pa sta reci onda za onaj go kad nam je Cassani uvalio iz daleko jednom u zanjoj sekundu, i njega smo onda trebali dovesti nazad ha ja..nije svak za Juve i ako nam zabije par komada,,
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Haha igrac koji je mene najvise nervirao je MolinaroSoloJuve26 je napisao/la:Kad se sjetim koje smo igrace imali nakon farsopolia..
Melberg
Poulsen
Grygera
Tiago
Almiron
Molinaro
ima tu jos neki samo sam zaboravio
svi su bili u istom sastavu,, al opet smo se nekako drzali vrh.. bas cudno..
Zar nijeBianconeri1988 je napisao/la:Ma kakvo spavanje, noć tek počela, lijepo je da se prisjećamo starih dana i ne znamo da li da se smijemo ili plačemo kakvi su nam igrači igrali.![]()
[youtube][/youtube]
Ovo su bili dani kad sam pratio Juve preko teletexta i čekao Domenicu Sportivu na Rai-u da gledam golove, znam da ono jednu sezonu niko nije prenosio Serie A, baš kad se Juve vratio![]()
Što Iaquinta otrese Barzaglija!?![]()
A Barzagli pravi momak bio, a na Iaquinti se ni sekunde ne primjeti da je ostario
![]()
Vidio sam negdje i najboljeg veznog igrača Serie A Nocerina![]()
![]()
@Glupost
Slažem se Rossija u potpunosti, a doći će neki dobar igrač na ljeto, ne treba zaboraviti da trebamo platiti i treću ratu za ove otkupljenje i to će nas koštati nekih 35 miliona.
Vidal je ove sezone došao kao stranac i imamo pravo na još jednog (od ove sezone dozvoljena dva non EU igrača), a sad ako bi prodali Krasića da li bi mogli još dva to mislim da ne može.Sad ne znam da li mogli dovesti i recimo Caceresa ako ode Krasić, jer sam negdje pročitao da se u jednoj sezoni može dovesti samo jedan "stranac" u ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.