Nisi mi jasan.Prvo pocnes po Landzi srati,pa se vtatis poslije na Ahmedbegovica a zavrsis na Faruku.Ako su ti ovo argumenti onda nisi odmakao dalje od mahalanja.Mogu ti samo reci krhko ti je znanje.JIJoe je napisao/la:Te tvoje navijacke, i pristrasnost iz tebi poznatih razloga zadrzi za sebe, ta plejada ljudi Landzo-Telibecirevic-Ahmedbegovic je sje*** Zelju od 2005.-2009. kao niko u cijeloj historiji, srozali su klub i vodili ga kao svoju privatnu prciju, pocev od nabavke stolica po 35 KM dok im je realna cijena 25 KM, besplatnog reklamiranja Telibecirevicevog "Logosofta", reflektore na Grbavici je finansirala opstina Novo Sarajevo dok je "Siemens" donirao sijalice i jos neku opremu, sve sto je klub uradio tj. Telibecirevic jeste nabavka kablova, gdje su pare od prodaje Stlica? gdje su pare od prodaje Dialibe?, klub je vidio tek neke mrvice, zato nema potrebe da ulazis samnom u raspravu oko tih lesinara, vodili su klub, pokazali su se, zato im sad svi j**** sve po spisku.DANDY je napisao/la:Lupetas ko Maksim po diviziji.Samir Landzo nema parfimeriju.Faruk Telibecirevic je pored svih propusta koje je imao dok je bio na celu kluba dao jako puno za isti.Ne mozes nekoga nazivati lopovom posebno zbog razloga koji si ti naveo.Ocigledno da nisi dobro informisan i da su tvoje informacije cisto mahalske.JIJoe je napisao/la:Niste vi ba mene razumili, ja govorim prvenstveno za ovog Landzu, dokazao se i pokazao se, koliko zna i koliko moze, covjek jbt ima parfimeriju, niti je lovator, ni biznismen, vidjeli smo ga na djelu kako njega tako i Telibecirevica lopova, reklama njegove firme je cijelu sezonu jednu stajala na dresovima a da marke nije za istu uplatio, tako je direkt zajebo klub za min. 250.000 KM, takvim i slicnim "strucnjaka" mi je pun k****, ne okuplja njih uprava niti ih zovu, to su lesinari koji se sjate samo kada vide priliku da ugrabe bilo sta ...
Sutra u Sarajevo stize Izet Rastoder, u slucaju da se pojavi na skupstini kluba prekosutra, to je ocit signal, da su se velike stvari pocele kuhati po dobrobit kluba ...
@neandartalac, nema potrebe da vrijedjas nekoga, pogotovo da nekoga nazivas maloumnikom, pripazi na rijecnik![]()
_________________________________________________________________________________________________
Dobro nam dosao pres'jenice ....![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
toooo

sila nebeska ocam'

sila nebeska ocam'
opet ti abortusu.lafomamone je napisao/la:toooo![]()
sila nebeska ocam'
nije on abortus onn je litonjaterabajt je napisao/la:opet ti abortusu.lafomamone je napisao/la:toooo![]()
sila nebeska ocam'
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Opet kreten nas obiso
kakav jado 

- Neandertalac
- Kontakt:
Ji Joe @ Mislim da nisam mislio na tebe , al eto. Vidi , ne mozes pricati , mlatiti , olajavati ako ne znas istinu i cijelu pricu. To sto ti iznosis je prica koja se servirala u trenutcima kada se podmetala noga , klasicno mahalsko laprdanje. Konkretno ja mislim na Faruka , koji je dosta dobrog ucinio za Zelju, nije bio sjajan al takva vremena bila. Lazes da je imao nesto negativno u transferu Stilica , bilo je igara ali ne sa njegove strane. Nije za javne rasprave, nije ovo forum za to , a i ja nisam taj tip kao vi insajderi.
ps. Moderacija , molim vas lijepo , skinite nam ovog morona lafomamone@ sa teme. Pa da hoce idiot bar jedan post normalan napisati , svaki mu je trolovanje i provokacija !!!
ps. Moderacija , molim vas lijepo , skinite nam ovog morona lafomamone@ sa teme. Pa da hoce idiot bar jedan post normalan napisati , svaki mu je trolovanje i provokacija !!!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Kakva ba provokacija, radujem se ko malo dijete
konacno ce derbi da lici na nesto, Sarajevo ce da ima najbolje prvoligase koji se nece vise brukati po prvim pretkolima

konacno ce derbi da lici na nesto, Sarajevo ce da ima najbolje prvoligase koji se nece vise brukati po prvim pretkolima

qrac moj se vi radujete.
- storm_raider
- Kontakt:
I vi se palite na pisanje svakakvih budala. Valjda je istina ovoza Tomica i Kvesu. Kvesa bi morao proigrati napokon.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- SarajlijaTM
drago mi je zbog tebe,ocekuj jos povoda za radovanje u doglednom vremenu.lafomamone je napisao/la:Kakva ba provokacija, radujem se ko malo dijete![]()
-
- Kontakt:
to to...idemo ludo, idemo jakoSarajlijaTM je napisao/la:drago mi je zbog tebe,ocekuj jos povoda za radovanje u doglednom vremenu.lafomamone je napisao/la:Kakva ba provokacija, radujem se ko malo dijete![]()

Bez jakog zelje nema ni jakog Sarajeva

- SarajlijaTM
Ok,rekao si svoje,hajd ziv bio mojne vise peglati,eto,da ne idemo u off 

U toku sastanak u hotelu "Bosnia", sa jedne Gredic, I. Osim i Siljak sa druge strane Izet Rastoder, Franc Zavrl potpredsjednik NK Olimpija i ljudi iz kompanije "Derby@ u vlasnistvu I.R.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1921'
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
Kako ste retardirani. Pa koji kur.ac mu odgovarate. Pustite levate neka pisu do sabaha ako hoce. Pa vidite da su poremeceni, zeljni paznje i ovisni o forumu. Ocito je da nemaju prijatelja ni zenu, a familija sigurno davno ledja okrenula.
Treba u potpunosti podržati onaj adminov prijedlog ako to znači da nam ova ekipica neće zagađivati temu u budućnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jesi ti pun informacijaJIJoe je napisao/la:U toku sastanak u hotelu "Bosnia", sa jedne Gredic, I. Osim i Siljak sa druge strane Izet Rastoder, Franc Zavrl potpredsjednik NK Olimpija i ljudi iz kompanije "Derby@ u vlasnistvu I.R.![]()

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
A da se neće možda Zajko vratiti? 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nema govora od odlasku Hadžiahmetovića
Momak je Željin dragulj a i domaceg fudbala opcenito, koji ce za par godina biti glavni igrac lige i 10 puta skuplji....turski lopovi love u mutnom i hoce da dovedu decka za male pare
nece moci
Inace, sa turcima ne treba trgovati (slucaj Šehić)

Momak je Željin dragulj a i domaceg fudbala opcenito, koji ce za par godina biti glavni igrac lige i 10 puta skuplji....turski lopovi love u mutnom i hoce da dovedu decka za male pare

Inace, sa turcima ne treba trgovati (slucaj Šehić)
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ako se Zajko vrati barem cemo gledati normalne slobodne udarce i kornere 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
Daj nemoj zezati ima tu Benjo Coliczeljeznicar1 je napisao/la:Ako se Zajko vrati barem cemo gledati normalne slobodne udarce i kornere

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !