FK Slavija

AnelZ
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la AnelZ » 24 maj 2012, 16:54

Sigurdsson je napisao/la:
papir je napisao/la:Postojao je i FK Lukavica.
/ је настао $ ?," & " % ," & " & " ?," & ?
Da nije i Bayern nastao od vas?

papir
Kontakt:

Post Postao/la papir » 24 maj 2012, 16:55

AnelZ je napisao/la:
I Rabotnički je nastao od Slavije. ;)

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 maj 2012, 16:55

AnelZ je napisao/la:
" он је настао $ $ / грађана " ".Настао је & & хтјење " / $ ".
$ ? $ ? ? " " ".

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 24 maj 2012, 16:58

a cuj ti ovog padobranca... i.sarajevo ima vise veze sa sarajevom nego recimo ilijas ili hadzici...

a ja nisam bio od onih koji su pljuvali po slaviji ove sezone, zato mi je drago da ste ostali... sve dok nas grad ima cetvrtinu premijerligasa (volio bi da je vise iz glavnog grada) dobro je za zelju... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 24 maj 2012, 17:07

To je sve sarajevska regija. Isto da sutra udje radnik iz Hadzica ili Kiseljak, pa cak i Romanija sa Pala.
Ne interesuje me politika u ovoj prici ovo je SPORT. A Lukavica je definitivno sarajevska regija, samo cinjenicom sto od zadnje trolejbuske stanice na Dobrinji, pjeske si na stadionu Slavije za 5 min.

Politiku ostavite za neko drugo mjesto. A Slavija je klub iz Sarajevske regije, dio koji se zove Istocno Sarajevo. Pricam o fudbalu, blizini odlaska na utakmici, geografiji i sl.
Politika me ne intresuje na ovom forumu koji se i ne bavi politikom.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 maj 2012, 17:29

Pasha je napisao/la:@ultra_Slavija i ostali. nemojte matere vam politikanstva i jeftinog populizma na ovom forumu. Lukavica, dijelovi Dobrinje su uvijek bili dio Sarajeva. a da ne govorim koje je sve općine grad Sarajevo obuhvatao prije rata.

znači, ako mislite da mijenjate geografiju Bosne i Hercegovine i zato ima pravilnik na ovom forumu i kazne za kršenje istog. ;)
Pa ja mislim da u pravilniku stoji da svako ko ne poštuje USTAV BiH i ko vrijeđa bilo koga na bilo kakvoj osnovi ,biće odstranjen sa foruma ili kažnjen sa banom.A gledam zadnjih nekoliko postova gdje se uveliko krši Ustav ;) jer po ustavu Sarajevo i Istočno Sarajevo su 2 grada,a ne cjelina kao što neki žele da prikažu ovde.A to što je bilo prije rata....e drug moj..bila je SFRJ pa je više nema,,,imali smo eksta jaku ligu u svim ekipnim sportovima pa je više namamo..živjeli smo kao ljudi,pa ne živimo....dosta toga je bilo drugačije.A ako ćemo čisto "geografski" gledati na ovo ,pa hvala bogu da toj sarajevskoj-romaniskoj regiji pripadadaju svi gore navedeni klubovi,kao na primjer klubovi iz Krajine(Borac,Rudar,Kozara,jedinstvo B,Krajina Cazin,Sloboda NG) ,Hercegovine(Široki,Leotar,Zrinjski,Velež,GOŠK..) Tuzlansko-podrinjske regije(Sloboda,Radnik B,Drina Z,...) itd...To je u redu,ali reći DANAS da je Slavija iz Sarajeva,a ne iz Istočnog Sarajeva,je kao reći da je FK Laktaši iz Banja Luke ili FK Sloboda NG iz Prijedora.To već nije u redu i opravdano je što se neki ljudi ovde ljute zbog te vrste diskriminacije.Inače čestitke igračima i navijačima Slavije na opstanku!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 24 maj 2012, 17:34

jedno je geografija, jer su Istočno Sarajevo i Sarajevo jedna geografska cjelina, a drugo administrativno. ;)

niko ne spori postojanje Ist. Sarajeva, ali sad smo pričali o geografiji.

nego vratimo se temi.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 maj 2012, 17:37

Pasha je napisao/la:jedno je geografija, jer su Istočno Sarajevo i Sarajevo jedna geografska cjelina, a drugo administrativno. ;)

niko ne spori postojanje Ist. Sarajeva, ali sad smo pričali o geografiji.

nego vratimo se temi.

Pa ako se vratiš unazad 10-15 postova vidjećeš da spoti ,i te kako,čak i vrijeđa nekim pogrdnim nazivima ustavne pojmove ove zemlje...ali otom potom...što kažeš bolje se vratiti temi..to jest FK Slaviji iz Istočnog Sarajeva ;)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 24 maj 2012, 18:17

Neznam sigurno za ovo sto pise za Todora i malog Igora ali mislim da su svojim igrama i odnosom prema nasem dresu zasluzili da im se izadje u susret ako imaju ponudu Radnickog da odu gore jer u Radnickom vec igraju dva nasa igraca(Spalevic,Kosoric).Cak sta vise mislim da je mali Igor jos pod ugovorom sa Kragujevcanima ali nisam siguran a netreba sumnjati da ce Vlado da dovede dostojne zamjene!!!Mislim i da treba omoguciti i Rasevicu ako bude dobra ponuda za njega da se momci financiski obezbjede jer su stvarno na svakoj tekmi ostavljali srce na terenu.A o PICULI samo treba da se potrudimo da organizujemo oprostajni mec jer je bas dao sve Slaviji i postao nasa legenda!!!!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 24 maj 2012, 18:38

lovcen16 je napisao/la:Neznam sigurno za ovo sto pise za Todora i malog Igora ali mislim da su svojim igrama i odnosom prema nasem dresu zasluzili da im se izadje u susret ako imaju ponudu Radnickog da odu gore jer u Radnickom vec igraju dva nasa igraca(Spalevic,Kosoric).Cak sta vise mislim da je mali Igor jos pod ugovorom sa Kragujevcanima ali nisam siguran a netreba sumnjati da ce Vlado da dovede dostojne zamjene!!!Mislim i da treba omoguciti i Rasevicu ako bude dobra ponuda za njega da se momci financiski obezbjede jer su stvarno na svakoj tekmi ostavljali srce na terenu.A o PICULI samo treba da se potrudimo da organizujemo oprostajni mec jer je bas dao sve Slaviji i postao nasa legenda!!!!
Mislim da je Todorović najbliži Želji ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 maj 2012, 18:43

domorocki je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Neznam sigurno za ovo sto pise za Todora i malog Igora ali mislim da su svojim igrama i odnosom prema nasem dresu zasluzili da im se izadje u susret ako imaju ponudu Radnickog da odu gore jer u Radnickom vec igraju dva nasa igraca(Spalevic,Kosoric).Cak sta vise mislim da je mali Igor jos pod ugovorom sa Kragujevcanima ali nisam siguran a netreba sumnjati da ce Vlado da dovede dostojne zamjene!!!Mislim i da treba omoguciti i Rasevicu ako bude dobra ponuda za njega da se momci financiski obezbjede jer su stvarno na svakoj tekmi ostavljali srce na terenu.A o PICULI samo treba da se potrudimo da organizujemo oprostajni mec jer je bas dao sve Slaviji i postao nasa legenda!!!!
Mislim da je Todorović najbliži Želji ;)
I ja sam tako cuo...Mada u ovom momentu igracima se nudi veliki broj opcija realno apetiti porastu ako ih ima previse...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 maj 2012, 20:11

Čisto sumnjam da bi Todor to prihvatio, jer mi je Todor komsija tj zivi u zgradi blizu mene i znamo se dovoljno dobro, poznavajuci kakav je cisto sumnjam da bi otisao u Sarajevo i Zelju, al opet necu da garantujem 100% nikad se ne zna....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 24 maj 2012, 20:18

Dobro za Sarajevo,ali za Želju ako bi ga htio zašto ne ??? Najbolji izlog u PL igra LŠ osvajač lige i kupa i šta još treba. :mrgreen:

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 maj 2012, 20:25

Dobra ponuda i može da ide, al nije to neki igrac koji je dosao iz Srbije pa ode proda se za male pare, a bude mu u klubu isto kao u Slaviji, kao sto je bilo sa Arsenijevicem kada je otisao u Sarajevo...A posto Todor ima ugovor sa Slavijom nadam se da ce otici bar za neke pare...

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 24 maj 2012, 20:26

ultra_slavija je napisao/la:Dobra ponuda i može da ide, al nije to neki igrac koji je dosao iz Srbije pa ode proda se za male pare, a bude mu u klubu isto kao u Slaviji, kao sto je bilo sa Arsenijevicem kada je otisao u Sarajevo...A posto Todor ima ugovor sa Slavijom nadam se da ce otici bar za neke pare...
Ako ima ugovor onda čisto sumnjam da će biti nešto od tog. :)

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 maj 2012, 20:40

Blagoje Bratić je napisao/la:
ultra_slavija je napisao/la:Dobra ponuda i može da ide, al nije to neki igrac koji je dosao iz Srbije pa ode proda se za male pare, a bude mu u klubu isto kao u Slaviji, kao sto je bilo sa Arsenijevicem kada je otisao u Sarajevo...A posto Todor ima ugovor sa Slavijom nadam se da ce otici bar za neke pare...
Ma jašta i kod vas JAD u klubu kao i svugdje u BiH :) Msm da ce se Slavija finansijski dobro drzati sledecu sezonu pa tako kontam da mu je najbolje da ostane jedino ako ne bude ponuda iz inostranstva onda bas nebi imao nista protiv da ide, jer treba momcima izaci ususret....

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 24 maj 2012, 21:09

ultra_slavija je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:
Ma jašta i kod vas JAD u klubu kao i svugdje u BiH :) Msm da ce se Slavija finansijski dobro drzati sledecu sezonu pa tako kontam da mu je najbolje da ostane jedino ako ne bude ponuda iz inostranstva onda bas nebi imao nista protiv da ide, jer treba momcima izaci ususret....
Ma nije baš jad ali nismo još u mogućnosti plaćati obeštećenja klubovima u tom je poenta nažalost. ;)

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 25 maj 2012, 17:59

[youtube][/youtube]

znači totalno meso bilo ?'
$ ? $ ? ? " " ".

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 25 maj 2012, 18:35

Sigurdsson je napisao/la:[youtube][/youtube]

znači totalno meso bilo ?'
Ma ovo je neki lažov oni nisu ginuli na terenu zaboli njega briga za njegov klub vidi mu sata,a tek kako zna tečno pričati to je posebno.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 27 maj 2012, 12:35

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.