FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@JIJoe Malo šale, nemoj šta zamejriti.
Vladavić kakav god da je ne može biti lošiji od trenutnog Bučana. Drago bi mi bilo ako Yani dodje jer momak ima m*da samo takva, udariti, pobiti se, pa sjecam se utakmice u Travniku kada je penal sutao, da ne bi njega u ekipi mislim da on nije uzeo loptu da bi se ostatak ekipe posvadjao ko ce sutati, svi bjezali od lopte.
Vladavić kakav god da je ne može biti lošiji od trenutnog Bučana. Drago bi mi bilo ako Yani dodje jer momak ima m*da samo takva, udariti, pobiti se, pa sjecam se utakmice u Travniku kada je penal sutao, da ne bi njega u ekipi mislim da on nije uzeo loptu da bi se ostatak ekipe posvadjao ko ce sutati, svi bjezali od lopte.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma ja ne bi riskirao to sa Kvesicem.lazar je napisao/la:Urdinov se prodaje preko medija. Iskreno volio bih ga vidjeti na lijevoj strani, najvise zbog njegove borbenosti. Treba nam jedan kostolomac i fajter u ekipi. Naravno pod uslovom da se Kvesic proda.
Dobar je Kvesa, nema tu dvojbe, ali nama su prijeko potrebna dvojica kostolomaca.
Jedan u odbrani i jedan na sredini.
Zna li neko kakva je sitvacija sa Patrick Nyema Gerhardt-om?
slobodan igracDzoleZeljo je napisao/la:Ma ja ne bi riskirao to sa Kvesicem.lazar je napisao/la:Urdinov se prodaje preko medija. Iskreno volio bih ga vidjeti na lijevoj strani, najvise zbog njegove borbenosti. Treba nam jedan kostolomac i fajter u ekipi. Naravno pod uslovom da se Kvesic proda.
Dobar je Kvesa, nema tu dvojbe, ali nama su prijeko potrebna dvojica kostolomaca.
Jedan u odbrani i jedan na sredini.
Zna li neko kakva je sitvacija sa Patrick Nyema Gerhardt-om?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Jel slobodan niko ne zna, igral ikako lopte niko ne zna, al nam je glavna tema svaki prelazni rok
nema ništa od njega boga pitaj gdje je čovjek 

Najjači onaj lik iz pozadine što dobaci: "Ma ko ih je.. uostalom"!"Htio sam se dostojanstveno rastati sa Čelikom. Jednostavno postojao je član ugovora koji mi je dozvolio da ovo učinim, tako da pravnih smetnji nije bilo", rekao je Odović na kraju svog obraćanju medijima prisutnim na prozivci Željezničara pred nastavak sezone.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/odovic-m ... ima/150253

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Vojo ludi, taj je citav zivot uz Zelju. Treninga nije propustio a da ne govorim za utakmice. Mislim da ima 50 godina kako ide na utakmice, ima anegdota kolko ti Bog hoce. Jedan veliki gospodinAdviser je napisao/la:Najjači onaj lik iz pozadine što dobaci: "Ma ko ih je.. uostalom"!"Htio sam se dostojanstveno rastati sa Čelikom. Jednostavno postojao je član ugovora koji mi je dozvolio da ovo učinim, tako da pravnih smetnji nije bilo", rekao je Odović na kraju svog obraćanju medijima prisutnim na prozivci Željezničara pred nastavak sezone.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/odovic-m ... ima/150253![]()
![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
[quote="Minjore"]Eh kakvih je Lazo imao kompilacija na youtube-u, od tad se ježim na ove klipove

- ficobahtic
- Kontakt:
Cinjenica je da je taj isti Lazo dao svoj ogroman doprinos osvajanju pehara i za Zelju uvijek igrao sa 120% svojih mogucnosti. Zabio je i nekolicinu jako bitnih golova (Laktasi, Borac 2, Siroki) za nas i ja ga pamtim kao jednog od boljih igraca koji je sigurno na terenu izvrsavao sve ono sto se od njega trazilo. Ako je vec nosio nas dres i to jako uspjesno o cemu svjedoce trofeji valjda je zasluzio respect svih nas...Naravno da niko nije idealan ali daleko od toga da je on neko o kome se treba kroz podsmijeh i zaebanciju razgovarati.
Niko ne spominje Fedju Dudica vrsnog napadaca ili kloca Rascica, koji su kao izgubljeni djelovali na terenu ali zato je Lazo obiljezen kao krampa i daj nek' se to obavezno prenese sa koljena na koljeno, bilo to tacno ili ne.
Ovaj Lekanic djeluje dosta interesantno, zabija iz svih pozicija po teskim terenima..
Zna li se mozda neki spisak igraca za Medjugorje ili ima mjesta za sve?

Niko ne spominje Fedju Dudica vrsnog napadaca ili kloca Rascica, koji su kao izgubljeni djelovali na terenu ali zato je Lazo obiljezen kao krampa i daj nek' se to obavezno prenese sa koljena na koljeno, bilo to tacno ili ne.
Ovaj Lekanic djeluje dosta interesantno, zabija iz svih pozicija po teskim terenima..

Zna li se mozda neki spisak igraca za Medjugorje ili ima mjesta za sve?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
pa o lazi se baš zato i priča što je bio "krampa", a tim osvojio trofeje. kad imaš krampe i tavoriš, to je logično i o tome nema šta da se priča.
kod mene je dobrodošao i u kuću u pola noći...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
poza "samo vas gledam" 

LazimiR me nekad znao naljutiti svojim greskama I propustenim prilikama ali sve mu se oprasta zbog borbe na terenu I one tekme protiv Celika
u finalu kupa.
suska se suska

suska se suska

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
+1ChWilla je napisao/la:pa o lazi se baš zato i priča što je bio "krampa", a tim osvojio trofeje. kad imaš krampe i tavoriš, to je logično i o tome nema šta da se priča.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Sta se suska moj MuhamedeMuhamedTM je napisao/la:LazimiR me nekad znao naljutiti svojim greskama I propustenim prilikama ali sve mu se oprasta zbog borbe na terenu I one tekme protiv Celikau finalu kupa.
suska se suska

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Priželjkuje Lazu da se vratipile87 je napisao/la:Sta se suska moj MuhamedeMuhamedTM je napisao/la:LazimiR me nekad znao naljutiti svojim greskama I propustenim prilikama ali sve mu se oprasta zbog borbe na terenu I one tekme protiv Celikau finalu kupa.
suska se suska

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- ficobahtic
- Kontakt:

Taktika iz udzbenika fudbala..

Odovic mi djeluje jako sretan sto se vratio i drago mi je da u startu naglasava da ce pred igrace biti postavljeni jako visoki ciljevi..

Zna li se nesto vise oko ovog slovenca, jel' tacno da dolazi sutra?
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plava-poro ... upu/13045/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Sljedece sedmice ce se znati da li ce se vratiti Urdinov...postoji realna opcija za njegov povratak...
Ne suska se Lazo hehe,nego znam ja da I ti Pile znas da uzimamo pitarima igracapile87 je napisao/la:Sta se suska moj MuhamedeMuhamedTM je napisao/la:LazimiR me nekad znao naljutiti svojim greskama I propustenim prilikama ali sve mu se oprasta zbog borbe na terenu I one tekme protiv Celikau finalu kupa.
suska se suska

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Ljiljani87
- Kontakt:
Yani se mora vratitadi93 je napisao/la:Sljedece sedmice ce se znati da li ce se vratiti Urdinov...postoji realna opcija za njegov povratak...

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.