BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Evo breaka, zamisli sad kad bi i ovaj set završio rutinski, tj. bez gubitka servisa.
Sad rekete lome Damirovi protivnici 

brejkkk
Pa mislim da sad postaje normalno, iako je do sad bilo čudoDukeOfWellington je napisao/la:Evo breaka, zamisli sad kad bi i ovaj set završio rutinski, tj. bez gubitka servisa.

Nulom

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 18 feb 2015, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Najvjerovatnije i hoće. Moguće još ubjedljivije nego prvi.DukeOfWellington je napisao/la:Evo breaka, zamisli sad kad bi i ovaj set završio rutinski, tj. bez gubitka servisa.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovaj momak neka bude zahvalan Bogu za drugo kolo jednog ch jer nije ni za fjucersa u Kiseljaku!
Smith osakati linijske sudije bacajući reket 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Činjenica je da se Damir još uvijek prilagođava na tvrdu podlogu i da ovo nije njegov najbolji tenis, iako rutinski završava posao sa ovim teniserom. Nekako gledajući njegovo kretanje - to nije to.
- firefirefirely
- Kontakt:
Bravo za break poen. Idemo ovo zavrsiti i odmarati

- masteRofPoker
- Kontakt:
Kakav poen, kakvo citanje protivnika, odlicno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
svaka cast na poenu za 5:2 
upravo ovo sta pisu iznad mene, ne zelim da umanjim Damirove uspjehe, ali sve su ovo teniseri daleko ispod nekog ozbiljnog rankinga, prosle sedmice nije ni igrao sa nekim ispod 200 :/ prvi put kad se susretne sa nekim slicnog ili boljeg ranikinga od njega - onda cemo vidjeti ustvari na cemu je
no u svakom slucaju, neka gura mozda i ovdje uzme titulicu

upravo ovo sta pisu iznad mene, ne zelim da umanjim Damirove uspjehe, ali sve su ovo teniseri daleko ispod nekog ozbiljnog rankinga, prosle sedmice nije ni igrao sa nekim ispod 200 :/ prvi put kad se susretne sa nekim slicnog ili boljeg ranikinga od njega - onda cemo vidjeti ustvari na cemu je

no u svakom slucaju, neka gura mozda i ovdje uzme titulicu

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bravo Damire
, mislim da je ovo 6 u nizu bez izgubljenog seta 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Svaka čast majstore. Ono što je najbitnije - kratak meč, sačuvana energija, sačuvano samopouzdanje i idemo do kraja ovdje, inšaAllah. Samo malkice mekše da se kreće po terenu i biće tip-top.
idemo dalje, bravo Damire, a bravo i Mirza. Ocekujem obojicu nasih u polufinalu

Ljudi imal sta za Buenos Aires, neki su ovdje uvijek imali insajderske informacije oko odustajanja

Ljudi imal sta za Buenos Aires, neki su ovdje uvijek imali insajderske informacije oko odustajanja

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nebitno koga pobjedjuje bitno je da dobiva dragocijene bodove koji ce ga pribliziti da napokon udje i top 100, a onda je sve lakse, i onda na turnirima 250 ne mora igrati kvale, a sto je najbitnije ide direktno na GS, samo naprijed Dzumi, i da deff odlican izbor turnira ove dvije sedmice
To je to ljudi. Slijedi Jung i TOP100 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo Damke! Samo ruši! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Dakle, sljedeći protivnik opet amerikanac. Ovaj put 288. igrač Jason Jung, koji je imao najveći ranking 286. Znači, ne bi trebalo da bude problema, s obzirom da se Damkec nije puno umorio i istrošio. Jedina stvar koja 'bode oči' je to kako je ovaj Jung uspio sad da dobije Krajičeka. Međutim, bez obzira na sve ako Damke ne bude kalkulisao mislim da će biti pobjeda i polufinale inšaAllah protiv Falle najvjerovatnije. U prilog ide i činjenica da se već malo više prilagodio tvrdoj podlozi, iako nikad nije bila njegova jača strana.
Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 18 feb 2015, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.