Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 08 mar 2014, 20:34

Virtu4l je napisao/la:I Zolotić kad se oporavi.
Na moju veliku žalost, ali Zola će se teško vratiti na pravi kolosjek, izgleda izgubljeno, kao da ne smije ni da trči :cry: :cry:

TMovac je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Mogo bi Safet svratiti malo na Grbavicu, tamo ima baš ono što traži trećeg napadača koji je omalen zna s loptom i konstantno trči, rekao je da takvog želi ;)

A da je posjetio par puta Grbavicu uvjeren sam da bi Tomić dobio šansu na sredini prije Tina i Hadžića ;) nije Tomić neko ko će donjeti prevagu, ali je zadnji vezni kakvog Safet traži, da trči ko konj i da s loptom zna k'o Misimović :P
i Tomić je član Germania-je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nema veze, ima šlifa, izgleda nikako, ali na terenu je odličan, da smo imali ikakvog plana on je davno u nekoj prijateljskoj trebao biti isproban na sredini, al jbg kod nas samo se misli na danas :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 08 mar 2014, 20:42

Tomić ima veliku šansu da zaigra,ipak nije mala stvar biti član tako ugledne agencije :lol: Hodžić kad bi počeo u Liverpoolu igrat možda bi ga i zvao,a ovako dok je u dolini ćupova može samo da gleda odakle se vedri... ili ako pređe u Hajduk 8-)
]slika

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 08 mar 2014, 20:45

Ako pređe u Hajduk,najverovatnija varijanta !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 mar 2014, 20:54

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:I Zolotić kad se oporavi.
Na moju veliku žalost, ali Zola će se teško vratiti na pravi kolosjek, izgleda izgubljeno, kao da ne smije ni da trči :cry: :cry:

TMovac je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Mogo bi Safet svratiti malo na Grbavicu, tamo ima baš ono što traži trećeg napadača koji je omalen zna s loptom i konstantno trči, rekao je da takvog želi ;)

A da je posjetio par puta Grbavicu uvjeren sam da bi Tomić dobio šansu na sredini prije Tina i Hadžića ;) nije Tomić neko ko će donjeti prevagu, ali je zadnji vezni kakvog Safet traži, da trči ko konj i da s loptom zna k'o Misimović :P
i Tomić je član Germania-je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nema veze, ima šlifa, izgleda nikako, ali na terenu je odličan, da smo imali ikakvog plana on je davno u nekoj prijateljskoj trebao biti isproban na sredini, al jbg kod nas samo se misli na danas :?
Momak je zasluzio sansu najkasnije nakon tekmi protiv Plzena gdje je bio najbolji igrac Zelje. Al eto. Na ljeto 99% ide u jacu ligu, pa mozda onda dobije sansu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 08 mar 2014, 21:34

dino arslanagic standerdan danas... vode 1 - 0 evo link ako neko hoces da gleda buduceg zmaja

http://goatd.net/78810/watch-standard-l ... v-mechelen" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 21:53

Za razliku od Arslanagića, čarobnjak iz Sošoa je strpljivo čekao svoju šansu s' klupe, ali je nije dočekao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 08 mar 2014, 22:01

Boskvalitet je napisao/la:dino arslanagic standerdan danas... vode 1 - 0 evo link ako neko hoces da gleda buduceg zmaja

http://goatd.net/78810/watch-standard-l ... v-mechelen" onclick="window.open(this.href);return false;
u protivnickoj ekipi Mehelena danas od pocetka mladi Karahmet,bek

zadnje 2 tekme od pocetka ,ima pravo igranja i za mladu reprezentaciju ovaj ciklus

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 08 mar 2014, 22:04

pazzarac je napisao/la:
Boskvalitet je napisao/la:dino arslanagic standerdan danas... vode 1 - 0 evo link ako neko hoces da gleda buduceg zmaja

zadnje 2 tekme od pocetka ,ima pravo igranja i za mladu reprezentaciju ovaj ciklus
zar nema 22 god ? evo bas gledam na who scored... Dino ima super ocjene

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 08 mar 2014, 22:09

Boskvalitet je napisao/la:
pazzarac je napisao/la:

zar nema 22 god ? evo bas gledam na who scored... Dino ima super ocjene
92 god.ima pravo igranja trenutni ciklus

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 mar 2014, 22:23

Druze ja ti kazem da se u svojoj ekipi istice, sta je tu lose? Ne znam sta bi bilo kad bi bilo, a ove price da je Hajduk "nikad losiji" pustimo kraju jer je drugi kao i svake sezone, i za razliku od nekih prethodnih sezona(kad je po vama bio nesto i imao Ibricica i ostale) jos uvijek u ovoj ima neke sanse za titulu, istina minimalne.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2014, 23:54

Crveni Enisa Nadarevica [Bari, Seria B], na vrlo kuriozan nacin. :lol:

slika

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 mar 2014, 00:19

Goalgetter je napisao/la:Crveni Enisa Nadarevica [Bari, Seria B], na vrlo kuriozan nacin. :lol:

slika
I to odmah ispred sudije, ni metar od njega. Ma bravo Enise....
[youtube][/youtube]

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2014, 00:50

:lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 mar 2014, 02:12

19risha88 je napisao/la:Mujdža i Bičakčić ispadaju iz bundeslige a Avdija juri titulu sa Tinom :lol: Poređenje ti je samo tako,bravo majstore.. Mujdža-Bičakčić out Avdija-Tino in...
:mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 mar 2014, 10:53

19risha88 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Standardni Prcić večeras ipak na klupi.Vjerovatno neće da umara najboljeg igrača na gostovanju u Monacu,čuva ga za sljedeću sedmicu.
Mislim da je ovo treća zaredom na klupi.
Virtual imaš pozdrav od kapitena,ujedno igrača današnje tekme :lol:

slika
Nije loše nije loše, u srijedu NULA a juce 8.5, bravo kikseru...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2014, 10:55

Treba li nam ovakav kapiten? Zašto da ne pružimo priliku Begoviću, Kolašincu ili možda Džeki?

http://sportsport.ba/ankete" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 mar 2014, 11:07

Virtu4l je napisao/la:Treba li nam ovakav kapiten? Zašto da ne pružimo priliku Begoviću, Kolašincu ili možda Džeki?

Virtu netrebaju nam ove stvari, mislio sam da si malo pametniji i neces sam unositi nemir u repku!

Svi se sad trebaju uzeti malo za nos, pocistiti smece pred svojim vratima i onda zajedno izvuci pouke iz dosadasnjeg sranja. Treba do SP srediti stanje u ekipi, poraditi na tome da Vlada ponova neka pozitivna atmosfera itd.

Sve ovo preseravanje na linije Dzeko-Spahic-Susic i ostalo je stvarno preslo sve granice. Pa koliko smo mi glup narod da se sad djelimo i po tome koga u repki vise volimo i postujemo???? Znas ti nas **** ti nas :evil:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 09 mar 2014, 11:27

Virtu4l je napisao/la:Treba li nam ovakav kapiten? Zašto da ne pružimo priliku Begoviću, Kolašincu ili možda Džeki?

Ti si na Spahu ljubomoran još od ranije,a možeš samo da laješ kao i prije 2 godine a on kapiten ostaje :D
slika

Jedino što nam ne treba su tvoje nebulozne izjave prije i poslije utakmice,u kojima opravdavaš nezrele i smiješne taktičke zamisli svog KIM JON IL-a :lol: A znamo da si ljubomoran na Spahu od kad si došao na forum :lol: Sad kad ode u penziju,vidim našao si novu žrtvu Prcića,jer se suprotstavio sistemu,eto te još malo ko :lol:
[youtube][/youtube]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2014, 12:51

MaksuzBaksuz je napisao/la:

Virtu netrebaju nam ove stvari, mislio sam da si malo pametniji i neces sam unositi nemir u repku!
NIsam ja toliko bitan faktor da bih unosio nemir u repku, dobro se zna ko je godinama unisio nemir u repku i unosi ga i danas. Selektor je to lijepo objasnio.

Meni je ponovo drago da sve ono šti pričam godinama, napokon pije vode.
Voli te tvoje Sarajevo.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 mar 2014, 12:58

Virtu4l je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:

NIsam ja toliko bitan faktor da bih unosio nemir u repku, dobro se zna ko je godinama unisio nemir u repku i unosi ga i danas. Selektor je to lijepo objasnio.

Meni je ponovo drago da sve ono šti pričam godinama, napokon pije vode.
Ma i Sisic je grjesio, ali nek ustane onaj ko ne grjesi. Necu da se djelimo. Trebamo apelirati na igrace i selektora da svoje licne stvari stave na stranu i svu energiju posvjete SP. Repka mora biti iznad svega.

Na kraju krajeva boli me k. kakav je Spahic covjek, dali je Susic sef ili nije i slicno...hocu da gori na terenu, da svako da maksimum, pa ako i izgubimo onda cu halaliti (govorim o SP - ove prijateljske su mi manje vise svejedno). Nek sjednu zajedno, popoju koju, zdogovore se do SP da ce svi vuci na jednom koncu i to je to.

Nezelim ni da mi navijaci se djelimo, nezelim vise da neko nekome zvizdi (bio sam na tribinama i bio sam pogodjen pristupom navijaca i igraca). Zelim da navijamo i skandiramo svakome igracu podjednako.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kogmagie46, Normus90, Sheyi, THEC, Zglavkar i 43 gosta.