NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ima ova ekipa potencijal samo treba jos vremena da se uigra.
Nista se ne desava preko noci,strucni stab je na pravom putu i sada im treba dati podrsku.
Ljudi pod suncobranom su uradili veliki posao i jos uvijek rade to treba nagraditi.
Ova ekipa kad se zaleti ima da uveze 5-6 pobjeda u nizu.
Ko nema zivce nek ne ceka moglo bi potrajati.
Nista se ne desava preko noci,strucni stab je na pravom putu i sada im treba dati podrsku.
Ljudi pod suncobranom su uradili veliki posao i jos uvijek rade to treba nagraditi.
Da je usranom do potoka docirasta1922 je napisao/la:Ima ova ekipa potencijal samo treba jos vremena da se uigra.

http://gradacac-x.com/index.php?option= ... Itemid=121" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderator
- Kontakt:
Huseinbašić, Hamzić, Vasilić, Rekić, Smajlović, Jusić, Delić,...
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
nab..em i tebe i tvoj komentar .skini jado povez s ociju i izadji iz supka uprave i pogledaj realno one jadnike u dresu zvijezde.Bruka i sramota da nasa djeca prodaju sokove i piva a da anonimusi i propaliteti se secu po terenu.rasta1922 je napisao/la:Ima ova ekipa potencijal samo treba jos vremena da se uigra.
TUGA , CEMER I JAD
Evo ga prvi koji je popustio sa zivcima.
Rekao sam lijepo ko ne moze cekat nek razguli.
Rekao sam lijepo ko ne moze cekat nek razguli.
Jel se ti ovo zafrkavaš ili si ozbiljan??? Da znam da li da ti odgovorim ili ne ??!!??rasta1922 je napisao/la:Ima ova ekipa potencijal samo treba jos vremena da se uigra.

Evo ga drugi.
Mada,ti si pristojan za razliku od ovog prvog.
Ja nerazumjem ni roditelje ove djece sto treniraju dole sta su dozvolili da im djeca koja su u ozbiljnim klubovima prvotimci ili su na pragu prvog tima prodaju alkohol po tribinama to je moralni krah.Ja sam imo neki tracak nade da ce i sa tom djecom krenut nabolje,a izgleda da to ide nagore.Pozvat tog trenera koji ih trenira na odgovornost sto ih je pretvorio u konobare,a ne u uzorne sportiste,a on ako voli vise pivo od fudbala neka mijenja profesiju upropastice djecu jos vise.mmmirza je napisao/la:nab..em i tebe i tvoj komentar .skini jado povez s ociju i izadji iz supka uprave i pogledaj realno one jadnike u dresu zvijezde.Bruka i sramota da nasa djeca prodaju sokove i piva a da anonimusi i propaliteti se secu po terenu.rasta1922 je napisao/la:Ima ova ekipa potencijal samo treba jos vremena da se uigra.
TUGA , CEMER I JAD
-
- Interni moderator
- Kontakt:
de,jel se z.a.j.e.b.a.j.e.t.e i furate da su djeca iz mladzih kategorija prodavala pivo po tribini
...ako je istina to vise nema veze ni sa klubom ni sa omladincima...tu neko treba krivicnu prijavu popusit...tu djecu je neko POSLAO to da rade 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Šta si ti to psiholog (rasta1922 je napisao/la:Evo ga drugi.

Drugo,očigledno je da provociraš (preispituješ) i da si onaj post napisao/la da bi ti neko proturječio,ali vidim da si pogriješio/la...ako se i baviš profesijom psihologa ,došao/la si na pogrešnu adresu,jer ovdje je i trunka potrebna da neko popi.di ,jer svi ovi negativni ili sugestivni komentari su od ljudi koji vole Zvijezdu ,bez ijednog % interesa za zaradom,oni je jednostavno vole,žive s njom i raduju se s njom.Daju svoj novac i putuju na najudaljenija mjesta u BiH,plaćaju ulaznice,a čak su neki ovdje i stalni sponzori koji tebi ili sličnim tebi dole u Zvijezdi obezbjeđuju dostojna primanja da obezbjediš finansijska sredstva da prehraniš porodicu...
A opet kad nešto skontam,možda pišeš neki magistarski...npr veza navijača,nogometaša,sp.direktora i zaposlenika u klubu...mani se ćorava posla...provalit će te ko pa će ti j.... mater !!!
Ili te ipak možda ovo pali ???
Ako želiš dalje da analiziraš ,barem moje postove,slobodno ali na PP ...

Do iščekivanja skorog i uzbudljivog posta koji ćeš napisati,šaljem ti veliki pozdrav !!!
Sta ocekujete da Isanovic zabija lik koji noc prije utakmice igra na amaterskom turniru u Rajskoj i glumi "zvijezdu veceri". Sinko moj mozda kod raje prolazi jer ti je 18 i da si potencijal al ne postaje se zvijezda preko noci treba radit al pazi "radit" al taj svoj rad sa amaterima sigurno neces dokazat.
Haman tesko rodbini dat otkaz a pravo su se ugnijezili dole u Zvijezdi, dok je bilo Fadila u upravi bilo je i organizacije.
Haman tesko rodbini dat otkaz a pravo su se ugnijezili dole u Zvijezdi, dok je bilo Fadila u upravi bilo je i organizacije.
Nazalost istina drug mislim da su to bili kadeti i juniori zna se ko su im treneri.staragarda je napisao/la:de,jel se z.a.j.e.b.a.j.e.t.e i furate da su djeca iz mladzih kategorija prodavala pivo po tribini![]()
![]()
...ako je istina to vise nema veze ni sa klubom ni sa omladincima...tu neko treba krivicnu prijavu popusit...tu djecu je neko POSLAO to da rade
- Armageddon2012
- Kontakt:
prvo,ja mislim da je zvijezda i lani startovala sa tri poraza...
drugo,liga je q,leotar je vec ispao,a ima jos dosta klubova (travnik,obarska,rudar..) za koje je zvijezda-manchester,tako da bezveze pretjerujete i pisete o nekom ispadanju....
drugo,liga je q,leotar je vec ispao,a ima jos dosta klubova (travnik,obarska,rudar..) za koje je zvijezda-manchester,tako da bezveze pretjerujete i pisete o nekom ispadanju....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Hebem ti fudbal i ko mi rece da odem juce i gledam utakmicuastra1922 je napisao/la:zalostan je odnos kluba prama navijacima i simpatizerima.nasi ljudi ne zasluzuju da nam dode jedan stranac i kroji gace,da se ponasa kao da mu je ovaj klub babo ostavio.ima boga i svemu ce doci kraj

ma mi necemo ispasti.ali mi n ismo navikli da imamo ovakve ljude u klubu.mi smo uvijek nagradivali aplauzom ko nas pobijedi i nadigra ali ovo je sramota sta nam uradise od kluba.mi cemo kupiti kao i uvijek i zamazati oci narodu i ostati u ligi.bitan je osjecaj ljudi koje boli losa igra i organizacija.Armageddon2012 je napisao/la:prvo,ja mislim da je zvijezda i lani startovala sa tri poraza...
ja volim zvijezdu vise od svega i dode mi da placem poslije ovakvih utakmica ,dodem kuci nervozan zena mi yebe i mater i utakmicu kaze mi idi se lijeci. dok se kod nas u klubu ljudi sepure i trose silan novac i jos zabranjuju istinskim navijacima koji su svoje pare davali za klub koji su pomagali klubu kada je trebalo da mogu doci na stadion pogledat igrace na treningu dati im podrsku ohrabriti ih.
narode moj mi ne zasluzujemo da se ovako ponasaju prema nama gradanuima prema nasim borcima koji su ovaj heroj grad odbranili.NETREBA IM TO DOPUSTITI TREBA SE ORGANIZOVATI I POISTJERIVAT IH U ONU SUMU IZA GOLA
i jos ovaj sto je napravio nik naopako od mog PISAM TE RASTA 1922
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Mustafa jesi to tiastra1922 je napisao/la:
i jos ovaj sto je napravio nik naopako od mog PISAM TE RASTA 1922

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ovo za navijače nigdje veze nema ali hajde...ovaj rasta 1922 je neki lik iz uprave 100% jer samo on jos uvjek ovdje nesto glumi i brani njih dole. ono jucer je katastrofa ali ljudi ce i dalje ostat jer njih zaboli neka stvar niko ih ne proziva sem par forumasa tako da je njima dobro
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
organizaciono ne znam, jbg nisam upucen kao vi, ali na terenu ima previse mana...
onaj Pehilj ce vam vjerovatno bit pojacanje da rastereti Pandzu ako nista, ali fali jedan jak i stabilan centralni vezni, kako fizicki tako i na lopti i jedan igrac lijevo da zna igrat lopte. Ali centralni vezni je posebno truhao...treba vam uprava sto prije radit na igracu tipa Savica, Stanceskog ili Delica iz najboljih godina. upravu su momci, i ja cim sam vidio da su vama pojacanja Kuduzovic i Music znao sam da to nije nesto ok jer Music je prevara od igraca a Kuduz je prosao svoje najbolje davno...
valjda bude bolje, ni ja ne vjerujem da ce doci do ispadanja iz lige ali mora hitno krenut na bolje...ljeto je bilo kratko i ko god je puno promijenio ekipu primjeti se to.
onaj Pehilj ce vam vjerovatno bit pojacanje da rastereti Pandzu ako nista, ali fali jedan jak i stabilan centralni vezni, kako fizicki tako i na lopti i jedan igrac lijevo da zna igrat lopte. Ali centralni vezni je posebno truhao...treba vam uprava sto prije radit na igracu tipa Savica, Stanceskog ili Delica iz najboljih godina. upravu su momci, i ja cim sam vidio da su vama pojacanja Kuduzovic i Music znao sam da to nije nesto ok jer Music je prevara od igraca a Kuduz je prosao svoje najbolje davno...
valjda bude bolje, ni ja ne vjerujem da ce doci do ispadanja iz lige ali mora hitno krenut na bolje...ljeto je bilo kratko i ko god je puno promijenio ekipu primjeti se to.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bolje receno Kuduz nije ni imao svoje najbolje ja ga se sjecam jos iz Zelje i tada je taraba bio i sad nije nista bolji.ultrasstyle_tz je napisao/la:organizaciono ne znam, jbg nisam upucen kao vi, ali na terenu ima previse mana...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.