Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Mali osim toga sto nije talenat ide konstantno iz greske u gresku, ali selektor ne pomislja da ubaci najtalentovanijeg igraca ove ekipe. Tuzlaci vole da daju pare da im djeca igraju tako ti je to i u Slobodi ne samo u kosarci nego i u fudbalu tako i ovaj mali igra u ovoj selekciji drugog objasnjenja nema.Volvic je napisao/la:U cemu je fazon forciranje Dedajica? Pa dijete uopste nije za ozbiljan basket...
Za nepovjerovati je kakve gluposti ti nekad izvaljujes. Ovaj Radak prevara do igraca, sut iz igre 1/12. Dao pare da ga ubace u reprezentaciju!!Wandelanoite je napisao/la:Mali osim toga sto nije talenat ide konstantno iz greske u gresku, ali selektor ne pomislja da ubaci najtalentovanijeg igraca ove ekipe. Tuzlaci vole da daju pare da im djeca igraju tako ti je to i u Slobodi ne samo u kosarci nego i u fudbalu tako i ovaj mali igra u ovoj selekciji drugog objasnjenja nema.Volvic je napisao/la:U cemu je fazon forciranje Dedajica? Pa dijete uopste nije za ozbiljan basket...
Kusturica ima kosarkaski IQ kakav nemaju neki playevi seniori, a nema mjesta ovdje pored toga ima i odlicno tijelo i jos ce rasti. Od Dedajica je bolji barem tri klase i u ovoj ekipi on i Krupalija su najbolji igraci. Kakav je kreten selektor izgubit ce ovu utakmicu, a treba da je dobije bar 15 razlike s obzirom na kvalitet Ceha koji je presmijesan. Jos da napomenem Dedajic i Radak zajedno sutiraju 3/27 halo majstore to je nedopustivo.kobe24 je napisao/la:Za nepovjerovati je kakve gluposti ti nekad izvaljujes. Ovaj Radak prevara do igraca, sut iz igre 1/12. Dao pare da ga ubace u reprezentaciju!!Wandelanoite je napisao/la:Mali osim toga sto nije talenat ide konstantno iz greske u gresku, ali selektor ne pomislja da ubaci najtalentovanijeg igraca ove ekipe. Tuzlaci vole da daju pare da im djeca igraju tako ti je to i u Slobodi ne samo u kosarci nego i u fudbalu tako i ovaj mali igra u ovoj selekciji drugog objasnjenja nema.Volvic je napisao/la:U cemu je fazon forciranje Dedajica? Pa dijete uopste nije za ozbiljan basket...
Ma nek ide igrat za Tursku i ja bi otisao nije niko budala doci igrat s babinim sinovima koji s otvorene trice fulaju citav obruc. Jos uzme 18 sutevaVolvic je napisao/la:Sta je sada sa Biberovicem? Mozel´se tu sta spasit?
Mene nervira sto nisi nikad u zivotu pogledao bar 7-8 ovih momaka, a odmah pokreces nekakve teorije zavjere protiv Tuzlaka. Ti si na osnovu 20-ak minuta stigao zakljuciti da on nema pojma, da je iz Tuzle i da je platio da ga ubace u reprezentaciju (kako rade i ostali Tuzlaci). Ako treba, navodicu imena svih kosarkasa i fudbalera iz Tuzle, koji igraju u nasim mladim selekcijama, pa da 'razradimo' svakog posebno i da se vidi jesu li zasluzeno pozvani. Kusturica je jucer bio skroz los, ne znam jesi li gledao utakmicu. Po onome sto sam ja vidio, ima uzasan sut, a cak je i slobodna uzasno izvodio. Osim toga, izgubio je i puno lopti i ni po cemu nije odskakao od ostalih, a igrali smo protiv kosarkaske velesile Norveske. Ja znam da taj momak ima veci potencijal i da bi trebao biti bolji kosarkas od Dedajica, ali je u prvoj utakmici bio 3x gori od njega.Wandelanoite je napisao/la: Kusturica ima kosarkaski IQ kakav nemaju neki playevi seniori, a nema mjesta ovdje pored toga ima i odlicno tijelo i jos ce rasti. Od Dedajica je bolji barem tri klase i u ovoj ekipi on i Krupalija su najbolji igraci. Kakav je kreten selektor izgubit ce ovu utakmicu, a treba da je dobije bar 15 razlike s obzirom na kvalitet Ceha koji je presmijesan. Jos da napomenem Dedajic i Radak zajedno sutiraju 3/27 halo majstore to je nedopustivo.
Ali zasto ima jedan Dedajic toliku slobodu u igri da uzima 18 suteva? Pa nije Westbrookkobe24 je napisao/la:Mene nervira sto nisi nikad u zivotu pogledao bar 7-8 ovih momaka, a odmah pokreces nekakve teorije zavjere protiv Tuzlaka. Ti si na osnovu 20-ak minuta stigao zakljuciti da on nema pojma, da je iz Tuzle i da je platio da ga ubace u reprezentaciju (kako rade i ostali Tuzlaci). Ako treba, navodicu imena svih kosarkasa i fudbalera iz Tuzle, koji igraju u nasim mladim selekcijama, pa da 'razradimo' svakog posebno i da se vidi jesu li zasluzeno pozvani. Kusturica je jucer bio skroz los, ne znam jesi li gledao utakmicu. Po onome sto sam ja vidio, ima uzasan sut, a cak je i slobodna uzasno izvodio. Osim toga, izgubio je i puno lopti i ni po cemu nije odskakao od ostalih, a igrali smo protiv kosarkaske velesile Norveske. Ja znam da taj momak ima veci potencijal i da bi trebao biti bolji kosarkas od Dedajica, ali je u prvoj utakmici bio 3x gori od njega.Wandelanoite je napisao/la: Kusturica ima kosarkaski IQ kakav nemaju neki playevi seniori, a nema mjesta ovdje pored toga ima i odlicno tijelo i jos ce rasti. Od Dedajica je bolji barem tri klase i u ovoj ekipi on i Krupalija su najbolji igraci. Kakav je kreten selektor izgubit ce ovu utakmicu, a treba da je dobije bar 15 razlike s obzirom na kvalitet Ceha koji je presmijesan. Jos da napomenem Dedajic i Radak zajedno sutiraju 3/27 halo majstore to je nedopustivo.
Eto ti znas koga sam ja gledao hahaha. Sto se tiče kosarke Omerovic i Dedajic su platili pozive i da igraju dok je Čerkezović dobio poziv bez plaćanja to ti je sigurno 99,9%. Ako hoces iz fudbala da ti navedem isto tako?kobe24 je napisao/la:Mene nervira sto nisi nikad u zivotu pogledao bar 7-8 ovih momaka, a odmah pokreces nekakve teorije zavjere protiv Tuzlaka. Ti si na osnovu 20-ak minuta stigao zakljuciti da on nema pojma, da je iz Tuzle i da je platio da ga ubace u reprezentaciju (kako rade i ostali Tuzlaci). Ako treba, navodicu imena svih kosarkasa i fudbalera iz Tuzle, koji igraju u nasim mladim selekcijama, pa da 'razradimo' svakog posebno i da se vidi jesu li zasluzeno pozvani. Kusturica je jucer bio skroz los, ne znam jesi li gledao utakmicu. Po onome sto sam ja vidio, ima uzasan sut, a cak je i slobodna uzasno izvodio. Osim toga, izgubio je i puno lopti i ni po cemu nije odskakao od ostalih, a igrali smo protiv kosarkaske velesile Norveske. Ja znam da taj momak ima veci potencijal i da bi trebao biti bolji kosarkas od Dedajica, ali je u prvoj utakmici bio 3x gori od njega.Wandelanoite je napisao/la: Kusturica ima kosarkaski IQ kakav nemaju neki playevi seniori, a nema mjesta ovdje pored toga ima i odlicno tijelo i jos ce rasti. Od Dedajica je bolji barem tri klase i u ovoj ekipi on i Krupalija su najbolji igraci. Kakav je kreten selektor izgubit ce ovu utakmicu, a treba da je dobije bar 15 razlike s obzirom na kvalitet Ceha koji je presmijesan. Jos da napomenem Dedajic i Radak zajedno sutiraju 3/27 halo majstore to je nedopustivo.
Prije 2-3 dana su ti bili nepoznanica, a sad im odjednom znas maticne brojeve i porodicnu situaciju svakog od njih.Wandelanoite je napisao/la: Eto ti znas koga sam ja gledao hahaha.
Wandelanoite je napisao/la:Ekipa totalna nepoznanica bar za meneVucevich je napisao/la:Sutra krece U16 B prvenstvo... ocekivanja, sastav?
Ja mislim da je i Cerkezovic platio, jer u Sparsima, Kosu, Igokei takvi kao on sjede na klupi.Wandelanoite je napisao/la:Sto se tiče kosarke Omerovic i Dedajic su platili pozive i da igraju dok je Čerkezović dobio poziv bez plaćanja to ti je sigurno 99,9%. Ako hoces iz fudbala da ti navedem isto tako?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.