FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KontraNogama
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KontraNogama » 10 jan 2015, 22:59

Speaking to The Brunei Times on Monday, Swiss-born Gerhardt said he is enjoying his time here and is hoping to put on a good show.

“It is a good club. People are friendly and very welcoming and the culture is also good,” said Gerhardt.

“I was talking to my agent and he said it would be a good stop to come play here. I wanted to play in Asia and he said it a good place to be. We will see what happens in the next few days,” he continued.

Nyema na probi u Bruneima. Vijest od 07.01.2015
Igrao u Melbourn Harts tri godine pa ih prosle godine kupio Man City, promijenili ime na Melbourne City a Nyema dobio otkaz.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2015, 23:17

fkzeljeznicarba je napisao/la:JlJoe misli da se tvoj post odnosio na Vladavića da će doći na probu, a ti misliš na Lekanića. Barem sam ja tako skontao.
I mislim na lekanica za vladavica opet kazem da nece doci100% da bi dosao trebao bi neko da ga pozove.Malo se izgubio kompas nakon Amara Haris je nov u ovome a nudi mu se dosta igraca.Za takve stvari treba imati nos.Igraci i menadzeri su ko hijene cim namirisu da bi moglo biti para kruze.Nama u pricipu ne treba puno igraca 2 evenzualno3
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 10 jan 2015, 23:41

pile87 je napisao/la:
fkzeljeznicarba je napisao/la:JlJoe misli da se tvoj post odnosio na Vladavića da će doći na probu, a ti misliš na Lekanića. Barem sam ja tako skontao.
I mislim na lekanica za vladavica opet kazem da nece doci100% da bi dosao trebao bi neko da ga pozove.Malo se izgubio kompas nakon Amara Haris je nov u ovome a nudi mu se dosta igraca.Za takve stvari treba imati nos.Igraci i menadzeri su ko hijene cim namirisu da bi moglo biti para kruze.Nama u pricipu ne treba puno igraca 2 evenzualno3
Do mene.

Hadžiahmetović na pripremama sa Istanbulom.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 10 jan 2015, 23:42

http://sarajevski.ba/hadziahmetovic-na- ... ulom/36546" onclick="window.open(this.href);return false; fuj,**** turci :crazy:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 jan 2015, 23:48

pile87 je napisao/la:
Upravo tako zato sam i rekao jučer da smo postali buvljak čim je Amar otišao. Neki me nisu razumjeli.
Slažem se da nam treba 2-3 igrača, ali baš igrača, a ne ovi sa kojim nas povezuju posljednjih dana. Međutim, gdje i kako sad naći takve igrače kad sve što liči na igrača je pod ugovorom u ovo zimsko doba. Naravno, pričamo o plasmanu u Evropu. Za nešto više treba nam cijeli tim. Možda sam pesimista, ali sa trenutnim kadrom ja ne vjerujem da ćemo biti na kraju četvrti jer sve će se učiniti (a ta kuhinja nije bezazlena što smo mogli vidjeti na kraju prošle sezone) da Olimpic ode konačno u Evropu. Ovakva prilika odnosno ovako slab Željo nije odavno bio.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 10 jan 2015, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 jan 2015, 23:50

fkzeljeznicarba je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Do mene.

Hadžiahmetović na pripremama sa Istanbulom.
Ne kontam, kako sad to?

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 10 jan 2015, 23:51

themaniaks je napisao/la:http://sarajevski.ba/hadziahmetovic-na- ... ulom/36546 fuj,**** turci :crazy:
Ovi su korektni bili za Višću, i nisu neki seljački klub kao Mersin.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 jan 2015, 23:52

Kako može biti na probi u nekom klubu kad ima vazeci ugovor sa Željom ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 10 jan 2015, 23:54

Željooooo je napisao/la:Kako može biti na probi u nekom klubu kad ima vazeci ugovor sa Željom ?
Pa pustio ga klub! Što znači da smo postali gori od Famosa!
Grbavica naš je Hram!!!

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 10 jan 2015, 23:56

Željooooo je napisao/la:Kako može biti na probi u nekom klubu kad ima vazeci ugovor sa Željom ?
Pa vjerovatno da ga je klub pustio, da je nesto konkretno, i po svemu sudeci Hadis Zubanovic je "zasluzan" za sve ...
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 11 jan 2015, 00:01

RiverPlate je napisao/la:
Nema ništa loše u ovome! Ugovor mu traje do 2017. eventualni transfer bi mogao biti masan (za naše uslove), naravno ako zadovolji.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 jan 2015, 00:04

Adviser je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:
Nema ništa loše u ovome! Ugovor mu traje do 2017. eventualni transfer bi mogao biti masan (za naše uslove), naravno ako zadovolji.
E jedino ako milion dadnu i to odmah. Onakav talenat se ne daje tek tako. Ne znam, ne sviđa mi se ovo nikako.

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 11 jan 2015, 00:04

Nisam dosad imao potrebu da pišem Iako jako dugo pratim forum , moram priznati da konstantno dolazim do zaključka da je više ovih naših koji totalno crnjače svako dešavanje u klubu i svaki potez uprave nego što to komšije uspiju u svojim upadima učiniti ....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 jan 2015, 00:09

Ma ne crnjačimo, ali teško se naviknuti da nema Amara jer on je bio čvrsta ruka i kod njega nije bilo zaje.bancij.e. Sad se brinem da ne nastane demokratija, a što u bosanskim uslovima vrlo brzo u praksi postane anarhija.

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 11 jan 2015, 00:10

mali ba ima ugovor do 2017., i tu nema price, neka daju 300.000 eura i zavrsen pos'o :D
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 jan 2015, 00:11

Hadis ako ga ne proda za milionsku cifru ili približno tome (mali je talenat samo takav) nek podere svoju diplomu, jer onda više šteti klubu nego što mu pridonosi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 11 jan 2015, 00:21

Plafon 500 000 €, da se ne lažemo, više od toga ne možemo dobiti. Ali, to bi nam bilo odlično, dobro bi i za njega bilo jer bi imao bolje uslove za razvijanje a mi bi svakako dobivali od njegovog svakog narednog eventualnog transfera. Umjesto da kukamo da ga prodamo mi obrnuto, baš nam niko ne može ugoditi. :mrgreen:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 11 jan 2015, 00:22

I meni se ovo ne svidja , Sta eto sad prodamo malog, pa sta ce mo onda opet traziti nekoga novog, nisu ba ni brze pare sve. On je jedan u kojem sam ja vidio buducnost Zelje. Ako imamo dobre nase igrace i sa njima rezultate to vise donosi love nego jednokratno cak i 300 ili vise milja. po meni ovo ne ljava.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 11 jan 2015, 00:26

Bitno je da su svi omladinci pod ugovorom i samo ne davati igrace u bescjenje a ako se pokaze da je neko zainteresovan za nekog igraca onda to fino i naplatiti...Koliko smo ono na Ari zaradili do sad, 300-500 milja? :)

Mali je strasan potencijal i samo za neku jako ozbiljnu lovu ga prodati.. :salut:

Sacekajmo da vidimo hoce li nesto biti od ovoga pa mozemo komentarisati da li je to bio dobar ili los potez, kad budemo baratali cinjenicama vrlo lako cemo se sloziti oko ovoga.. ;)
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 jan 2015, 00:30

Da li je u ponedjeljak sjednica vezana za statut ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 12 gostiju.