pinoglavi je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:
Al' opet obezbjede nam HD sliku, dosta priloga itd. tako da nije toliko ni bitan njihov amaterizam.
Samo da mi zgazimo Litvance u utorak, a Cika Senad moze postati i Pedofil Senad sto se mene tice.

Koju HD sliku ba? Pa jedino sto je HD na onoj slici je ime desno gore u cosku pored Face Tv, sve je to suplja u vezi HD, nije ono vidjelo HD slike, mozda HD ready ali visoka rezolucija ono sigurno nije.
Pa neće ti bit HD slika ako nemaš TV koji može prenositi HD.
U Sarajevu i ostalim gradovima(?) vjerovatno i jest HD rezolucija a u Tuzli to definitivno nije! Nema nikakve veze sa TV-om, kod mene je jako skupi TV sa sada već standardnom Full HD rezolucijom koja je u apsolutno svakom LED televizoru ali kao što DonCorleone reče, jedino im na logo-u piše HD i ništa više. Slika im je i bez HD-a jako kvalitetna, omjera 16:9, uredan digitalni output tako da za BHT zapravo i jesu HD

Ovu oprem i tehnologiju koju posjeduje Face TV zapravo državna televizija je trebala imati davno a
posebno sada pred SP u Brazilu! No yebiga, zna se da kod nas ništa ne ide kako treba, samo nam je ostalo da se nadamo da će preći na digitalni do Svjetskog inače teško se nama, valja gledati svoju reprezentaciju na tuđim TV stanicama što je za Bogu plakat! Još izgleda BHT kupio prava za sve utakmice za naredna dva ciklusa kvalifikacija.....teško se nama...