Hoces to i ti bitirasavoje je napisao/la:Na kraju cu ga samo ja docekati, i za dres ce ga ispaliti.![]()
Ovo javno pozivanje ne shvatam ozbiljno. Poziv ocekujem na pp.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hoces to i ti bitirasavoje je napisao/la:Na kraju cu ga samo ja docekati, i za dres ce ga ispaliti.![]()
Ne bih se iznenadiorasavoje je napisao/la:Na kraju cu ga samo ja docekati, i za dres ce ga ispaliti.![]()
Ideš sa mnomDonnie Darko je napisao/la:Ne bih se iznenadiorasavoje je napisao/la:Na kraju cu ga samo ja docekati, i za dres ce ga ispaliti.![]()
Ovo javno pozivanje ne shvatam ozbiljno. Poziv ocekujem na pp.![]()
Naravno
Winters je napisao/la:Prati li tko Nasrijev twitter acc?![]()
I to mu cura navodno hakirala ili netko tko želi popljuvati ovaj @DripDoctors, plačem već pola sata.Puma je napisao/la:Winters je napisao/la:Prati li tko Nasrijev twitter acc?![]()
Tvrdi da je hackovan, evo profil vise i ne postoji sad.
avenija je napisao/la:DonnieDarko gdje zivis ? Koji grad?
Trebam odnjeti telefon u sarajevo na servis ,ako krenem mozes samnom , samo nemoj da me docekuju gore ovi ratnici sa foruma osim ove jedne ratniceDonnie Darko je napisao/la:avenija je napisao/la:DonnieDarko gdje zivis ? Koji grad?
http://www.imdb.com/star-wars/rememberi ... sw_rot_i_1solinas je napisao/la:Citam maloprije umrla glumica iz ratova zvijezda.
Princezu sto glumila. Iz starije epizoda ili ova mlada nije mi jasno.Imala ka'e srcani.
Ja mislio ona mlada bombica iz novijih epizoda.High je napisao/la:http://www.imdb.com/star-wars/rememberi ... sw_rot_i_1solinas je napisao/la:Citam maloprije umrla glumica iz ratova zvijezda.
Princezu sto glumila. Iz starije epizoda ili ova mlada nije mi jasno.Imala ka'e srcani.
Šta ti je to, jede li seBosniacum Lilium je napisao/la:Malo vise ljubavi raja...
Bosniacum Lilium je napisao/la:Malo vise ljubavi raja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.