Neandertalac je napisao/la:Joj jarane jesi ti meni sega . Nije Zeljo krenuo u tom pravcu da okuplja bivse talente koji bi se borili za mjesto u malonogometnim ekipama. Kakvo bi on pojacanje bio , jeste li svjesni sta pisete . Kakav motiv moze tog covjeka natjerati da se spremi i da na Grbaivi ponovo zablista.JIJoe je napisao/la:Jeste vi "vecina" meni shega u pm.birate igrace? kao ko je bolji, ko nije za Zelju, ko jeste, ko kakav backraound ima itd., morate da shvatite da klub nije u stanju kakvim je bio prije par godina, para za ozbiljnija pojacanja nema sto nam je svima vec jasno i to odavno, uzimajuci u obzir da je Tomic na odlasku, a sa Kvesom vec skoro gotova stvar, samim tim trebaju nam igraci, Vladavic se u ovom trenutku namece kao pojacanje !! zasto?
Zato sto je momak za Zelju igrao srcem, sa svojih 32. godine donijet ce iskustvoi mirnocu, pored Sadikovica, Memije, Bajica i ostale djece, da odigra ovaj drugi sezone kako treba ja cu biti zadovoljan, vratite se malo u realnost ljudi ...
Ja licno ne zelim da gledam polovnjake koji ce igrati kad i ako im je *urcu ceif . I ne moze se tretirati kao pojacanje , kakav god da nam je igracki kadar trenutno .Jos neko rece , ako ce igrati za max 800 km . E ako ga to ne motivise ...ccc

Moras da shvatis da je klub u stanju takvom kakvom je, eventualni dolasci Vladavica, Zebe ili bilo koga drugog opravdava trenutno stanje. Nije isto igrati u Zelji i Velezu, Vladavic je pokupio para i para, plata u RBS-u bila mu je oko 40k eura, sigurno nece doci i igrati za pare, 32. mu je godine, doci ce da da maximum, odradi polusezonu, izbori Evropu i to je to, Zahvalit mu se i to je to .... (ako uopste potpise