Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

harry_90
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la harry_90 » 06 nov 2012, 22:29

Sakuragi je napisao/la:ovaj dinamo je kanta za napucavanje lige sampiona :mrgreen:

ja stvarno nebi izaso iz kuce 10 dana da sam igrac dinama :D
Jbg druze ljudi makar igraju LP,dok nase klubove ponizi neka Zeta i slicni njoj ;) ne valja se smijati tudjoj nesreci mi bi sve dali da se neki nas klub nadje u LP i da na svom terenu odigra protiv Reala,PSG-a,Porta itd.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 nov 2012, 22:30

Ulazi Halilovic, 5 mintua + sudijsko...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 06 nov 2012, 22:43

Sakuragi je napisao/la:ovaj dinamo je kanta za napucavanje lige sampiona :mrgreen:

To ti je cijena igranja u Ligi Prvaka. Ja svejedno mislim da navijači bh klubova su zadnji koji bi se trebali naslađivati ovome, jer momčadi koje ponižavaju naše klubove poput Maribora, Dinamo rutinski sa pola snage pobijedi u obje utakmice. Sad možeš zamisliti kako bi to izgledalo da Željo nekim čudom uleti u ligu prvaka... :mrgreen:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 nov 2012, 22:45

neo je napisao/la:Ulazi Halilovic, 5 mintua + sudijsko...

Ocigledno ga samo ubacivaju za reklamu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2012, 22:48

Ma Maribor bi da je recimo u ligi prvaka umjesto Dinama zasigurno osvojio poneki bod,imaju vjerne navijače,upravu koju svi cijene,sveukupno zdrava atmosfera u klubu totalno.
Dok Dinamo ima navijače koji ga bojkotuju,gazdu kojeg ogroman dio Hrvata smatra kriminalcem,stalno isticanje kako moraju osvojiti bod inače će srušiti rekord po broju uzastopnih poraza,u sveopćoj atmosferi igrači su totalno izgubili samopouzdanje, i na terenu izgledaju i gore nego što su zaista loši.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 nov 2012, 22:50

AlenHalilovic je napisao/la:

Ocigledno ga samo ubacivaju za reklamu.
Normalno da je :) nemozes ocekivat da on pocne ili odigra malo vise kad prije njega treba prodat Brozovica,Ademia,Callela i ostale lopate.

Tek od iduce godine bi se trebala ocekivat neka duza minutaza kod njega, nesto slicno kao sta je bilo sa Kovacicem.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 06 nov 2012, 22:56

Dylan Dog je napisao/la:Ma Maribor bi da je recimo u ligi prvaka umjesto Dinama zasigurno osvojio poneki bod,imaju vjerne navijače,upravu koju svi cijene,sveukupno zdrava atmosfera u klubu totalno.
Dok Dinamo ima navijače koji ga bojkotuju,gazdu kojeg ogroman dio Hrvata smatra kriminalcem,stalno isticanje kako moraju osvojiti bod inače će srušiti rekord po broju uzastopnih poraza,u sveopćoj atmosferi igrači su totalno izgubili samopouzdanje, i na terenu izgledaju i gore nego što su zaista loši.
Slažem se, vlada nezdrava atmosfera u i oko kluba. Pokoji se bod može uzeti na horuk i galamu uz pun stadion. Ako si gledao prošle godine otvaranje i Dinamovu utakmicu sa Realom, malo je npr. falilo da Dinamo uzme bod, a igrom su ga apsolutno zaslužili. Ali na kraju, sve to dođe na svoje... Za ovaj Dinamo, Europa Liga je natjecanje po mjeri, tu bi se mogla ubosti jedna-dvije pobjede, možda čak i prolaz... zadnji put kad ih je Vaha vodio bili su jako blizu prolasku grupe. Ali **** u LP je para, do su u EL simbolične novčane nagrade...

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 07 nov 2012, 00:14

harry_90 je napisao/la:

Jbg druze ljudi makar igraju LP,dok nase klubove ponizi neka Zeta i slicni njoj ;) ne valja se smijati tudjoj nesreci mi bi sve dali da se neki nas klub nadje u LP i da na svom terenu odigra protiv Reala,PSG-a,Porta itd.. ;)
ma ja ne navijam za nase klubove harry.

smijesno mi je sto ekipa koja ima neku prilicno srednju momcad, kvalitetnih pojedinaca i dosta ulaganja nemoze nikome dati gola u champions ligi. znam da je maminjo problem..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 nov 2012, 09:20

harry_90 je napisao/la:

Za Slobodu se onda nemoras brinuti jos dugo sto se tice ponizavanja ;)
Prosle godine oni Kiprani razvalise stoput skuplje ekipe.
Ove godine Bate,znaci moze se.Pogotovo sto Dinamo ima papreno placene igrace za to podneblje.
Kod njih je kvaka sto su u dvije zadnje sezone imali srecu u zrijebu,ali koliko placaju igrace naravno da je su knate za nabijanje kad uporedis Bate i Jahicev bivsi kub koji su dokazali da nije sve u parama.
Nasih klubova tu nema niti ce ih biti iz milion razloga.Uopste to ne treba ni usporedjivati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 nov 2012, 09:33

Offside je napisao/la:

To ti je cijena igranja u Ligi Prvaka. Ja svejedno mislim da navijači bh klubova su zadnji koji bi se trebali naslađivati ovome, jer momčadi koje ponižavaju naše klubove poput Maribora, Dinamo rutinski sa pola snage pobijedi u obje utakmice. Sad možeš zamisliti kako bi to izgledalo da Željo nekim čudom uleti u ligu prvaka... :mrgreen:
Samo sto Maribor nagazi jednog Panatu 3-0, odigra bare bare sa Totenhemom a Dinamo ne moze meda vec godinama.
Garantujem da danas igraju Dinamo Maribor da bi bilo po guzovima modim.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 nov 2012, 09:51

bhsport je napisao/la:
Offside je napisao/la:

Samo sto Maribor nagazi jednog Panatu 3-0, odigra bare bare sa Totenhemom a Dinamo ne moze meda vec godinama.
Garantujem da danas igraju Dinamo Maribor da bi bilo po guzovima modim.
Jest a Zeljo bi ih tuko glat,oba kluba.ta ce Dinamo i Maribor.
Na stranu zayebancija Dinamo ima recept kako doci do LP,ali onda Stevu Karapandzu izgube u putu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 nov 2012, 10:07

Zeljo da moze proso bi ih, ali generalno nevezano za ovu sezonu. MB je i prosle igrao ligu uefe i eto uzeo poen, dao par golova, dok je ove to puno bolje i stojim pri cinjenici da su protiv Dinama kuci odigrali najlosiju tekmu u evropi ove godine. U Zagrebu su bili bolji definitivno i onda neko dodje i omalovazava taj Maribor koji Panati gurne tricu bez problema, pa daj malo realnosti ne bi skodilo.
Doduse ne znam kako bi Zeta prosla u ligi prvaka, mozda bi golbovi potukli i ovog jadnog Dinama. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 07 nov 2012, 11:27

Svake godine jedan mali klub napravi iznenadjenje. Jednom to bude Kopenhagen, prosle godine Apoel, ove Bate. Ali to je vise plod srece i zakona velikog broja, nego kvalitete. Tek kad neki mali klub uzastopno tri sezone napravi slican rezultat, tek onda mozemo pricati o cudu, pitati se sta to oni imaju, a Dinamo ili neki drugi nema. Ovaj Dinamo, sa jednim Vahom na klupi, normalnim predsjednikom, punim stadionom i pozitivnom atmosferom bio bi neka druga prica. Maribor je simpaticna ekipa, sa lijepim stadionom i odlicno guraju u europa ligi, ali individualnom kvalitetom ne mogu u istu recenicu sa Dinamom. Ono sto je za Dinamo Porto ili Shakhtar, to je za Maribor Dinamo. Znaci tri puta bogatiji klub, sa trostruko boljim igracima. U Mariboru, Dinamo ih je jednom laganom nonsalantnom igrom bez znoja pobijedio u njihovoj utakmici desetljeca kako su je slovenski mediji najavljivali.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 nov 2012, 18:56

neznam jel vec neko postavio, ali procitajte molim vas ovo:

http://www.jutarnji.hr/-u-dinamu-su-prv ... -/1064214/" onclick="window.open(this.href);return false;

;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 nov 2012, 20:33

edinjo-bih je napisao/la:neznam jel vec neko postavio, ali procitajte molim vas ovo:

http://www.jutarnji.hr/-u-dinamu-su-prv ... -/1064214/" onclick="window.open(this.href);return false;

;)
To je onaj clanak oko kojeg su se lomila koplja prije par dana :D Steta sta nema cijeli na portalu jutarnjeg.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2012, 01:19

Četvrtak,13 sati,na juniorskom igralištu na Maksimiru igra se mali derbi između juniora Dinama i Hajduka.
Na suprotnim stranama naći će se dvojica najtalentovanijih igrača u Hrvatskoj tog uzrasta,Alen Halilović iz Dinama i Josip Bašić iz Hajduka.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 08 nov 2012, 09:21

kakav pao pa taj klub je propao skroz... dobio je i dinamo u kupu uefa villareal, ajax itd... ali liga šampiona je nešto veće...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2012, 12:48

Dylan Dog je napisao/la:Četvrtak,13 sati,na juniorskom igralištu na Maksimiru igra se mali derbi između juniora Dinama i Hajduka.
Na suprotnim stranama naći će se dvojica najtalentovanijih igrača u Hrvatskoj tog uzrasta,Alen Halilović iz Dinama i Josip Bašić iz Hajduka.
Evo ko želi gledati Alena na dijelu ukucajte ovo na google i otvorite stranicu na vrhu

sport/clanak/na-indexu-ekskluzivno-pratite-live-stream-juniorskog-derbija-dinama-i-hajduka-/645632.aspx

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 nov 2012, 13:06

Izgleda da nema potrebe gledati
Thomas Müller - Fußballgott

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2012, 13:07

don_burza je napisao/la:Izgleda da nema potrebe gledati
Kaže komentator da se Halilović vratio sa povredom aduktora iz Pariza,zato ga nema.
Barem je u prvoj postavi Hajduka Belmin Vila,juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine :P

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.