Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Prije se nije moglo desiti da primimo go od ovakvih levata, pa ni kada su rezerve igrale.
Pozdrav za Arsenal. Nemanja Stevanovic - Nesto se cudesno desava.
Pozdrav za Arsenal. Nemanja Stevanovic - Nesto se cudesno desava.
Svašta, ja odigram hendikep na kladi na Arsenal, a oni gube, c c c 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ja sam pretražio jedno 5-6 stranica i par socialnih mreža da dodjem do linka, ne mogu više, ako ko bude naš'o neka ne bude škrt. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
http://www.ilemi.eu/streams.php?site=MY ... direccion2" onclick="window.open(this.href);return false; Trebalo bi tu da ima.Arnelinho je napisao/la:Ja sam pretražio jedno 5-6 stranica i par socialnih mreža da dodjem do linka, ne mogu više, ako ko bude naš'o neka ne bude škrt.
FK Pjetlovi
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nema nigdje streama dzaba trazite. Osjecam se koda sam u 1955 kad su ljudi slusali tekme preko radia. Na sta smo spali... jadno
- MacbookPro
- Kontakt:
ovo je nasa prednost donaceg terena 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Iako cemo mi ovo dobit 3-4 razlike(valjda nisu toliki levati da izgube od 3-4 lige
)samo da jos jednom napomenem da je Wenger prn'o u fenjer,sto se kaze,i da on sa ovom politikicom u modernom fudbalu nema sta trazit(naravno ako su ambicije kluba visoke onda nema,a posto sve vise i vise sumnjam da mi uopce nastojimo osvojiti nesto onda nam je za to Wenger super...Igras euro tekme svake godine imas nekog profita i dobro je) jer je lik postao teski mentol i kompleksas...
WENGERU ODLAZI !!!

WENGERU ODLAZI !!!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
A ko bi prenosi tekmu jednog nižerazrednog kluba kao što je Arsenal i nekog tamo iz konferencije tima ?!
Ne mogu da razumijem, prvi put nema streama.
Ako se kome da neka pokuša sa TVants, ja nisam odavno gled'o preko toga, pa sam i zaboravio postupak.
Tj. šta moraš imati pored tog programa.

Ako se kome da neka pokuša sa TVants, ja nisam odavno gled'o preko toga, pa sam i zaboravio postupak.

Tj. šta moraš imati pored tog programa.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Dajte gol da slavimoooo dajte gol dajte gol dajte gol 

kolko se ovaj dere mater mu jbm i to sve pred nasim golom 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
classic Arsenal defence.... Jenkinson beaten easily on the left
eto nam krivca
sa Djurom su sigurno beton u odbrani 
eto nam krivca

Hehe, kloc Djuro i Kosnciely ne mogu sačuvati igrače ni 3-4 lige kamol da sačuvaju profesionalce Man UTD-a, koji btw od puno jačeg protivnika nego što je naš, vodi, u GOSTIMA !!!
Prije su nas uvijek prenosili, sada se nikome ne isplati, tako da .. gool
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 20 sep 2011, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Djuro je prop'o i treba ga se pod hitno rijesiti.GunnerS je napisao/la:Hehe, kloc Djuro i Kosnciely ne mogu sačuvati igrače ni 3-4 lige kamol da sačuvaju profesionalce Man UTD-a, koji btw od puno jačeg protivnika nego što je naš, vodi, u GOSTIMA !!!

Ja mislim bi im i ekipa iz mog naselja dala go na emiratima 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A Zar je nekad znao igrat ?!
e cuj gibbs kunem ti se
benayoun dominira
benayoun dominira
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 20 sep 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.