Virtu4l je napisao/la:MaksuzBaksuz je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Treba li nam ovakav kapiten? Zašto da ne pružimo priliku Begoviću, Kolašincu ili možda Džeki?
http://sportsport.ba/ankete" onclick="window.open(this.href);return false;
Virtu netrebaju nam ove stvari, mislio sam da si malo pametniji i neces sam unositi nemir u repku!
NIsam ja toliko bitan faktor da bih unosio nemir u repku, dobro se zna ko je godinama unisio nemir u repku i unosi ga i danas. Selektor je to lijepo objasnio.
Meni je ponovo drago da sve ono šti pričam godinama, napokon pije vode.
Ma i Sisic je grjesio, ali nek ustane onaj ko ne grjesi. Necu da se djelimo. Trebamo apelirati na igrace i selektora da svoje licne stvari stave na stranu i svu energiju posvjete SP. Repka mora biti iznad svega.
Na kraju krajeva boli me k. kakav je Spahic covjek, dali je Susic sef ili nije i slicno...hocu da gori na terenu, da svako da maksimum, pa ako i izgubimo onda cu halaliti (govorim o SP - ove prijateljske su mi manje vise svejedno). Nek sjednu zajedno, popoju koju, zdogovore se do SP da ce svi vuci na jednom koncu i to je to.
Nezelim ni da mi navijaci se djelimo, nezelim vise da neko nekome zvizdi (bio sam na tribinama i bio sam pogodjen pristupom navijaca i igraca). Zelim da navijamo i skandiramo svakome igracu podjednako.