English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma son je trebao i prije manea i ronalda al eto. Tottenham nebitan klub pa ko ih yebe.
Dalo bi se o tome pričati.
Izbaci slobodno Manea i Ronalda, ubaci Sona i Kanea.
Mane možda i nije zaslužio, ali je zaslužio više od Ronalda, ali po meni manje od Sona.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mislim da je Kane spreman za novi izazov.Tottenham nema više šta ponuditi.Ovo vrijeme koje je proveo u Londonu je bačeno niz vjetar niti jedan trofej nije uzeo sa 28g.Bayern će ispuniti uslove koje bude tražio kao i Maneu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern je downgrade s obzirom na Totenham.
Ići igrati šaban ligu kada si u naponu snage je suludo.Jest da mu je propao transfer u City ali uvijek može biti dio projekta Utda ili Reala.
Bolje ne osvojiti ništa u Tottu ali ostati trenutno u samom vrhu nogometa i pod svjetlima reflektora nego da te niko ne uzima za ozbiljno kao Lewata.
Ići igrati šaban ligu kada si u naponu snage je suludo.Jest da mu je propao transfer u City ali uvijek može biti dio projekta Utda ili Reala.
Bolje ne osvojiti ništa u Tottu ali ostati trenutno u samom vrhu nogometa i pod svjetlima reflektora nego da te niko ne uzima za ozbiljno kao Lewata.
Kanea neko uzima za ozbiljno u Tottenhamu ovo je već teška provala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobro kaze Saurman. Spreman je Kane za novi izazov. A nema veceg izazova od osvajanja Farmerlige.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
To je i problem modernog nogoemta tj navijaca takvog tipa. Kane nije nista osvojio, ali je jedan od najboljih napadaca Engleske ikad, bice najbolji strijelac reprezentacije i lige u povijesti vjerovatno. FA ili liga kup ga ne bi ucinili pobjednikom niti promijenili njegov legacy. Sagledaj uvjete. Jel ikad uz sebe imao ekipu vrijedni naslova? Jedino u sezoni Leicestera.
Al meni ie drago da takav igrac moze ostati u Tottenhamu inace bi 5 klubova kupilo najbolje i ostali se mogu yebat.
Al meni ie drago da takav igrac moze ostati u Tottenhamu inace bi 5 klubova kupilo najbolje i ostali se mogu yebat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A i ovo za FDJ, čudno mi kako je jedino United u utrci za njega a Barca ga nudi na sva usta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
De nek neko oduci subhaneke Laportu na uho.. Kakav je ovo plac majko mila. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

E čuj Kane u Baju, to ni na menadžeru nije moguće
Što se tiče tima sezone, Rodri je morao umjesto Tiaga biti, i Son umjesto Rone.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Za osvojiti Farmer ligu dovoljan je i rasni strijelac Choupo-Moting

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Slazem se sa pojedinim forumasima ja jesam navijac Liverpoola al po zasluzi Rodri je trebao bit umjesti Thiaga i ako i ovaj je pokazao dosta toga, i prema Sonu je ucinjena nepravda, po statistici bolji o od Manea i Ronalda..
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Quartararo, richa i 4 gosta.