pogledaj seriju Sliderstuzlak1987 je napisao/la:Jel ko kad citao nesto na temu paralelnog zivota?
Primjera da sada sjedite za racunarom tipkate ovdje, dok na nekoj drugoj frekvenciji vi radite nesto potpuno nesto drugo i da se to moze razvijati u nedogled.
Tipa krenete u skolu, u ovom svijetu stignete u skolu, dok u nekom drugom vas udarilo auto
Na taj fazon je pravljen film Mr Nobody ili The Butterfly efect, ne bas isto ali slicno i od tada meni je to uvijek u glavi..
pa teorija o više dimenzija ili univerzuma tvrdi da svaka odluka svakog čovjeka dovodi do stvaranja novog univerzuma... što bi značilo da istih ima beskonačno, što moj mozgić ne može da pojmi.
često kad bih počeo da razmišljam o beskonačnom svemiru uhvati me neka depresija... što je beskonačan, kako može da nema kraj ni početak, šta je u sredini eksplozije, ako se.širi u čemu se to on širi, i šta je jedan metar ispred granice širenja? mislim laik sam za fiziku, i bolje jer da nisam vjerovAtno bih poludio kontajuci ova nemoguća pitanja