AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Tanak Dortmund, Milan tanji. Samo ovaj Theo pravi početničke greške i nonšalantno djeluje. Ne liči ni sekunde na onog istog od prošle sezone.
Puno se srlja i pokusava solirati, pulisic je tamo morao odigrati dupli gdje bi rafa bio sam na golmana, al da ima prostora ima samo treba malo vise strpljenja
Koliko je ovo lose. Ali pravo pravo lose.Malo ozbiljnija ekipa bi napunila ovaj Dortmund do vrha ali eto tako je kako je.
Kao sto je se pricalo i prije pocetka sezone, svaka ekipa koja napuni sredinu terena ce nam biti problem, upravo se to i desava....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Leao glumi klauna cijelu utakmicu. Tesko da se ovdje moze vise od jednog boda uzeti. Theo isto preko kurca igra.
Uklizi Adli sve mu ybem, sta si mlak tako yebem ga ja....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Očekivao sam da će sa ovim izmjenama bolje stajati na terenu, kad ono skroz suprotno, baš su pali totalno.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Potpisao bi sad ovih 0 0, da ne pretjerujem pojacanja su samo na papiru....
Jbga memo kad pojačanja riješe utakmicu onda se usutis a kad ne ide onda su samo pojačanja na papiru
Il Club più titolato al mondo!
Pa je li moguće da se svi spetljaju na pet metara pred golom ko da su popili litru rakije ahahahahah
Pa ne mogu da vjerujem!!
Pa ne mogu da vjerujem!!
Kakvi promašaji u dosadašnja 2 kola LP, umjesto 6 bodova imat ćeš 2. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Cukki, Tijjani 

Slazem se sa tobom, al cini mi se da cim nalete na neku malo jacu ekipu nigdje ih ili mi se samo cini....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vala ne znam kako uspiju da promaše jedno 10 odličnih prilika u dva meča. Pa nisu Njukastlu i Dortmundu dopustili niti jednu pravu priliku. Zapravo 3-4 suta sa distance.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sviraj sudija kraj ziv bio dok ga fasovali nismo....
- muha milanez
- Kontakt:
**** joj sve
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ulaskom Adlija i prebacivanjem Reijndersa na njegovu poziciju, sve šanse su skoro napravili. Ebem li ti Pioli sve italijansko! Tipična igra na bod
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.