FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pepgvardiola
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 01:11

Jedini pravi pravac je privatizacija, ali dok se zakon ne donese onda uraditi stvar kao sto je FK Sarajevo uradilo.

100% sam uvjeren da bi to bio i slucaj da nije privatnog interesa pojedinaca upravo iz razloga sto Zeljeznicar ima tih svojih nekretnina strateskih pozicioniranih.

Kad bi se kojim slucjem mogao obezbijediti statut da neko kupi upravljacka prava u FK Zeljeznicaru sa pravom otkupa kluba pri donosenju zakona o sportu, siguran sam da bi red investitora bio nepregledan....

Zasto sumnjam u to da se statut kao sto je Sarajevo napravilo trenutno nije moguce izglasati:
Prvenstveno zato sto nije glup Gredic da nesto takvo pokusa, jer bi mu "skinuli glavu" u roku od 24 sata a to bi uradili svi oni koji su svjesni da bi izgubili mjesto u skupstini kluba i samim tim benificije koje nose te iste pozicije!!!

Aco ocekujem da ces mi ti odgovoriti na komentar sa svojim iskrenim misljenjem.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2015, 07:35

super je napisao/la:evo samo cu reci jedan primjer,kada je Amar preuzimao klupu 2009 nije bilo tv ekipa kao sto je bilo jucer na prozivci,novinari najbolje osjete da se nesto sprema pa zele da imaju ekskluzivu al je tek mogu ocekivati za dva-tri mjeseca,jedini prije njih ce saznati moj drug @aco
Ne lozi raju bez veze.Jedina prava istina je kao sto je Aco rekao da je sve na dugom stapu.Tj.more bit bidne a more bit i da nebidne.Izbacujes informacije rekla kazala,informacije koje ima svaki onaj ko se malo.provrti pp Grbavici.Cudi me da nisi objavio info o Turkish Airlinesu i njihovoj gradnji stadiona....I ovo za tv ekipe sjecam se tadasnih sjednica predsjednistva gdje je ispred plavog salona znalo biti puno vise tv ekippa i novinara nego sada.A o prozivci i treninzima da ne govorim.Bez beze dajes ljudima laznu nadu da je med i mlijeko.A svako onaj ko i malo razmislja svojom glavom vidi da nije tako.Istina radi se na tome ali kao sto na pocetku napisah na dugom ke stapu i taj segment kao i ovi o kojima ti pises.

RobinHud
Kontakt:

Post Postao/la RobinHud » 12 jan 2015, 10:29

DANDY je napisao/la:
super je napisao/la:evo samo cu reci jedan primjer,kada je Amar preuzimao klupu 2009 nije bilo tv ekipa kao sto je bilo jucer na prozivci,novinari najbolje osjete da se nesto sprema pa zele da imaju ekskluzivu al je tek mogu ocekivati za dva-tri mjeseca,jedini prije njih ce saznati moj drug @aco
Ne lozi raju bez veze.Jedina prava istina je kao sto je Aco rekao da je sve na dugom stapu.Tj.more bit bidne a more bit i da nebidne.Izbacujes informacije rekla kazala,informacije koje ima svaki onaj ko se malo.provrti pp Grbavici.Cudi me da nisi objavio info o Turkish Airlinesu i njihovoj gradnji stadiona....I ovo za tv ekipe sjecam se tadasnih sjednica predsjednistva gdje je ispred plavog salona znalo biti puno vise tv ekippa i novinara nego sada.A o prozivci i treninzima da ne govorim.Bez beze dajes ljudima laznu nadu da je med i mlijeko.A svako onaj ko i malo razmislja svojom glavom vidi da nije tako.Istina radi se na tome ali kao sto na pocetku napisah na dugom ke stapu i taj segment kao i ovi o kojima ti pises.

Ako ti se vrati u klub brat Nijaz bice med i mlijeko, plus kako nema Amara mozda opet bude para preko Želje pa budes zadovoljan.
Mada eto malo teze, jer si ispo iz dosta planova. Hm mozda bude srece pa ti se vrati i Zdenko Baotic...
1921 nastala je ljubav!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2015, 10:33

RobinHud je napisao/la:
DANDY je napisao/la:

Ako ti se vrati u klub brat Nijaz bice med i mlijeko, plus kako nema Amara mozda opet bude para preko Želje pa budes zadovoljan.
Mada eto malo teze, jer si ispo iz dosta planova. Hm mozda bude srece pa ti se vrati i Zdenko Baotic...
Org masinerija je krenula......hhahahahahahha.hajd sad malo o 3 glave km.......slobodno nastavi ono sto ne znas ja cu te dopuniti.....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 10:35

**** se obojica ba neke stvatri nisu za foruma nadjite se pa raspravite...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

RobinHud
Kontakt:

Post Postao/la RobinHud » 12 jan 2015, 10:36

pile87 je napisao/la:**** se obojica ba neke stvatri nisu za foruma nadjite se pa raspravite...

:thumbup:

@dandy, tu smo i bicemo fini.
1921 nastala je ljubav!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2015, 10:39

Pile nije do mene vjeruj mi vidis i sam.....

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 jan 2015, 10:39

Da te malo ko navijaca obradujem da je vise bijelo kao sto super kaze,a ne sivo ko sto ti kazes ili crno ko sto potstanari predstavljaju ;)
Pa da krenemo redom
aleksandar_veliki je napisao/la: Zaduzit ces se kod buducih investitora, vlasnika, nazovi ih kako hoces. No i to zaduzivanje jos nije sigurno, ne znam kako Super to ne zna.
Prvi dio tacan,s ispravkom,ipak sponzor,ne vlasnik,ne investitor,jos uvjek. A to za sigurnost,sta mislis od kuda Oda u klubu?
aleksandar_veliki je napisao/la: mene je recimo onako kao covjeka koji voli domaci fudbal strah narednog licenciranja...
Ne sekiraj se,sve vezano za to bice rijeseno najkasnije do marta,ima veze sa predhodnim odg
aleksandar_veliki je napisao/la:
super je napisao/la:@aco izgleda jos niste saznali koji je "Čiko" u pitanju,evo posto si rega momak kada budem ja smio reci ti ces biti prvi koji ce saznati pa mozes na portal staviti,naravno ako ne saznas prije od nekog ;)
Kao sto nismo znali da je Amar prihvatio ponudu ;). Na dugom stapu, ni blizu realizacije...
Jako fini ciko,veliki zeljovac,veliki biznismen,jedan od rijetkih u lijepoj nasoj bih koji su zaradili preko 30mil u prosloj god,a da ne rade sa narkoticima,prostitucijom ili politikom.
I nije na dugom stapu,opet kazem sve sto se desava ima veze s tim,a za Amarovu ponudu,jel znate sve detalje? :mrgreen:

aleksandar_veliki je napisao/la: Inace, mislim da nema buducnosti bez prodaje kluba. I mislim da na to ne treba gledati negativno. Vecina evropskih klubova je necija, privatna kako god hoces i buducnost nasih i klubova u okruzenju je u tome.
Moguce,ali ipak mislim da ce se zadrzati ovih planiranih 49%,a tvoje misljenje djeli jedan clan uprave koji ima zestok lobi protiv svega sadasnjeg i zagovara tvoju opciju,ili ti djelis njegovo misljenje.
Iskreno kad sam saznao ime,sje.bao sam se,kontao sam da taj ex presidente ipak zeli dobro klubu,a ne da stopira napredak...

Generalno i super i ti i ja i peti deseti i na forumu i medju rajom mozemo samo znati neke indicije sta je bilo,a prave detalje znaju samo onih 35 + 3 navijaca koji su bili na sjednici iskljucenih telefona ;)

Suma sumarum,Yani dolazi,Vladavic ne,@super ne lupa gluposti,
informacija nece biti nesto narocito dok se sve ne realizuje,zbog raznih razloga. Osim ako totalno zapostavljeno istraživačko novinarstvo malo ne proradi.

RobinHud
Kontakt:

Post Postao/la RobinHud » 12 jan 2015, 10:44

DANDY je napisao/la:Pile nije do mene vjeruj mi vidis i sam.....

Nije pile Boga mi do njega, on voli Želju nekada malo vise nekada malo manje, sve zavisi ko je u klubu. Onaj pravi hinjaluk iz tebe izbija...
1921 nastala je ljubav!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 10:47

Robine pasa znas gdje covjeka mozes naci pa rijesite na kafi.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 jan 2015, 10:49

Fkt,privatne stvari ostavite za kafu...

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2015, 10:50

Najtuznije sto me vide haman svaki dan.Al jbg mangupluk se sakriti iza nicka i prozivati.........Za razliku od ostalih ovdje ja imam isti nick na oba dva foruma tako da ljudi znaju ko sam....

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 12 jan 2015, 10:55

Ja samo mogu reći, kada god je super u pp nešto napisao da je u većini slučajeva bilo tako, prije on objavi nego svi portali :kafa:
Bitno je da ima diskusije i da samo mislimo kako će biti bolje, a zaista se nadam i da hoće!!!

RobinHud
Kontakt:

Post Postao/la RobinHud » 12 jan 2015, 10:57

pile87 je napisao/la:Robine pasa znas gdje covjeka mozes naci pa rijesite na kafi.

Nemamo mi sta rijesavati, svako ima pravo na svoje misljenje. To je jednostavno tako.

@SarajlijaTM, nisu to nikakve privatne stvari, ne znas neke stvari pa ti je to malo sve drugacije, iskreno suzdrazavam se da napisem dosta toga o ovim sto vole Želju vise od ikog...
1921 nastala je ljubav!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 jan 2015, 10:57

radi se, hajmo to tako reći.

RobinHud
Kontakt:

Post Postao/la RobinHud » 12 jan 2015, 11:03

ChWilla je napisao/la:radi se, hajmo to tako reći.

To je najbitnije, samo rad rad i rad, rezultat ce doci. Ali hajde, bolje je da idemo i pljujemo po ljudima koji napokon nesto pokusavaju...
1921 nastala je ljubav!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 11:06

RobinHud je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Robine pasa znas gdje covjeka mozes naci pa rijesite na kafi.

Nemamo mi sta rijesavati, svako ima pravo na svoje misljenje. To je jednostavno tako.

@SarajlijaTM, nisu to nikakve privatne stvari, ne znas neke stvari pa ti je to malo sve drugacije, iskreno suzdrazavam se da napisem dosta toga o ovim sto vole Želju vise od ikog...
Pa sta ces postici i da napises mislim nebitno je fakat.Bavimo se nekim aktuelnim stvarima veznaim za Zelju a hvala Bogu ima ih dosta.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2015, 11:08

RobinHud je napisao/la:

Zamolit cu te da sve sto znas izneses ovdje.Ja nemam nikakav problem sa tim.Slobodno napisi sve sto znas neka ljudi vide.Bujrum!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 12 jan 2015, 11:13

OVo je 3x da se frka dize oko tebe. Zbog cega ne znam i ne zanima me. Ali te privatne stvari drzite privatno.

RobinHud
Kontakt:

Post Postao/la RobinHud » 12 jan 2015, 11:16

pile87 je napisao/la:
RobinHud je napisao/la:

Pa sta ces postici i da napises mislim nebitno je fakat.Bavimo se nekim aktuelnim stvarima veznaim za Zelju a hvala Bogu ima ih dosta.

Pile, dobar si momak i znam da si pravi Željovac, znas ti neke stvari u vezi njega vrlo dobro...Samo sam htio da kazem da nije isto kada neko kritikuje klub ko zaista voli taj klub, nije imo nikakve koristi od njega, ne podrazava one koje 99% navijaca ne podrzavaju, i ne pokusava popljuvati sve redom...
Itekako ima dosta stvari o kojima se da raspravljati, hvala Bogu pa ide ka boljem.
1921 nastala je ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.