Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 01:10

Ma ija bi se nadovo golova kad bi imao Nedveda i Camoranesia s strane i onda imas magiju s brojom 10 pored sebe :D ,

pa sta reci onda za onaj go kad nam je Cassani uvalio iz daleko jednom u zanjoj sekundu, i njega smo onda trebali dovesti nazad ha ja..nije svak za Juve i ako nam zabije par komada,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 01:15

Ne bi on nikad bio kao Ibrahimović, budimo realni, nisu njega treneri zeznuli koliko nedostatak kvalitetnih saigrača. Mi 5 godina nemamo beka koji zna dobro centrirati, nakon odlaska Camoranesija i Nedveda nemamo ni krilo koje zna ubaciti loptu, ne sjećam se kad smo posljednji put dali gol glavom iz akcije.

Amauri ti je igrač koji se zagradi, odigra povratnu i bježi 16, ne učestvuje u igri, a Conte želi baš suprotno, neće njega Conte u 31. godini života učiti kako i kuda se treba kretati. :mrgreen:

Samo mi je neshvatljivo kako igrač koji je u najboljim fudbalskim godinama nije htio da ode iz tima kojem neće igrati i to on vrlo dobro zna.

Zabio ga je Toni protiv Cagliarija i to na asistenciju Barzaglija čini mi se.

@SoloJuve26

Onu utakmicu smo morali dobiti. 2:0 gubili i stignemo na 2:2 i onda onaj golman Fontana čini mi se odbrani Del Pieru i Trezeguetu nemoguće i primimo ga u posljednjim sekundama sa 35 metara.

Dobro se sjećam utakmice, bila nedjelja navečer, evo i video isječak.

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 19 jan 2012, 01:26

Rossi bi bio veliki rizik, platiti ga 20 M ili cak i 15 je puno za igraca koji je toliko povrijeden i pitanje je da li ce on vise igrati na istom nivou. Nista od tog pogotovo kada je Marotta u pitanju, on i za zdravog jedva izdvoji 15 :lol:

Ne bi bio ali sigurno ne bi bio ni ovako los, ma dobro sve je to uticalo na njega to se sve isto odrazilo i na nase rezultate, sta ce nigdje nije mogao dobijati ovoliko novca a jos pritom ne igrati ali necemo vise o njemu samo neka ide i neka se vise ne vraca.

Ma sjecam se i ja nisam mogao da vjerujem nakon 2-0 a onda poslije tekme sam morao i buraza trpit :lol:
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 01:27

Ma kud mi bas dade sada tu utakmicu pred spavanje :oops: ,, kad vidim onu stativu i onda Trezeguet masi zicer da bi oni nakon toga dali nemogucan go.. vidise to su bile ta vremena kad su nam mogli trpati bilo kako i bilo koji igrac. Sada nema vise zajebancije....

eh sto bi nam sada jedan mladji Trezeguet dobro sjeo, covjek se nevidi na cijelu utakmicu ma da se samo pojavi i boom go :mrgreen: ,e takve se utakmice dobivale i osvajale scoudetto

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 01:30

Ma kakvo spavanje, noć tek počela, lijepo je da se prisjećamo starih dana i ne znamo da li da se smijemo ili plačemo kakvi su nam igrači igrali. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Ovo su bili dani kad sam pratio Juve preko teletexta i čekao Domenicu Sportivu na Rai-u da gledam golove, znam da ono jednu sezonu niko nije prenosio Serie A, baš kad se Juve vratio :mrgreen:

Što Iaquinta otrese Barzaglija!? :mrgreen: :lol: A Barzagli pravi momak bio, a na Iaquinti se ni sekunde ne primjeti da je ostario :lol:

Vidio sam negdje i najboljeg veznog igrača Serie A Nocerina :lol: :lol:

@Glupost

Slažem se Rossija u potpunosti, a doći će neki dobar igrač na ljeto, ne treba zaboraviti da trebamo platiti i treću ratu za ove otkupljenje i to će nas koštati nekih 35 miliona.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 01:45

Kad se sjetim koje smo igrace imali nakon farsopolia..

Melberg
Poulsen
Grygera
Tiago
Almiron
Molinaro

ima tu jos neki samo sam zaboravio

svi su bili u istom sastavu :lol: ,, al opet smo se nekako drzali vrh.. bas cudno..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 01:51

Vrh su držali Buffon, Nedved i Del Piero.To ti je isto kao današnji Milan, imaju dva vrhunska igrača Silvu i Ibrahimovića, ostali su tu samo da popune brojku od 11.

Gledaj ovo:

[youtube][/youtube]

Buffon i Camoranesi 8-)

A i ovaj Tagliavento, uvijek je bio pakaš, za šta on svira penale, a i Matri zna odglumiti :mrgreen: :lol:

I ove se tekme sjećam, ovo ljeto sam radio, ovo je bilo u drugom kolu, slušao na onom Bobar radiu prenos, kad je Chiellini skočio ja počeo skakati po radnji i galamiti :mrgreen:
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 19 jan 2012, 01:57

SoloJuve26 je napisao/la:Kad se sjetim koje smo igrace imali nakon farsopolia..

Melberg
Poulsen
Grygera
Tiago
Almiron
Molinaro

ima tu jos neki samo sam zaboravio

svi su bili u istom sastavu :lol: ,, al opet smo se nekako drzali vrh.. bas cudno..
Haha igrac koji je mene najvise nervirao je Molinaro :lol:

Ma necemo mi vise takve igrace nikada imati a tesko da ce ikada vise slicni igraci i igrati Thuram, Trezeguet, Nedved, Del Piero i ostala kompanija zbog toga se ja nikako nezadovoljavam ovim igracima koje trenutno imamo i koji se dovode u vezu sa Juventusom pa nekada Camoranesi sada Pepe, nekada Nedved sada Giacherini i slicni jedini koji je sada vrijedan pomena je Pirlo a ostali su cisti prosjek u odnosu na ono sta smo imali. Trebat ce nama jos vremena da nam apsolutno citav tim bude sastavljen od WC igraca.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 02:06

Nama samo treba jedan zapažen rezultat, recimo 30. Scudetto ili 1/4 CL-a, i igrači bi počeli sami dolaziti, ove izjave Guarina i Caceresa su svakako ohrabrujuće ipak smo mi još uvijek veliko ime u svijetu fudbala.

Evo kažu da smo se dogovorili sa Caceresom, u sljedeća dva dana će sve znati, a alternativa za Guarina je ipak Nainggolan.

Uh kad bi došli Martin i Raja s pravom bi pričali da smo favoriti za Scudetto. 8-)

[youtube][/youtube]

Još jedan video kad je Amauri letio u visine :mrgreen:

Znali smo mi dobre utakmice odigrati iako smo bili u velikom defektu u odnosu na konkurente.
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 19 jan 2012, 02:15

Mene samo brine ovaj Marotta da li je uopste sposoban dovesti neko veliko ime u nas klub a to ce doci mozda vec ove sezone a ako ne dode uprava mora da bude sposobna da ih dovede i bez tog inace nije uprava za ovakav jedan klub.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 02:23

Ja sam mišljenja da jeste, on radi odličan posao s obzirom da su klubu dobri rezultati prioritet, tj. da se žuri da se što prije vratimo u vrh svjetskog fubala, prvo posuđuje igrače i ako sa tim igračima izostane rezultat vraća ih u matični klub, ovi igrači što su otkupljenji su i zaslužili da budu otkupljeni, a i ne želi da plati igrača više nego što vrijedi.

Ne treba zaboraviti da smo mi ljetos imali sve dogovoreno sa Aguerom, ali to neigranje u Ligi prvaka nas je koštalo vrhunskog igrača, isti slučaj je bio i sa Džekom, ako izborimo plasman u CL, nama sigurno neće biti problem dovesti tog dobrog igrača, taj izostanak iz Lige prvaka nam je jedina prepreka što ti WC nisu dolazili ovih par sezona, para je uvijek bilo, ljeto prije posljednjeg nastupa u Ligi prvaka Diego je plaćen 25, a Melo 20 miliona. A ne treba zaboravviti i da je budžet u sezoni u kojoj se igra Liga prvaka veći za 40 miliona.

Marotta je uglavnom bolji od nespobnjakovića Alessia Secca i Jean-Claude Blanca. :mrgreen:
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 19 jan 2012, 02:33

Slazem se da radi odlican posao sa posudbama ali to treba da radi sa igracima poput Naingollana igracima iz tih manjih klubova, a kada su u pitanju igraci tipa Aguero, Higuain takvim poslovanjem nece uspijeti dovesti nikoga. Ostaje da vidimo valjda sutra dolazi taj Caceres a Amauri odlazi u Fiorentinu.
Odoh malo da odspavam valjda me neki naslov obraduje ujutro, ln tebi i ostalim juventinima ako koji cita ovo a ne pise :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 02:38

Pa ne bi on ni dovodio te igrače tipa Higuain ili Aguero na posudbu, već bi ih kupovao odmah, ipak su to dokazani igrači koji igraju godinama na vrhunskom nivou, igraju u klubovima na nivou Juventusa i znaju se nositi za pritiskom i da nije svejedno kad se izgubi i da navijači žele samo pobjedu.

Odoh i ja spavati, pa se čujemo sutra, sa dobrim vijestima aBd :mrgreen:

I zamolit ću ove koji čitaju da se slobodno registruju, svaki juventino je dobrodošao ;) :D

Usput da čestitam 26. rođendan našem malom princu i budućem kapitenu Claudiu Marchisiu. :D

Il Principino, tantu auguri! 8-)

[youtube][/youtube]
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 11:39

Sevilla president Jose Maria Del Nido insists that Juventus need to up their bid if they want to sign defender Martin Caceres.

The Bianconeri are keen to sign the Uruguayan full-back and they have been in talks with Sevilla since late December.

The two parties are still unable to reach an agreement, although they are not too far away at the moment.

“Juventus is improving its offer, but stops short of what Sevilla is asking for someone of Caceres’ youth and international experience,” Sevilla president Del Nido told reporters.

“We have a market price that Juve has not reached and we have no pressing need to sell.”

Asked for his valuation of the player, Del Nido replied: “A little over €10 million.”

The Bianconeri are desperate to sign the player who can cover every single position in the back line, even if he would take up the remaining non-EU slot.

Caceres already spend one season in Turin, while on loan from Barcelona, and it looks he has done enough to impress the Bianconeri chiefs.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 19 jan 2012, 12:01

Valjda ce se dogvoriti za cijenu, nek razum preovladava, nadam se u Caserasov dolazak. Momak zeli u Juve, to ja nabitnije...
Marotta je tvrdoglav i lukav pregovarac, prevarit' ce on Seviljine predstavnike na neku foru :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 19 jan 2012, 13:01

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma kakvo spavanje, noć tek počela, lijepo je da se prisjećamo starih dana i ne znamo da li da se smijemo ili plačemo kakvi su nam igrači igrali. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Ovo su bili dani kad sam pratio Juve preko teletexta i čekao Domenicu Sportivu na Rai-u da gledam golove, znam da ono jednu sezonu niko nije prenosio Serie A, baš kad se Juve vratio :mrgreen:

Što Iaquinta otrese Barzaglija!? :mrgreen: :lol: A Barzagli pravi momak bio, a na Iaquinti se ni sekunde ne primjeti da je ostario :lol:

Vidio sam negdje i najboljeg veznog igrača Serie A Nocerina :lol: :lol:

@Glupost

Slažem se Rossija u potpunosti, a doći će neki dobar igrač na ljeto, ne treba zaboraviti da trebamo platiti i treću ratu za ove otkupljenje i to će nas koštati nekih 35 miliona.
Zar nije :?: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Kakvog smo imali tada igraca u odbrani koji moze igrati i stopera i LB a oni ga skoro za dzabe proslijede Genoi... (MSM na Criscita)... Secco jbm li ti nanu unazadio si nas za 15 god za svojom tran. politikom...
Do kraja roka ocekujem samo Caseresa... Ne mora dolaziti ni Naingollan, neka ga dovedu na ljeto... Kada jos malo Pirlo oslabi, jer vec je poceo igrati dosta slabije nego na pocetku sezone... Al razumijem jbg stigle ga godine kao i naseg Capitana...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 13:39

Joj i jutros sam se razočarao, spavam do ova doba, kontam kad ustanem pročitat ću da je neko zvanično otišao ili neko došao kad ono ništa. :mrgreen:

Ma kakav Secco, eno sad fali Amaurija kako je veliko pojačanje za Fiorentinu, samo zato što ga je on doveo u Juventus.

Izgleda da je odluka pala da dovedemo Guarina, tokom dana će se više znati, a Iaquinta ili Toni će u Fiorentinu, dok Tottenham želi Krasića već u januaru.

Sad ne znam da li mogli dovesti i recimo Caceresa ako ode Krasić, jer sam negdje pročitao da se u jednoj sezoni može dovesti samo jedan "stranac" u ekipu.
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jan 2012, 13:53

Sad ne znam da li mogli dovesti i recimo Caceresa ako ode Krasić, jer sam negdje pročitao da se u jednoj sezoni može dovesti samo jedan "stranac" u ekipu.
Vidal je ove sezone došao kao stranac i imamo pravo na još jednog (od ove sezone dozvoljena dva non EU igrača), a sad ako bi prodali Krasića da li bi mogli još dva to mislim da ne može.

Ma ne treba Marotta sad dati preko 10 miliona za Caceresa, jer to bi bilo previše, dobar je on igrač, ali ne treba nikome dozvoliti da ga "vuče" za nos, ipao je on GM Juventusa.

Nadam se da će danas Amauri biti bivši :D.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 19 jan 2012, 13:56

Ja mislim da moze jer odlaskom jednog non-eu igraca ostaje jedno prazno non-eu mjesto ali nisam ni ja siguran. Guarin i Caceres vec u januaru, ma to je prevelik zalogaj za Marottu :lol:

Salim se naravno dolaskom oba igraca sanse za scudetto bi nam se strasno povecale i ne vjerujem da bi tu vise ulogu favorita imao Milan.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 14:03

Prijavit ću se ponovo na fb samo da posvetim Amauriju status što je otišao iz kluba, kaže hoće broj 11. Idi više, daleko ti kuća bila od Torina. :mrgreen:

U pravu je @juventus0244, ako dovedemo Guarina nećemo moći dovesti Caceresa, a znam da ne vrijedi 10 miliona, ali fakat nam je nepohodan onako polivalentan igrač u odbrani.

Imamo mi dogovore sa oba igrača, ali šta ćeš Sevilla traži 10 miliona, mi dajemo 8, Porto traži 15, mi dajemo 11.

Nego još jednom sretan rođendan Marchisiu. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.