Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Goalgetter
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Goalgetter » 19 mar 2013, 18:19

---------------- Begovic ---------------
Mujdza -- Spahic -- Vranjes -- Lulic
------ Zahirovic ---- Medunjanin ---
Stevanovic ----------------------------
---------------- Misimovic ------------
-------- Ibisevic -----------------------
------------------ Dzeko ---------------

Mislim da cemo ovako nastupiti, pod laganim upitnikom su Medunjanin i Stevanovic, ali kad pogledam alternative u klupi, onda je bolje da i ovako ostane.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 19 mar 2013, 18:20

Majstor10 je napisao/la:ma nema izato gubimo jedino sto je i onaj njihov glavurda papadupe povrijedjen njega je seo sredio nije mogo igrat ni prvu ni drugu utakmicu protiv nas seo je rusilac da se zna
Ma bitno je da je njega rušioc sredio, da je Bogd'o još kojeg. :mrgreen:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 mar 2013, 18:39

Begović, Mujdža, Spahić, Vranješ, Zukanović, Zahirović, Stevanović, Misimović, Lulić, Džeko, Ibišević. Skoro pa sigurno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 19 mar 2013, 18:41

Ja sve nesto nanijetio na Misketa,sve mi se konta nesto po glavi da ce on opet biti odlucujuci faktor i da ce zabiti jednu golcinu... ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 mar 2013, 18:44

Kako se sve odjednom okrene, prije 2-3 mjeseca, vecina je apelirala za nepozivanje Misketa, a sada je glavna uzdanica u najvaznijoj tekmi kvalifikacija.

Rafalaj maestro ! 8-)

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 mar 2013, 18:49

Goalgetter je napisao/la:Kako se sve odjednom okrene, prije 2-3 mjeseca, vecina je apelirala za nepozivanje Misketa, a sada je glavna uzdanica u najvaznijoj tekmi kvalifikacija.

Rafalaj maestro ! 8-)
Daj ba ne pametuj... To si ti lafo mislio da Miske zaslužuje da bude u prvih 11 nakon toga što je otišao u Kinu? I to pred Pjanićem? Hahahah
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 19 mar 2013, 18:51

Goalgetter je napisao/la:Kako se sve odjednom okrene, prije 2-3 mjeseca, vecina je apelirala za nepozivanje Misketa, a sada je glavna uzdanica u najvaznijoj tekmi kvalifikacija.

Rafalaj maestro ! 8-)
Jbg,sta reci,takvi su ljudi,zapravo citavo drustvo..sjete se kad zatrebas..ja licno nikad nisam o Misimovicu ruzno mislio,jedino mi ostaje nejasna ona afera sa Cirom... :? nije povrijedjen,jeste, :?: ovo ono bio,tad protiv Portugala...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 mar 2013, 18:52

kokakolas je napisao/la:

Rafalaj maestro ! 8-)
Daj ba ne pametuj... To si ti lafo mislio da Miske zaslužuje da bude u prvih 11 nakon toga što je otišao u Kinu? I to pred Pjanićem? Hahahah
Ja nisam rekao da zasluzuje mjesto u prvih 11 odavno, govorim da su ga neki vec isselili iz reprezentacije nakon sto je presao u Kinu. Da Pjanke igra, ne bi se ni o ovom diskutovalo, Miske bi cekao sansu sa klupe (sto je i zasluzio), ali ovako, nam je zlata vrijedan. Da ga sad nema, Ibricic bi nam bio kreator igre ;)

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 mar 2013, 19:04

Slažem se, da Pjanić igra, ne bi se o ovom ni diskutovalo. Ovako nam Miske treba ko hljeb i nadam se da će odigrati na nivou.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 19 mar 2013, 19:08

kokakolas je napisao/la:Slažem se, da Pjanić igra, ne bi se o ovom ni diskutovalo. Ovako nam Miske treba ko hljeb i nadam se da će odigrati na nivou.
Selektor je fino rekao i da je Pjanic zdrav igrali bi obojica i Misimovic i Miralem. Bezveze se natezete oko Misketa i tjerate ga iz ekipe. Jos dugo ce Miske nama biti od koristi ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 19 mar 2013, 19:13

Samo me strah da nam se ne desi ko Slovacima, da ih ubijemo igrom a da oni odnesu bodove nekim mrljavim golom iz jedne prilike na utakmici. Tako su nebrojeno mnogo puta izasli kao pobjeenici u vaznim mecevima. Svakako, smatram da nece biti puno golova 1-0 bi bilo sasvim zadovoljavajuce I automatski iskorak ka Brazilu.

Sretno ljiljani.

Sent from my SoftwinerEvb using Tapatalk 2
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 19 mar 2013, 19:18

Samoubistvo je govoriti da je i remi protiv Grcke dobar ili cak odlican rezultat, kao sto je danas Dzeko rekao Avazu.

Halo, pogledajte raspored zadnjih 5 utakmica nasih i grckih!!! :idea:

MORAMO POBJEDITI
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 mar 2013, 19:26

Ja sam uvjeren da cemo pobjediti, odlican teren, nasi navijaci, igraci ce odigrati van svojih mogucnosti. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 19 mar 2013, 19:31

Pa naravno da moramo pobjediti, ali drugije morati i drugoje moci. Morali smo pobjediti protiv Portugala i protiv Francuske ali nismo mogli.

Zato ko poznaje nase trenutno stanje... fale igraci, forma.. zna da je remi sasvim dobro, jer nam se moze gore desisit.

Grci su u zadnjih 32 igra izgubili samo 3 put... pa pitanje dali ce ovaj put izgubiti... ponavljam da je remi super rezultata sta nas moze cekati.

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 19 mar 2013, 19:46

Pitam se samo dali su i Grci ovoliko "smoreni" medijima, masom novinara, masom ljudi na trbinama sa kamerama u ruci itd. ili imaju to zadovoljstvo da u miru treniraju... :?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 mar 2013, 19:52

Trinity74 je napisao/la:Pitam se samo dali su i Grci ovoliko "smoreni" medijima, masom novinara, masom ljudi na trbinama sa kamerama u ruci itd. ili imaju to zadovoljstvo da u miru treniraju... :?
pa osim nji i onih koji ce da na Eurobasketu tuci sve redom ovaj narod nista pozitivno nema,tako da treba da sute i trpe,a i valjda im je draze trcat pred rajom bosanskom neg pred praznim tribinama.A i postoji opcija zatvorenog treninga
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 mar 2013, 19:54

Trinity74 je napisao/la: imaju to zadovoljstvo da u miru treniraju... :?
Imaju, imaju, čim je predstavnicima " sedme sile " ograničeno slikanje, i snimanje na prvih 15 min, misliš da bi pustili običnog čovjeka da ih gleda ...

Što se tiče utakmice, ajmo malo realni da budemo, u ovakvim uslovima, remi bi bio zadovoljavajući. Fale nam ključni igrači, mnogi nisu u formi, neki na koje se oslanjamo se vraćaju tek nakon ozlijede, remi je ipak najrealniji rezultat, ako Grci ne budu dovoljno skoncentrisani.

Napadnite me koliko hoćete, al ovo je realno stanje ... niko od mene sretniji ne bi bio da pobjedimo, al spustimo loptu na zemlju
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

HazimK
Kontakt:

Post Postao/la HazimK » 19 mar 2013, 19:56

Pauk je napisao/la:Samoubistvo je govoriti da je i remi protiv Grcke dobar ili cak odlican rezultat, kao sto je danas Dzeko rekao Avazu.

Halo, pogledajte raspored zadnjih 5 utakmica nasih i grckih!!! :idea:

MORAMO POBJEDITI

Mozda je to supljak da se navuku Grci na tanak led.
Mada Grci se uopste ne interesuju da li ce postici gol,njima je uvijek vazno da ne prime,a ako uspiju zabiti to je samo bonus. Mada se ne treba upuštati u razmišljanje i ići na eventualni 0-0 jer to je njihova specijalnost , a mi smo nažalost jako loši u taktickom nadmudrivanju. Fudbal se normalno igra da se idi postići gol , treba igrati nas stil , a ako utakmica završi remijem to i nije los rezultat ni za moral ni za tabelu.
Ne treba zaboraviti da 0-0 pase i Grcima i Slovacima jer bi Slovačku to vratilo u igru,mada u tom slučaju Grci imaju prednost zbog pobjede u Bratislavi ali sam uvjeren i u to da ako Slovačka bude imala igrački motiv protiv Grcke u Atini ,Grci nisu neki veliki favoriti.
Miralem Pjanic. Po mom mišljenju ni u kom slučaju ne smije startati utakmicu jedino u slučaju da rezultat bude ne povoljan za nas ako stvarno moze ubaciti ga zadnjih 15 minuta ( ne daj boze gubimo 1-0 ). Treba pokušati zaštiti Pjanic i ne srljati i rizikovati ovako dobrog igraca i ogromnog talenta. Stekao sam dojam da je Pjanic pod utjecajem emocija i sve te "euforije" koja vlada oko reprezentacije,navijači čekaju samo ovu utakmicu i mislim da bi Pjanic istrcao na teren i sa polomljenom nogom ,ali to moze biti loše za reprezentaciju a i samog Pjanica. Muče ga te ozljede često u posljednje vrijeme i zbog toga ne treba uzimati toliki rizik , ozljede se "vraćaju " ako se neadekvatno zalijece i izjava Susica kako zavisi od Pjanica da li će zaigrati mi djeluje malo suvise laka ,jer to je isto dio njegovog posla da posavjetuje mlade igrače iz ličnog iskustva i da ne dopusti da se izgori od želje i naprave ne promisljeni potezi.

LJILJANI zlatni opet smo s vama
Ponovo će nebo goriti nad nama....
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 mar 2013, 20:09

Sto ih Santos rasporedjuje u šesnaestercu za prekide,vjerovatno su vidjeli da nam je to slaba tačka..Ne sumnjam da će padati ko pokošeni na nekih 30m od našeg gola u nas jedino što može Spahić,Vranješ,Džeko i mozda Zukanović skočit i da nam uvale neki takav šugav go tačno bi razbio tv..

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 mar 2013, 20:37

Nisu ni nama prekidi toliko slaba tačka koliko su njima jaka tačka . Naši stoperi a i bekovi mogu dobro skočiti , istina bekovi manje no sve je to solidno protiv solidnih skakačkih ekipa , a i napadači nam dobro skaču ... Međutim problem je što kod Grka svi su izuzetno dobri skakači , sjetite se koliko smo se svaki put strahovali i pripremali kad bi Grci dobili korner (u prvoj utakmici) ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.