Moj prijatelju ako vi budete ocekivali od bivsih igraca,clanova uprava ili nekih domacih privrednika da daju pare,nacekacete se isto kao i mi.Jedini spas je u stranom investitoru kojeg zaboli za sve moguce strukture u i oko kluba.super je napisao/la:evo da pojasnim u kratkim crtama od dolaska para vaseg amidje do skorog ravnanja racuna kluba trebalo vam je skoro 2 godine a jos niste sve zavrsili,mi cemo to uraditi abd mnogo prije jer se vec rade sanacije pojedinih dugova,ove pozajmice sto aco spominje su ustvari upravljacki ulozi koji ce posle usvajanja statuta bit ponudjene svim bivsim i sadasnjim investitorima,igracima i ljudima iz inozemstva potencijalnim investitorima(za dva velika iz inozemstva znam),znaci mi cemo sa pocetkom nove sezone imati sigurnu upravu koja nece zavisiti ni od kantona ni od opstine ni od bilo kakve milostinje pojedinih politicara i samo ti mogu na kraju reci jest ces ti i ovi sto me prozivaju svoja damu kada ovaj "Čiko" udje u klub(onaj glavni)...toliko od mene pozzcobefks je napisao/la:Jao jao, kako je super lozio raju. Aleksandar je to fino objasnio, svaka cast na iskrenosti.
Mozda grijesim,ali vrlo je upitno i kako ce to sve funkcionisati,pogotovo ako vam u Upravu ude veci broj ljudi,jer je opstepoznato kako se oni odnose jedni prema drugima