FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 12 jan 2015, 17:05

Moje mišljenje je da bi nam Fajic valjao, mnogi igrači se povezuju s nama, svi su nesto dobro namirisali, treba biti oprezan i odabrati najbolja rješenja!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 jan 2015, 17:11

Almir Gredić :tokralju:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 12 jan 2015, 17:15

pile87 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
adi93 je napisao/la:Trener Zeljeznicara Mulomir Idovic ima na raspolavganju 30 igraca a moguca pojacanja koja se spominju su bivsi igraci ovoga kluba Yani Urdinov,Zajko Zeba,Admir Vladavic i Rijad Pljevljak...takodjer klubu bi se trebao pridruziti prije polaska u Medjugorje i napadac Irfan Hadzic ciji je menadzer digovorio sa Amarom Osimom da se pojavi na prozivci...Plavi bi na proljece migli biti jacu za nekadasnjeg napadaca Travnika i Maribora Nusmira Fajica...
Mislim da je za sada jedino sigurno za yania,vladavic otpada 100%,a od ostalih nabrojanih,jedino bi fajic mogao biti bas pojacanje
Ma kakav Yani sve sto sam pisao za Vladu odnosi se i za Yani cisto da se ne zavaramo da ce doci jedino u slucaju da prodamo Kvesu mada u ovom trenutku i to nije blizu. Od svega ovog pobrojanog Fajic je naizgledni mada nisam sigurn koliko nam treba.
Ja mislim da smo mi u deficitu velikom sto se tice ljevaka u ekipi. Osim Kvese ne vidim nekog da igra jos lijevom nogom. Kako god, Urdinov bi nam trebao i da ostane Kvesic...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 17:17

OdaVeliki je napisao/la:
Ja mislim da smo mi u deficitu velikom sto se tice ljevaka u ekipi. Osim Kvese ne vidim nekog da igra jos lijevom nogom. Kako god, Urdinov bi nam trebao i da ostane Kvesic...
Sve je do tvog nicka ako on kaze da mu treba bice zavrseno mada je to gomilanje igraca u ekipi imas ljevaka Tomo,Baja,Kvesa preciznije bi bilo reci da nedostaje lijevo krilo.I ovaj Fajic koji se spominje je ljevak ako se ne varam.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 12 jan 2015, 17:22

pile87 je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:
Sve je do tvog nicka ako on kaze da mu treba bice zavrseno mada je to gomilanje igraca u ekipi imas ljevaka Tomo,Baja,Kvesa preciznije bi bilo reci da nedostaje lijevo krilo.I ovaj Fajic koji se spominje je ljevak ako se ne varam.
Fajic je takoder ljevak. Uglavnom moje misljenje da nam treba napokon lijevo krilo gdje smo redovno upropastili par igraca. Prije svega sto Varea ne bi igrao na toj poziciji, i njega bi onda mogli fino iskoristiti.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 17:28

OdaVeliki je napisao/la:
Fajic je takoder ljevak. Uglavnom moje misljenje da nam treba napokon lijevo krilo gdje smo redovno upropastili par igraca. Prije svega sto Varea ne bi igrao na toj poziciji, i njega bi onda mogli fino iskoristiti.
Pa i sa tim bi se slozio ustvari to je pozicija koja najvise skripi u ekipi valjda ce i Oda to snimiti.Zatom bi trebao jedan centralni vezni ili zadnji vezni a ako se Asanovic pokaze kako treba mozda nece biti potrebe za stoperom to je svega dva igraca i nije nemoguce da se uradi.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 jan 2015, 17:42

pile87 je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:
Pa i sa tim bi se slozio ustvari to je pozicija koja najvise skripi u ekipi valjda ce i Oda to snimiti.Zatom bi trebao jedan centralni vezni ili zadnji vezni a ako se Asanovic pokaze kako treba mozda nece biti potrebe za stoperom to je svega dva igraca i nije nemoguce da se uradi.
Fajić ima ugovor sa Mariborom, sam je izjavio da ceka da se zavrsi nesto s nekim Klubom iz Kazahstana. Gospodine Grediću svaka čast na ovih 45 minuta, objasnjeno sve !!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 17:44

Minjore je napisao/la: Fajić ima ugovor sa Mariborom, sam je izjavio da ceka da se zavrsi nesto s nekim Klubom iz Kazahstana. Gospodine Grediću svaka čast na ovih 45 minuta, objasnjeno sve !!
Ja koliko znam ima odrijesene ruke da potrazi novi klub! Ne mora zanciti da ce nama ali to je ono sto znam.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 jan 2015, 17:46

pile87 je napisao/la:
Minjore je napisao/la: Fajić ima ugovor sa Mariborom, sam je izjavio da ceka da se zavrsi nesto s nekim Klubom iz Kazahstana. Gospodine Grediću svaka čast na ovih 45 minuta, objasnjeno sve !!
Ja koliko znam ima odrijesene ruke da potrazi novi klub! Ne mora zanciti da ce nama ali to je ono sto znam.
Istina je da su me zvali iz Željezničara, ali iskreno ne znam šta da vam kažem na to. Maribor me sigurno neće pustiti besplatno, a čekam da vidim šta će se desiti sa interesom jednog kluba iz Kazahstana. Sve je moguće", kazao nam je Fajić.
Ako dodje dobro i jes, ako ne dodje nista lose..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 12 jan 2015, 17:52

Sta ce nam napadac, pa necemo valjda sezonu poceti sa Bogdanovicem, Kosoricem i Asanovicem. Treba jedan kvalitetan odbrambeni igrac koji ce da jede djecu.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 jan 2015, 17:54

150000km godisnje od clanarina i karti minus 80000km kazni. 70000km koje ostaje,podjelimo na recimo 18 utakmica gdje je karta po 5km,pa tom logikom dodjemo da je zelju gledalo 777 navijaca prosjecno,a ne nekih 3000 u prosjeku i da je onih 2300 navijaca dolazilo bezze i davalo lovu.

Mislim da smo vise pomogli furku "palile su se i palit ce se" nego klub,nazalost...

Druga vrlo bitna stvar je da klub koji ima 150000 "lajkova/navijaca" i 3000 ljudi prosjecno na tekmama ima 1500clanova. Hajd' hebo ove lajk navijace,ali sta je sa vas 1500 "ostalih" sto ste tu svaku tekmu,bez clanske??? :o

Mislim,mene je fkt stid ovo napisati,a vidim da i gredu ovo najvise boli...

Svaka čast Grediću,na pocetku sam milio odgledati 5-10min,kao i svaki monolog,ali si me zadrzao za kompom do kraja i preporucio bih svakome da pogleda i zapita se sta covjek prica. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Mozda nekima i dodje iz guzice u glavu!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 12 jan 2015, 17:57

Ne znam stvarno zasto se inzistira na dovodkenju napadača..Bio je tu Hodzic na probi, sad Fajic, gdje bi igrali ti novi igrači kad je napad sasvim pristojno pokriven. Ima bitnijih mjesta u timu koje treba pokusati pojačati.

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 12 jan 2015, 18:04

Dolazak Fajica je nerealan .... vecersnjoj skusptini prisutvovat ce i Nijaz Hastor, najbogatiji covjek u BIH, vlasnik ASA Grupacije
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 18:07

JIJoe je napisao/la:Dolazak Fajica je nerealan .... vecersnjoj skusptini prisutvovat ce i Nijaz Hastor, najbogatiji covjek u BIH, vlasnik ASA Grupacije
Nebitan je Fajic ko Fajic taman ne dosao napisao sam vec pitanje je koliko nam treba jer ima urgentnih stvari u ekipi.Uostalom na Odi je da kaze sta mu treba.Ali je fakat da je svaki dobar igrac dobro dosao u klub.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2015, 18:09

https://m.facebook.com/1921.ba" onclick="window.open(this.href);return false; Evo ovdje mozete pratiti bitnija dogadjanja na skupstini

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 12 jan 2015, 18:10

JIJoe je napisao/la:Dolazak Fajica je nerealan .... vecersnjoj skusptini prisutvovat ce i Nijaz Hastor, najbogatiji covjek u BIH, vlasnik ASA Grupacije
Nijaz Hastor je jutros otisao u Njemačku, mozda da bude neko od njegovih saradnika al on neće!
Izvini!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 12 jan 2015, 18:12

Frajer samo lupa.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 12 jan 2015, 18:14

niko od tvojih navedenih nije na skupstini,sastanci ce se voditi naknadno,ima delegacija za te stvari
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 12 jan 2015, 18:14

pile87 je napisao/la:
Nebitan je Fajic ko Fajic taman ne dosao napisao sam vec pitanje je koliko nam treba jer ima urgentnih stvari u ekipi.Uostalom na Odi je da kaze sta mu treba.Ali je fakat da je svaki dobar igrac dobro dosao u klub.
Slazem se, medjutim moja konstatacija se odnosi na to, da Fajic ima ugovor sa Mariborom do maja 2016., i u slucaju da dobije odrijesene ruke u potrazi novog angazmana, Maribor ga nece tek tako pustiti a da barem "nesto" ne cvaknu za njega, kao najbolji igrac Slovenacke lige 2012/2013 to je jedino realno, vidis da nije problem ni Kazastan samo ne bi li neko "nesto" uplatio Mariboru za njega, samim tim njegov dolazak meni je nerealan ...
1921'

JIJoe
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JIJoe » 12 jan 2015, 18:16

Velahalve je napisao/la:
Nijaz Hastor je jutros otisao u Njemačku, mozda da bude neko od njegovih saradnika al on neće!
Izvini!
Moguce, stoji na papiru Nijaz Hastor - "ASA Grupacija"
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921 i 57 gostiju.