Suti, ne zayebavaj, teska situacija

Moderator/ica: GracanicaAA
Iskreno se nisam nadao ovome. Ni 5%. Jednostavno nisam mogao vjerovati da ce se Azmir poniziti i kleknuti, i vratiti se njima nakon svega. Ljudi mu zelili najgore i psovali od A do Z. **** ti to kad nemas ono svoje. Azmir me je razocarao kao cojk.
Živjet će naša Tuzla City.Ima ljudi koji će poduprijeti nešto što je golemo.Čovjek snuje, Bog određuje.FK Tuzla je nadišla veličinom i značajem Husića.
Sta reci na ovo sve drug moj......ima tu dosta istine nazalost. Vise se bavio sa Slobodom nego sa svojim klubom u zadnji par mjeseci. Kakav je karakter nebi ulazio jer ga ne poznajem licno!CityCity je napisao/la: ↑07 jun 2023, 11:02Što se mene tiče AH može da ide i na mars ako želi.On je kao čovjek nestabilna osoba,bipolaran lik koji nema neki čvrst karakter.Luta okolo godinama obećavajući lijevo -desno slatkorječivo velika postignuća od kojih na kraju malo šta bude ostvareno : stadioni za klubove,reprezentaciju,ulasci u grupne faze evropskih takmičenja,titule,kupovi,ovo ono,hiljadu šupljih priča iza kojih se kriju neke lične frustracije i potreba da se bude stalno u medijima kao neki "glavni baja" ,da se o njemu priča,a na kraju "zero tituli",poneka titula prvaka federalne lige ili borba za opstanak u premijer ligi i jedan ulazak u pretkolo konferencijske lige.
U momentu kad on zvanično stane pod ideološka znamenja komunizma i boljševizma,kad stavi na čelo petokraku i zvanično upropasti probosanski narodni klub TC ,kad napusti ljiljane,cvijet srebrenice i sav narod iza kojeg je on ponekad po svojoj ličnoj potrebi stajao i koji mu je vjerovao, onda se razilazimo potpuno i idemo na druge opcije. Već je počeo sa izjavama da nema više ništa sa TC i da je samo počasni član i očekujem da nastavi u tom smjeru još jasnije i odlučnije kao što je i krenuo početkom protekle sezone a nastavio zimus i proljetos.
Mogu se naravno pratiti i simpatizirati i drugi klubovi koji su na tragu bosanstva a ne propalog jugoslovenstva,a sasvim prihvatljiva stvar za mene je i ponovni potpuni prekid praćenja domaće "premijer" lige i izlazak iz te kaljuže apsurda.
Kad si već kod insistiranja, insistiraj kad šetaš gradom da razgledaš nazive radnji, lokala svih vrsta,reklamne panoe pa se divi našem divnom bosanskom jeziku.
- Vidjet ćemo u narednim danima.To što se Husić ograđuje od TuzlaCityja nakon što je prvo nudio fusiju Slobodi sa TuzlaCityjem zaista je glupost.On formalno nema funcija u klubu ali je bio finansijer kluba i to jedini.HUSIĆ SE NI 2013. KAD JE POSTAO PREDSJEDNIK SLOBODE NIJE JAVNO ODRICAO SLOGE SIMIN HAN.Možda zato što je bila kantonalac.Ja vjerujem da će ga komunisti odbiti i ostati dosljedni sebi.Ne vidim ga nikako kao prvog čovjeka Slobode.Ali pošto se radi o nepredvidivom čovjeku,vidjet ćemo uskoro koliko je sati.Dakle ,osnovno pitanje je za nas, šta će dalje biti sa TuzlaCityjem?CityCity je napisao/la: ↑07 jun 2023, 11:02Što se mene tiče AH može da ide i na mars ako želi.On je kao čovjek nestabilna osoba,bipolaran lik koji nema neki čvrst karakter.Luta okolo godinama obećavajući lijevo -desno slatkorječivo velika postignuća od kojih na kraju malo šta bude ostvareno : stadioni za klubove,reprezentaciju,ulasci u grupne faze evropskih takmičenja,titule,kupovi,ovo ono,hiljadu šupljih priča iza kojih se kriju neke lične frustracije i potreba da se bude stalno u medijima kao neki "glavni baja" ,da se o njemu priča,a na kraju "zero tituli",poneka titula prvaka federalne lige ili borba za opstanak u premijer ligi i jedan ulazak u pretkolo konferencijske lige.
U momentu kad on zvanično stane pod ideološka znamenja komunizma i boljševizma,kad stavi na čelo petokraku i zvanično upropasti probosanski narodni klub TC ,kad napusti ljiljane,cvijet srebrenice i sav narod iza kojeg je on ponekad po svojoj ličnoj potrebi stajao i koji mu je vjerovao, onda se razilazimo potpuno i idemo na druge opcije. Već je počeo sa izjavama da nema više ništa sa TC i da je samo počasni član i očekujem da nastavi u tom smjeru još jasnije i odlučnije kao što je i krenuo početkom protekle sezone a nastavio zimus i proljetos.
Mogu se naravno pratiti i simpatizirati i drugi klubovi koji su na tragu bosanstva a ne propalog jugoslovenstva,a sasvim prihvatljiva stvar za mene je i ponovni potpuni prekid praćenja domaće "premijer" lige i izlazak iz te kaljuže apsurda.
Ko se zadnji smije.......najslađe se smije.
Druze ne sramoti se i ne valjaj gluposti, djeca ti se smiju
Trenutno korisnika/ca: denza, prisonbreak i 11 gostiju.