AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kako Rom rece prosjecan Dortmund, evo vidi se kako je prosjecan, nismo akcije od 5 dodavanja sastavili, vezni red nam ne postoji
Sta je smijesno? Bez ova 3 bi vec sad gubili min. 2 razlike.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
To što je Milan noćas loš ne znači da je Dortmund neki bauk, zar ne?
Večeras neki igrači nisu ni došli a neki su van pozicije. Kako se kreću i dzogiraju imam osjećaj da je onaj lik došao po bod, pa ako bude šta više dobro i jeste.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne znam da su 3x pokusali izolirati Pulia na 1v1. Dobra stara, daj Rafi pa sta bude. Calabria prvi kandidat da leti vani
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Klasični Italijan. U gostima idi po bod pod svaku cijenu. Koliko željno očekujem da lik dobije otkaz pa za njim da vidim leđa Calabriji i Pobegi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Ovo poluvrijeme je samo pokazalo ono sto smo već davno znali: Calabria i Pobega nisu za ovaj nivo nogometa.
Giroud je beskoristan u ovim utakmicama
Giroud je beskoristan u ovim utakmicama
Ne mogu da prežalim ono prvo poluvrijeme na San Siru s Newcastleom. Ono smo morali nekako uzeti, ti bodovi će možda biti odlučujući na kraju.
- muha milanez
- Kontakt:
Ono malo italijana u ekipi što imamo su ujedno i najlošiji igrači u rosteru.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dortmund je poprilicno brz i pravi dosta sansi. Milan iz posjeda slabo sta moze jer su ovi fizicki dosta spremniji i mogu igrati ovaj tempo 90min. Pioli ce morati nesto mijenjati formacijski ili cemo ovu utakmicu visiti pa ako sta sijevne iz tranzicije preko Thea ili Leaoa.
Calabria mi je totalno nepouzdan, bas bespotrebno pravi faulove
Calabria mi je totalno nepouzdan, bas bespotrebno pravi faulove
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mala korekcija.nextterrain je napisao/la: ↑04 okt 2023, 21:51Ovo poluvrijeme je samo pokazalo ono sto smo već davno znali: Calabria i Pobega nisu za ovaj nivo nogometa.
Giroud je beskoristan u skoro svim utakmicama
-
- Kontakt:
Baš kad si ti ovo napisao Tomori je napravio grešku.

O čemu vi pričate ljudi, ovaj BVB je bio samo pola koraka od titule prije par mj, gledajte kako su odigrali 1pv, naravno da je kvalitetna ekipa.
Šteta za zicer Girouda/Thea, takvih ćeš dobit max 5 u dvomečima vs BVB/PSG, namjeravaš li proć grupu, moraš 4 pospremiti u mrežu. Sve u svemu, teško gostovanje, ali i jako zanimljiv meč do sada.
Leao ima ogroman x faktor, trebaju što više igrat na njega odnosno niz lijevi bok u 2 pv.
Šteta za zicer Girouda/Thea, takvih ćeš dobit max 5 u dvomečima vs BVB/PSG, namjeravaš li proć grupu, moraš 4 pospremiti u mrežu. Sve u svemu, teško gostovanje, ali i jako zanimljiv meč do sada.
Leao ima ogroman x faktor, trebaju što više igrat na njega odnosno niz lijevi bok u 2 pv.
Ma ne možeš reći da je iko tu posebno nadigran, prvih 30 minuta je bilo preloše, tek je u zadnjih desetak minuta malo pročepilo.
Imao je i Milan dobrih šansi, onaj zicer Žirua je bio bolji od bilo
koje druge šanse na utakmici.
Jasno je da tu fali Zinedine Adli da poveže redove
ne možeš sa drvosječama poput Musaha i pogotovo Pobege uspostaviti kontrolu na sredini. Čini se da je Dortmund itekako ranjiv nazad i da ima prostora za kontre, samo treba moći sačuvati loptu duže od 2 sekunde i mirno je proslijediti naprijed. Igrači poput Pobege to ne znaju i ne mogu.
Giroud isto mora van, on ne nudi ništa u ovakvim utakmicama. O Calabriji je i suvišno pričati.
Imao je i Milan dobrih šansi, onaj zicer Žirua je bio bolji od bilo
koje druge šanse na utakmici.
Jasno je da tu fali Zinedine Adli da poveže redove

ne možeš sa drvosječama poput Musaha i pogotovo Pobege uspostaviti kontrolu na sredini. Čini se da je Dortmund itekako ranjiv nazad i da ima prostora za kontre, samo treba moći sačuvati loptu duže od 2 sekunde i mirno je proslijediti naprijed. Igrači poput Pobege to ne znaju i ne mogu.
Giroud isto mora van, on ne nudi ništa u ovakvim utakmicama. O Calabriji je i suvišno pričati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pioljev klasični ho-ruk. Jedino ga može spasiti ako ubaci Leao u drugom poluvremenu. Ima lijevo dulum prostora, a bgmi i kroz sredinu. Pa Dortmundu nije dao go, samo onaj ko nije igro protiv njih 

-
- Kontakt:
Najviše smeta to što igrači Dortmunda su skoro uvijek prvi na onim mrtvim loptama. Vidio se respekt i kod jednih i kod drugih. Moglo je biti bolje a i puno gore.
Ne mogu opisati koliko mrzim ono kad misle da su protivnici u ofsajdu i samo stanu i dižu ruke gore umjesto da trče za igračem koji im je već pobjegao.
Ne mogu opisati koliko mrzim ono kad misle da su protivnici u ofsajdu i samo stanu i dižu ruke gore umjesto da trče za igračem koji im je već pobjegao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najbolju šansu je zakucao Giroud. Dortmund dva dobra pokušaja sa 15ak metara i to je sve. Theo isto imao puno prostora za bolji šut u zadnjim sekundama.
Sa Pobegom od kojeg se lopta odbija ne može se bolje. Jaran mu Calabria ništa bolji. Da ima muda već od samog početka bi ubacio Adlija a Reijndersa vratio na njegovo mjesto. Uvjeren sam da bi onda sigurno imali veće prilike za sva tri boda.
Sa Pobegom od kojeg se lopta odbija ne može se bolje. Jaran mu Calabria ništa bolji. Da ima muda već od samog početka bi ubacio Adlija a Reijndersa vratio na njegovo mjesto. Uvjeren sam da bi onda sigurno imali veće prilike za sva tri boda.
Imali su i jedni i drugi svoje šanse. U ovoj grupi će biti mala razlika izmedju 1. i zadnjeg na tebeli.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dortmund ostavlja dulum prostora nazad. To bi se trebalo iskoristi. Leao i Pulišić to sigurno mogu. Ali hajde da vidimo.
E moj Pulishit kao da nisi jeo sve ti ybem ....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.