FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
misliš od evropskih klubova 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
A nama iz Breze
[/quote]
Bio sam neki dan u Brezi Gledao tekmu Rudar- Vratnik sramota,necu dalje objasnjavati znas sve.
A ako se osjecas sarajlijom moze nema frke nismo toliko daleko
[/quote]
Hahah jesi to dosao Brezanski Zeljeznicar da gledas?
O ovome ti ja govorim :[/quote]
Heeheheh haman tako nekako bas BREZANSKI ZELJO,
a za ovo drugo potpis drago mi je sto i vas oslobodise
)))

Bio sam neki dan u Brezi Gledao tekmu Rudar- Vratnik sramota,necu dalje objasnjavati znas sve.
A ako se osjecas sarajlijom moze nema frke nismo toliko daleko

Hahah jesi to dosao Brezanski Zeljeznicar da gledas?

O ovome ti ja govorim :
Kod: Označi sve
Nakon žestokih borbi 6. aprila 1945. godine slomljen je otpor Nijemaca i pripadnika NDH, [b]Breza i Sarajevo[/b] je oslobođeno. Do kraja ove akcije, 10. aprila oslobođeni su i Visoko, Kakanj te Busovača.
Heeheheh haman tako nekako bas BREZANSKI ZELJO,
a za ovo drugo potpis drago mi je sto i vas oslobodise

PONOSNO I HRABRO
Poljaci zaluđeni našim igračem
"Genijalac Semir Štilić" na naslovnici Futbol Newsa
Poljski list Futbol News u posljednjem broju je na svojoj naslovnici istakao razgovor s bh. internacionalcem Semirom Štilićem. On je Lech Poznanu u subotu donio pobjedu protiv Legije Warsawa i tako produžio nadu da njegova ekipa može do titule poljskog prvaka.
Futbol News ga je proglasio genijalcem uz konstataciju da je Štilić pokazao kako je loša forma iza njega postigavši jedini gol na utakmici u 76. minuti.
Naš internacionalac bio je blizu odlaska protekle zime, ali u razgovoru za poljski list priznaje da ne žali što je ostao u Poljskoj i u drugom dijelu sezone. Ističe kako Lech ima realne šanse za titulu te da će igrači dati sve od sebe da je i osvoje.
Prošle zime se dosta govorilo o vašem odlasku iz Lecha. Dobro je da ste ostali?
Da, jeste zaista. Imam sve što mi treba ovdje. Kad imate takve navijače kao u Poznanu, ne možete se žaliti. Novac nije važan. Ovdje sam već dvije godine, navikao sam se i dobro se osjećam.
Govorilo se jedno vrijeme da niste potpuno predani i da niste dovoljno energični. Sada trčite po cijelom terenu. Šta vas je pokrenulo? Možda dolazak konkurenta Sergeya Krivetsa?
Ne plašim se nikoga. Ja sam takav tip igrača koji igra naprijed i radi više s loptom nego bez nje. Ali, nekad moram napraviti i klizeći start kako bih ponovo dobio loptu.
Kako ocjenjujete šanse Lecha za osvajanje titule prvaka u Poljskom prvenstvu?
Borit ćemo se do samog kraja. Protiv Legije je bilo teško, posebno jer je naš glavni konkurent Wisla bila već pobijedila, prije naše utakmice. Pokazalo se da moramo igrati do samog kraja. Osim toga, svaku utakmicu do kraja moramo pobijediti.
Mnogo se govori o "ofanzivnom kvartetu" Kolejorza (nadimak Lecha, u prevodu Željezničari). Kako se osjećate u toj formaciji?
Super. Osim toga, naši navijači mogu biti jako sretni jer igramo veoma ofanzivno i stvaramo puno šansi za gol. Očito je da kvartet funkcioniše jako dobro.
"Genijalac Semir Štilić" na naslovnici Futbol Newsa
Poljski list Futbol News u posljednjem broju je na svojoj naslovnici istakao razgovor s bh. internacionalcem Semirom Štilićem. On je Lech Poznanu u subotu donio pobjedu protiv Legije Warsawa i tako produžio nadu da njegova ekipa može do titule poljskog prvaka.
Futbol News ga je proglasio genijalcem uz konstataciju da je Štilić pokazao kako je loša forma iza njega postigavši jedini gol na utakmici u 76. minuti.
Naš internacionalac bio je blizu odlaska protekle zime, ali u razgovoru za poljski list priznaje da ne žali što je ostao u Poljskoj i u drugom dijelu sezone. Ističe kako Lech ima realne šanse za titulu te da će igrači dati sve od sebe da je i osvoje.
Prošle zime se dosta govorilo o vašem odlasku iz Lecha. Dobro je da ste ostali?
Da, jeste zaista. Imam sve što mi treba ovdje. Kad imate takve navijače kao u Poznanu, ne možete se žaliti. Novac nije važan. Ovdje sam već dvije godine, navikao sam se i dobro se osjećam.
Govorilo se jedno vrijeme da niste potpuno predani i da niste dovoljno energični. Sada trčite po cijelom terenu. Šta vas je pokrenulo? Možda dolazak konkurenta Sergeya Krivetsa?
Ne plašim se nikoga. Ja sam takav tip igrača koji igra naprijed i radi više s loptom nego bez nje. Ali, nekad moram napraviti i klizeći start kako bih ponovo dobio loptu.
Kako ocjenjujete šanse Lecha za osvajanje titule prvaka u Poljskom prvenstvu?
Borit ćemo se do samog kraja. Protiv Legije je bilo teško, posebno jer je naš glavni konkurent Wisla bila već pobijedila, prije naše utakmice. Pokazalo se da moramo igrati do samog kraja. Osim toga, svaku utakmicu do kraja moramo pobijediti.
Mnogo se govori o "ofanzivnom kvartetu" Kolejorza (nadimak Lecha, u prevodu Željezničari). Kako se osjećate u toj formaciji?
Super. Osim toga, naši navijači mogu biti jako sretni jer igramo veoma ofanzivno i stvaramo puno šansi za gol. Očito je da kvartet funkcioniše jako dobro.
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
http://i42.tinypic.com/23m7wgz.jpgpile87 je napisao/la:idu dva momka ulicom, jedan je cigan a drugi isto navija za Sarajevoznam da nema puno veze sa Zeljom al priznajte da odlicno zvuci
Prije par dana jedan tupko je pokusao da nam sukne i napisao vic:
idu dva brata jedan debil drugi manijak hahah
decko je malo pao na glavu tj samo je potvrdio vic sa slike

Jutros cuo ovo i odmah mi se dopaloSeyo_TM je napisao/la:http://i42.tinypic.com/23m7wgz.jpgpile87 je napisao/la:idu dva momka ulicom, jedan je cigan a drugi isto navija za Sarajevoznam da nema puno veze sa Zeljom al priznajte da odlicno zvuci
Prije par dana jedan tupko je pokusao da nam sukne i napisao vic:
idu dva brata jedan debil drugi manijak hahah
decko je malo pao na glavu tj samo je potvrdio vic sa slike

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Elvir Baljić u subotu je bio na Grbavici, gdje je posmatrao duel Premijer lige između Željezničara i Travnika u kojem je domaćin ostvario pobjedu i preuzeo prvo mjesto na tabeli.Trener u reprezentaciji Bosne i Hercegovine na Grbavicu je stigao kako bi pratio formu potencijalnih reprezentativaca.
- S obzirom na to da imam priliku posmatrati dosta evropskih utakmica, mogu kazati da Premijer liga još nije na takvom nivou da naše ekipe mogu parirati timovima iz Evrope. Utakmica je bila dinamična, ali kvalitet nije baš na visokom nivou - kaže Baljić.Bivši igrač Reala Madrida kazao nam je da dugo nije pratio mečeve našeg elitnog takmičenja.- Više od godinu nisam pratio našu ligu. Željo je trenutno naša najkvalitetnija ekipa i imao sam želju da ih gledam. U ovoj utakmici nisu me oduševili. Istina je da je Travnik bio suviše defanzivan, ali su igrači Želje napravili dosta grešaka u pas igri i poziciji. Nisam oduševljen, ali bit će bolje govori Baljić, nakon što je završio sastanak sa Safetom Sušićem koji se vratio u Sarajevo iz Pariza. Početkom marta kada je selektor Sušić posmatrao meč između Želje i Čelika na Grbavici spomenuo je ime Samira Belkića, kao nogometaša na kojeg treba obratiti pažnju. Sa druge strane, Baljić je podvukao novog igrača iz tima s Grbavice.- Dopao mi se Damir Rovčanin. Zanimljiv je igrač. Vidi se da zna s loptom i odlično se kreće. Upisan je u notes i pratit ćemo njegove nastupe. Nadam se da će riješiti i problem bh. pasoša.
- S obzirom na to da imam priliku posmatrati dosta evropskih utakmica, mogu kazati da Premijer liga još nije na takvom nivou da naše ekipe mogu parirati timovima iz Evrope. Utakmica je bila dinamična, ali kvalitet nije baš na visokom nivou - kaže Baljić.Bivši igrač Reala Madrida kazao nam je da dugo nije pratio mečeve našeg elitnog takmičenja.- Više od godinu nisam pratio našu ligu. Željo je trenutno naša najkvalitetnija ekipa i imao sam želju da ih gledam. U ovoj utakmici nisu me oduševili. Istina je da je Travnik bio suviše defanzivan, ali su igrači Želje napravili dosta grešaka u pas igri i poziciji. Nisam oduševljen, ali bit će bolje govori Baljić, nakon što je završio sastanak sa Safetom Sušićem koji se vratio u Sarajevo iz Pariza. Početkom marta kada je selektor Sušić posmatrao meč između Želje i Čelika na Grbavici spomenuo je ime Samira Belkića, kao nogometaša na kojeg treba obratiti pažnju. Sa druge strane, Baljić je podvukao novog igrača iz tima s Grbavice.- Dopao mi se Damir Rovčanin. Zanimljiv je igrač. Vidi se da zna s loptom i odlično se kreće. Upisan je u notes i pratit ćemo njegove nastupe. Nadam se da će riješiti i problem bh. pasoša.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Zna Baljić šta valja, slijep bi vidio. Dok je Berkić krajnje nekonstantan. Redovno nestaje s terena na sat vremena.
Kažem ja da je lik bolji od Džafića i baš mi je drago da će ga pratiti. Ima još pravo nastupa i za mladu, ako mu ikad taj pasoš srede. Evo i šta piše na liftovima na Chwilli i koliko je momak popularan:

Kažem ja da je lik bolji od Džafića i baš mi je drago da će ga pratiti. Ima još pravo nastupa i za mladu, ako mu ikad taj pasoš srede. Evo i šta piše na liftovima na Chwilli i koliko je momak popularan:

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Je li Osijek trebao doci u aprilu ili mi ici gore?
Skroz sam zaboravio na te prijateljske...
Skroz sam zaboravio na te prijateljske...
Idu dva lika ulicom jedan mrtvi debil drugi isto misli da su mogli uzeti bodove u Laktasima
Jos bolja
Mislim da smo mi trebali ici u Osijek

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Meni normalno radi,mozel detaljan opis problemaHamo je napisao/la:šta je sa FKŽ.com

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Je li bilo ovo? Ako nije evo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
problem je u žHamo je napisao/la:šta je sa FKŽ.com

u pravu si hamo postoji neki problem...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Jesi vidjeo Haznadar razbaljuje,strah i trepet za protivnicke golmaneOld tawn je napisao/la: Heeheheh haman tako nekako bas BREZANSKI ZELJO,
a za ovo drugo potpis drago mi je sto i vas oslobodise)))

A jbg i nas oslobodise..
Hamo je napisao/la:šta je sa FKŽ.com
Na zeljeznicar.com ima trojanski virus..Bar kod mene eset odma blokira site cim pocne da se lodira,ocemoo da to sto prije regulisete

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Jesi vidjeo Haznadar razbaljuje,strah i trepet za protivnicke golmaneAnnesTM87 je napisao/la:Old tawn je napisao/la: Heeheheh haman tako nekako bas BREZANSKI ZELJO,
a za ovo drugo potpis drago mi je sto i vas oslobodise)))

A jbg i nas oslobodise..
Nije igrao citavu tekmu bar mislim posto sam otisao ranije, ali sasvim sigurno da u prvoj ligi ima velikog potencijala.Samo treba neko da malo obidje te stadione.
Samo im je teren kao Camp Nou, stvarno je savrsen,pricaju stariji ljudi da su ga i u ratu odrzavali i kosili.
Valjda je poslije zavrsetka gradnje Poljuda, ta ista firma izgradila i njihov teren od drenaze do trave.
PONOSNO I HRABRO
Kad se spomenuse tereni, jaran mi govori, inace velezova golmanska legenda, da su Zeljin, Partizanov i mislim od pristine najbolji tereni bili u jugi...jbg njemu vjerujem jer se ipak bacao po svim 

Seyo_TM je napisao/la:Kad se spomenuse tereni, jaran mi govori, inace velezova golmanska legenda, da su Zeljin, Partizanov i mislim od pristine najbolji tereni bili u jugi...jbg njemu vjerujem jer se ipak bacao po svim
Pa na grbavici je teren bio sjajan u u prijasnjem amarovom mandatu, mogu tek zamisliti kakav je ranije bio.Ali eto ako budes imao priliku nekad svrati na tekmu u Brezu da vidis terena ja sam stvarno bio pozitivno iznenadjen. Neki stariji lik prica da kad su u ratu na isli da kose teren cetnici zapucali iz pata nisu mogli tri sata da mrdnu sa terena,zavalili se u travu i motali

PONOSNO I HRABRO
Famos ima isto odlican teren...
kad hajduk dolazi na grbavicu?
- BlueSharks
- Kontakt:
Mislim da najbolji teren u BiH ima stadion Goal u Orašju, bar je tako bilo prije 3-4.g kad sam zadnji put tamo bio. Jest da je, čini mi se u to vrijeme tek bio i napravljen, al mislim da je i sad isto stanje i da ga održavaju.
Strauss Junior
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.