FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Oda ce Vladavica vratit u formu garantujem kod njega nema zajebancije.Nek se mjenja sa Bucanom jer ovaj nemoze cjelu tekmu igrat.Mjenjat njih dvojicu po poluvrjeme.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ni za jednog igrača se ne može tvrditi da je pojačanje ili da nije sve dok to on ne pokaže na terenu.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Neka i Vladavica da se sto vise pojacava konkurencija.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
samo neka se memiji ne smanjuje minutaža. a mimo toga, pokušavali smo i gluplje stvari.
- bistrikboy
- Kontakt:
Vladavic je pojacanje koliko je i Odovic.Kad cujes ime,u prvi mah pomislis super,onda pogledas sta je radio zadnje 2-3 godine i sjebes se...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Koji vam je klinac nece lik kod nas...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Prvo pojačanje u Dolini Ćupova: Pljevljak postaje fudbaler Željezničara?
FK Željezničar blizu je angažovanja Rijada Pljevljaka.
Naime, kako saznajemo ofanzivni fudbaler koji je prošao omladinsku školu sarajevskih Plavih blizu je dolaska na Grbavicu te bi uskoro trebao obući dres najtrofejnijeg kluba naše zemlje.
Ovaj 23-godišnjak koji može igrati na pozicijama desnog krila i napadača je proteklu polusezonu igrao u Bratstvu te je u osam navrata tresao protivničke mreže. U Premijer ligi BiH nosio je dresove Olimpica i Travnika.
Eventualni dolazak Pljevljaka na Grbavicu zasigurno bi predstavljao veliko pojačanja za ekipu Milomira Odovića.
Naime, kako saznajemo ofanzivni fudbaler koji je prošao omladinsku školu sarajevskih Plavih blizu je dolaska na Grbavicu te bi uskoro trebao obući dres najtrofejnijeg kluba naše zemlje.
Ovaj 23-godišnjak koji može igrati na pozicijama desnog krila i napadača je proteklu polusezonu igrao u Bratstvu te je u osam navrata tresao protivničke mreže. U Premijer ligi BiH nosio je dresove Olimpica i Travnika.
Eventualni dolazak Pljevljaka na Grbavicu zasigurno bi predstavljao veliko pojačanja za ekipu Milomira Odovića.
Urdinov o povratku na Grbavicu: Vraćam se po titulu, moje srce je ostalo kod Manijaka
Nogometaši Željezničari sutrašnjom prozivkom na stadionu Grbavica započeti će pripreme za drugi dio sezone. Nije poznato koliiko će se igrača odazvati novom šefu stručnog štaba Milomiru Odoviću, ali ni to da li će biti novih imena. Jedan od onih koji bi vrlo lako mogli napustiti Grbavicu je povremeni reprezentativac naše zemlje Josip Kvesić i sigurno da bi njegovim odlaskom Željina odbrana bila mnogo slabija. Kvesićev odlazak stvorio bi probleme posebno na lijevom beku, tako da u timu sa Grbavice već razmišljaju o eventulanom pojačanju na toj poziciji. Jedan od onih koji se nalazi u kombinacijama za dolazak u Dolinu ćupova jeste Makedonac Yani Urdinov koji je već nosio dres Željezničara. Urdinov je na Grbavici ostao upamćen po veoma dobrim partijama i velikom borbenošću, a kada smo ga kontaktirali o mogućem povratku u Želju govorio je biranim riječima.
- Postoje velike šanse da se vratim u Želju. Slobodan sam igrač, pravi sam Manijak i moje je srce ostalo kod Manijaka. Imam kontakt sa ljudima iz Želje, ali čekam konkretan poziv, istakao je makedonski reprezentativac u razgovoru za naš portal te poslao poruku svim navijačima Željezničara.
- Ja ću da se vratim po titulu, pa nek Manijaci znaju šta ih čeka.
Kako je sam istakao, Urdinov je trenutno slobodan igrač, a njegov posljednji klub bila Skhendija iz Tetova.
Nogometaši Željezničari sutrašnjom prozivkom na stadionu Grbavica započeti će pripreme za drugi dio sezone. Nije poznato koliiko će se igrača odazvati novom šefu stručnog štaba Milomiru Odoviću, ali ni to da li će biti novih imena. Jedan od onih koji bi vrlo lako mogli napustiti Grbavicu je povremeni reprezentativac naše zemlje Josip Kvesić i sigurno da bi njegovim odlaskom Željina odbrana bila mnogo slabija. Kvesićev odlazak stvorio bi probleme posebno na lijevom beku, tako da u timu sa Grbavice već razmišljaju o eventulanom pojačanju na toj poziciji. Jedan od onih koji se nalazi u kombinacijama za dolazak u Dolinu ćupova jeste Makedonac Yani Urdinov koji je već nosio dres Željezničara. Urdinov je na Grbavici ostao upamćen po veoma dobrim partijama i velikom borbenošću, a kada smo ga kontaktirali o mogućem povratku u Želju govorio je biranim riječima.
- Postoje velike šanse da se vratim u Želju. Slobodan sam igrač, pravi sam Manijak i moje je srce ostalo kod Manijaka. Imam kontakt sa ljudima iz Želje, ali čekam konkretan poziv, istakao je makedonski reprezentativac u razgovoru za naš portal te poslao poruku svim navijačima Željezničara.
- Ja ću da se vratim po titulu, pa nek Manijaci znaju šta ih čeka.
Kako je sam istakao, Urdinov je trenutno slobodan igrač, a njegov posljednji klub bila Skhendija iz Tetova.
-
- Kontakt:
kakva posljednja recenica... Umjetnostadi93 je napisao/la:Prvo pojačanje u Dolini Ćupova: Pljevljak postaje fudbaler Željezničara?
-
- Kontakt:
Pojacanja trebaju, jasno. Ali kad vec nemamo love za prava pojacanja onda je bolje uzimati ove mladje da se napravi konkurencija a treba misliti i na buducnost. Sta ce nam neko na koga racunamo samo na narednih pola godine.
Pljevljak bi se uklopio u ovo podmladjivanje jer ima jos karijere pred sobom.
Vidim niko vise ne spominje onog Buckovica, meni se ucinio kao dobar da pojaca zadnji red ili sredinu, a Zeljo bi mu bio sansa da nesto uradi u zivotu. Ili ovo sa Urdinovom, je li i to naka mahalska ili ima nesto u tome?
Pljevljak bi se uklopio u ovo podmladjivanje jer ima jos karijere pred sobom.
Vidim niko vise ne spominje onog Buckovica, meni se ucinio kao dobar da pojaca zadnji red ili sredinu, a Zeljo bi mu bio sansa da nesto uradi u zivotu. Ili ovo sa Urdinovom, je li i to naka mahalska ili ima nesto u tome?
-
- Kontakt:
Od kako vas preuzese ti investitori svaki dan neko pojacanje 

-
- Kontakt:
Joj sto ne mogu ovih supljaka i nagadjanja, dosad 10 igraca spojise sa nama, jos samo dodati Mirka Radovanovica, posto kvesa ode vrlo moguce da on dodje 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- ficobahtic
- Kontakt:
Tesko da mozemo dovesti neko pojacanje, vise su to prinove i igraci koji ce ravnopravno konkurisati za prvih 11. Meni ovaj Pljevljak ne djeluje uopste lose, omalen, brz, ima jako finu tehniku, (laznjak odlican) igra dosta dobro sa obje noge, zna napraviti visak i sigurno bi bio u konkurenciji i sto je najvaznije nije star i moze jos napredovati.
Svake godine se na prozivci pojave i neki novi igraci koji zele da se nametnu i ne sumnjam da ce tako biti i ovaj put. Hoce li se neko od njih uspjeti dokazati ostaje da vidimo.
Svake godine se na prozivci pojave i neki novi igraci koji zele da se nametnu i ne sumnjam da ce tako biti i ovaj put. Hoce li se neko od njih uspjeti dokazati ostaje da vidimo.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Samo da pozrdravim supera,lika koju uvijek ima dobre informacije !!

Odakle se sad pojavi Urdinov, po meni, on je bez igračkih prednosti, lik je samo borben i to je sve. Ne bih ga volio nazad, jedino ako ga misle kao zandnjeg veznog, u što sumnjam.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ako ode kvesa yani je OK sta OK procitaj ovo za rikija da je pojacanje lik nije mogao u travniku igratAdviser je napisao/la:Odakle se sad pojavi Urdinov, po meni, on je bez igračkih prednosti, lik je samo borben i to je sve. Ne bih ga volio nazad, jedino ako ga misle kao zandnjeg veznog, u što sumnjam.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma svaki dan u novinama ce se pojaviti neko ime cisto da imaju novinari sta pisati i ne nasjedajte na to, obicne gluposti.
-
- Kontakt:
Nemoj tako pile, bitno je da je mlad cccpile87 je napisao/la:Ako ode kvesa yani je OK sta OK procitaj ovo za rikija da je pojacanje lik nije mogao u travniku igratAdviser je napisao/la:Odakle se sad pojavi Urdinov, po meni, on je bez igračkih prednosti, lik je samo borben i to je sve. Ne bih ga volio nazad, jedino ako ga misle kao zandnjeg veznog, u što sumnjam.

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Ako ode Kvesa, Urdinov je najbolje moguće riješenje što se tiče pozicije lijevog beka u trenutnim okolnostima po klub.
Eto @Adviser kaže da nema neku tehniku i znanje nego borbu i trku (u tom smislu) ja se recimo sjećam Plzena na Hadisonu jedini je Urdinov prilazio njihovom šesnaestercu i napadao stranu onako bez straha i respekta, dok su se svi ostali usr@li (kapiten maneken prvi).
Eto @Adviser kaže da nema neku tehniku i znanje nego borbu i trku (u tom smislu) ja se recimo sjećam Plzena na Hadisonu jedini je Urdinov prilazio njihovom šesnaestercu i napadao stranu onako bez straha i respekta, dok su se svi ostali usr@li (kapiten maneken prvi).
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako kojim slucajem ode Kvesa neka dodje Urdinov samo radi ove dvije slike

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.