FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 18 apr 2016, 11:55

SiouxLukavac je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:S obzirom na rezultate, igru, dešavanja u klubu, nezadovoljstvo većine navijača, karte su trebale biti dosta niže.

Jug i Sjever 5KM
Istok 7KM
Zapad 10KM

Ja bi ovakve cijene stavio, i time, na neki način se "izvinuo" navijačima na, poprilično lošoj sezoni do sad.
Zarada bi bila ista, ako ne i veća, jer bi došlo dosta raje jer su cijene pristupačne.

Dobiješ skoro pun stadion, navijači kao i uvijek naprave odličnu atmosferu i uz podršku svih 90 minuta pokušati pobjediti komšije. Vjerujem da bi time se malo oprali, jer bi evropa bila blizu, mezenje komšija i slično.

Oni sve kontra, nadam se da čitaju sve ovo i da, ako već nije kasno, koriguju cijene.
Pa mogli smo onda komšijama dati i besplatno i još uz to im uručiti i stotinjak stolica..
Znači, nek i ja skuplje platim samo da komšiji nije jeftino. :D
Njima bi svakako skupo naplatili poraz, time bi, vjerovatno ostali bez Evrope, ali ne treba o tome, vrlo lako se situacija može promjeniti i biti obratno. Ne treba letiti.
Ma ni slučajno buraz :nene: Oni će svakako platiti po ovoj cijeni a sjever će biti svima 5 KM, tako je bilo i prošli put
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 apr 2016, 11:57

Protiv Slavije je bilo 200 kornjača, a ukupno bilo 2.500 duša, tekma bez gostujućih navijača. Tad nije bilo skupo. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 apr 2016, 12:00

Pa yebo vas život, zašto sve naopako morate okretati.Ne određuje klub broj policajaca na stadionu.Koji vam je više k.urac

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 apr 2016, 12:02

Što se nerviraš... Nisam ja započeo priču oko toga. Na kraju krajeva, baš me zanima ko je to poslao onda toliko oklopnjaka na Koševo protiv nižerazredne ekipe čiji navijači neće ni doći, ako nije klub toliko tražio... Sat i po' prije utakmice kornjače već bile zauzele mjesta oko lože. To što ti sad ti tersaš i psuješ ne znači da mi treba svi da šutimo. :salut:
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 apr 2016, 12:05

PitarBordo je napisao/la:Što se nerviraš... Nisam ja započeo priču oko toga. Na kraju krajeva, baš me zanima ko je to poslao onda toliko oklopnjaka na Koševo protiv nižerazredne ekipe čiji navijači neće ni doći, ako nije klub toliko tražio... Sat i po' prije utakmice kornjače već bile zauzele mjesta oko lože. To što ti sad ti tersaš i psuješ ne znači da mi treba svi da šutimo. :salut:
Amam nisam ja nervozan, nego sa svih strana sve neka sranja kada najmanje treba.Ostavite sva prepucavanja poslije derbija, **** dini, kusturici, tanu svima, sve na svijetu, ali dajte smirite međusobna prepucavanja i oko najbanalnijih stvari.
Zato sam napisao, što sam napisao,jel se mora tražiti i najmanji razlog da se potpale prepucavanja na našoj temi.Ovdje postalo gore nego na temi PL prepucavanja

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2016, 12:07

PitarBordo je napisao/la:Što se nerviraš... Nisam ja započeo priču oko toga. Na kraju krajeva, baš me zanima ko je to poslao onda toliko oklopnjaka na Koševo protiv nižerazredne ekipe čiji navijači neće ni doći, ako nije klub toliko tražio... Sat i po' prije utakmice kornjače već bile zauzele mjesta oko lože. To što ti sad ti tersaš i psuješ ne znači da mi treba svi da šutimo. :salut:
dusmani kluba moj pitar.... dusmani pozvali 230 kornjaca i pojacano osiguranje kazu slavko zna poluditi nakon primljenog gola pa da se osiguraju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2016, 12:09

Ado76 je napisao/la:
Amam nisam ja nervozan, nego sa svih strana sve neka sranja kada najmanje treba.Ostavite sva prepucavanja poslije derbija, **** dini, kusturici, tanu svima, sve na svijetu, ali dajte smirite međusobna prepucavanja i oko najbanalnijih stvari.
Zato sam napisao, što sam napisao,jel se mora tražiti i najmanji razlog da se potpale prepucavanja na našoj temi.Ovdje postalo gore nego na temi PL prepucavanja
njega nemoj da diras i stavljas u kontekst ovih lopova molit cu lijepo, za njegov dolazak Feđa je dao svoj obraz... a to sto su ovi uhljebi iskoristili povjerenje je stvar koja ce se rijesiti kad sudija odsvira kraj sezone
tana niko ne tjera... ni trenera ni igrace... nikoga osim UPRAVE
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 apr 2016, 12:09

Alen Škoro je napisao/la:Ja bih stavio 5 za članove, 50 za one koji to nisu.
Odavno ništa gluplje nisam procitao.

Ne znam samo kako se možete raspravljati sa likom, koji piše shta, matematichar, kazhete, shtab, chlanse...
Kojem je jedini argument taj da je neko iz pofalicha.
Das Ist Walter

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 apr 2016, 12:09

Ado76 je napisao/la:
Je8o ga, neće raja da šuti, nikome i nikada. Po tome smo barem poznati. Materi rođenoj nisam šutio. A i mnoge je već akutno iziritiralo relativiziranje imidža kluba od strane menadžmenta istog...

Btw brate ja nikome nisam ništa psovao, nisam takav lik. (Osim na tekmi, sudiji recimo.. Al' tad nisam svoj i sa snikersom) :kafa:
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 apr 2016, 12:13

Pantelija je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
njega nemoj da diras i stavljas u kontekst ovih lopova molit cu lijepo, za njegov dolazak Feđa je dao svoj obraz... a to sto su ovi uhljebi iskoristili povjerenje je stvar koja ce se rijesiti kad sudija odsvira kraj sezone
tana niko ne tjera... ni trenera ni igrace... nikoga osim UPRAVE
Kakav si ti bukvalac pa to je nevjerovatno.Bože sačuvaj.Ja dajem primjer, on se uhvatio Tana kao da njega neko tjera....Ma nastavi ustvari, **** nema ti Ibrakovića kojem si vjerovao više nego sebi pa sada kada nema "insajderskih" vjerovatno boli.Udri jače, samo jače....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2016, 12:14

pitar bordo,tebi je karta skupa meni nije,ti imash svoje "argumente" ja svoje,ne vrijedjam nikad prvi,to mi ne dozvoljava odgoj,ali gradskim papcima i mediokritetima ne ostajem duzhan,chak shta vishe,to dozhivljavam kao gradjansku obavezu

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 apr 2016, 12:15

Haj ba, ako smo za prijateljsku utakmicu protiv drugog tima Galate mogli platiti 15KM, sto ne bi i sad mogli.
Moraju se od nekud namaci pare, valja na ljeto placati raskide ugovora Simeunovicu, Kramaru, mijanmarcima...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

pasica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 18 apr 2016, 12:16

nukleusmember je napisao/la:
pasica je napisao/la:E moj brate, ti trazis argumente od bilmeza koji se trudi da mu svaki upis SHto debilnije izgleda. Taj je s Majklom u podgrupi :D

ko je ba šta tebe pit'o gradski papče?vrati se u panj

VVVBK

Kako ces tako ocu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 18 apr 2016, 12:16

Sta vam je, opustite se ba. Joj ko ce iscekati nedjelju. :D
[youtube][/youtube]
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 apr 2016, 12:17

nukleusmember je napisao/la:pitar bordo,tebi je karta skupa meni nije,ti imash svoje "argumente" ja svoje,ne vrijedjam nikad prvi,to mi ne dozvoljava odgoj,ali gradskim papcima i mediokritetima ne ostajem duzhan,chak shta vishe,to dozhivljavam kao gradjansku obavezu

VVVBK

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Das Ist Walter

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 apr 2016, 12:30

esprit24 je napisao/la:Kako bezobrazan potez nase uprave.. Ja planiram doci iz Gradacca. Znaci naspi gorivo, jedi u putu, jedi u sarajevu, plati kartu, kupi cigare, i treba ti 7-8 cenera. Yebo ih grob kako bildaju ulaznice kao da je ovo Svicarska
Neko spomenu Sjever, pa tu bi ulaznica trebala biti mrtvi simbol 3-4 KM. To su vecinom momci bez posla, a plus idu i na svako gostovanje
Tebi se vise isplati kupit ketpa zine :D
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 apr 2016, 12:32

Odigrao 200. meč za FK Sarajevo

Berberović proslavio veliki jubilej

Piše: M. Šljivak

Džemal Berberović proslavio je veliki jubilej na utakmici protiv Viteza. Iskusni fudbaler je ušao pet minuta prije kraja meča, te je upisao 200. nastup u dresu Bordo tima.

"Osjećam se prelijepo poslije ovog jubileja i presretan sam zbog toga što sam sakupio 200 utakmica u klubu u kojem sam ponikao i odrastao. To je velika stvar za svakog igrača i nastojati ću dok sam tu da odigram što više utakmice, da se ta brojka poveća. Svakom igraču treba predstavljati čast što nosi ovaj dres", kazao je Berberović, dodavši: "Dugo vremena sam igrao u inostranstvu, da sam cijelu svoju karijeru igrao u klubu kojeg volim najviše, ta brojka bi bila i znatno veća. Ako me zdravlje posluži, nadam se da ću odigrati još nekoliko utakmica u dresu voljenog kluba", rekao je Berberović.

Naredni meč Sarajevo igra protiv gradskog rivala Željezničara. On očekuje pobjedu. "Utakmica nam dolazi u pravo vrijeme. Odigrali smo posljednje četiri utakmice jako dobro, ostvarujemo pobjede i igramo bolje i bolje kao kolektiv. Nadam se prije svega dobroj utakmici, a uz Božiju pomoć i podršku naših navijača, vjerujem da možemo ostvariti pobjedu", dodao je Berberović.

Prvi meč za Sarajevo Brebrović je upisao 14. augusta 1999. godine protiv Đerzeleza na Koševu.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2016, 12:34

pasica je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:
pasica je napisao/la:E moj brate, ti trazis argumente od bilmeza koji se trudi da mu svaki upis SHto debilnije izgleda. Taj je s Majklom u podgrupi :D

ko je ba šta tebe pit'o gradski papče?vrati se u panj

VVVBK

Kako ces tako ocu?

oprosti fuck-eru nisam te prepoznao[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 apr 2016, 12:35

Je l' postoji negdje vječna lista po broju nastupa za FKS?
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 apr 2016, 12:38

Dobio sam dres Okica s njegovim potpisom yeah
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tarapi i 21 gost.