11:25 PM · Feb 28, 2021

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Čisto sumnjam. Ne da njega brazilski mufljuz. Ne bih se začudio da Barca krene po Nagelsmanna, Allegrija ili, ako će već davati posao nekom od svojih bivših igrača, Xavija ili tako nekom ko će im kupiti vrijeme kod navijača. Najzad, i debeli Koeman im je bio ista takva opcija.
Seaman je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:56mentalna patuljčina na klupi skoro uspjela sjebati dobivenu utakmicu s povlačenjem,crni mačak bez obzira na zabiti penal ,kanta od napadača koja par puta danas nije uspjela niti zahvatiti loptu kolko je loš
liku davno istekao rok trajanja ovdje kao i gabonskoj kokoši koja nije u stanju na vrijeme stići na stadion
,leno iz utakmicu u utakmicu sve gori,postavljanje se na slobodnim udarcima
ili kad je poništen gol kaneu a malo dijete zna kud će ovaj glavom roknuti loptu
,samo ovaj ograničeni u bulju nema pojma gdje će lopta,norveško derište i 40 milja najte me ****,ima sreće šta su ovi sami zabili gol pa se sakrilo kolko je katastrofalno zahvatio loptu,**** ga natrag u španjolsku a smith rowe razvijati na toj poziciji ako se nemisli ništa dovoditi,trebaju dovesti minimalno 3-4 prava igrača i još 2-3 s karakterom tierneya
a takvih imam pun lager ali specijalci edu i panjina na klupi već vidim da će neke letve masno pretplatiti na koje će voajeroljupci po običaju bacati drkicu
![]()
Kako ti se Gabriel svidja?Seaman je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:56mentalna patuljčina na klupi skoro uspjela sjebati dobivenu utakmicu s povlačenjem,crni mačak bez obzira na zabiti penal ,kanta od napadača koja par puta danas nije uspjela niti zahvatiti loptu kolko je loš
liku davno istekao rok trajanja ovdje kao i gabonskoj kokoši koja nije u stanju na vrijeme stići na stadion
,leno iz utakmicu u utakmicu sve gori,postavljanje se na slobodnim udarcima
ili kad je poništen gol kaneu a malo dijete zna kud će ovaj glavom roknuti loptu
,samo ovaj ograničeni u bulju nema pojma gdje će lopta,norveško derište i 40 milja najte me ****,ima sreće šta su ovi sami zabili gol pa se sakrilo kolko je katastrofalno zahvatio loptu,**** ga natrag u španjolsku a smith rowe razvijati na toj poziciji ako se nemisli ništa dovoditi,trebaju dovesti minimalno 3-4 prava igrača i još 2-3 s karakterom tierneya
a takvih imam pun lager ali specijalci edu i panjina na klupi već vidim da će neke letve masno pretplatiti na koje će voajeroljupci po običaju bacati drkicu
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.