakon god. i pol biti cisti, evo prodje godina cistoce niti na vidiku, ne nazire se uopsteAdviser je napisao/la:Bezveze trola temu, vidi se da mu je dosadno. Baš sam tražio članak sa prošlogodišnje sjednice i ni u jednom članku ni sa jednog portala ni sa zvanične stranice se ne pominje koliko je Željo dužan. Evo šta piše skoro u svim člancima ...
Što se tice Đelmića mislim da bi nam dobro došao prvenstveno što je Stanić povrijeđen i u tom slucaju Memija može igrati beka, svoju prirodnu poziciju a Đelmić može desno krilo, i mislim da bi bili dobar tandem. Što se tice Kokota njega ne bih volio vidjeti u našem dresu..super je napisao/la:nego kokot i djelmic dal bi oni zadovoljili nase ukuse
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], drzgemboadislic, knoa, Levin, MoSaZeLjo1921, voltron30 i 31 gost.