Jbg druze ljudi makar igraju LP,dok nase klubove ponizi neka Zeta i slicni njojSakuragi je napisao/la:ovaj dinamo je kanta za napucavanje lige sampiona![]()
ja stvarno nebi izaso iz kuce 10 dana da sam igrac dinama

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Jbg druze ljudi makar igraju LP,dok nase klubove ponizi neka Zeta i slicni njojSakuragi je napisao/la:ovaj dinamo je kanta za napucavanje lige sampiona![]()
To ti je cijena igranja u Ligi Prvaka. Ja svejedno mislim da navijači bh klubova su zadnji koji bi se trebali naslađivati ovome, jer momčadi koje ponižavaju naše klubove poput Maribora, Dinamo rutinski sa pola snage pobijedi u obje utakmice. Sad možeš zamisliti kako bi to izgledalo da Željo nekim čudom uleti u ligu prvaka...Sakuragi je napisao/la:ovaj dinamo je kanta za napucavanje lige sampiona![]()
neo je napisao/la:Ulazi Halilovic, 5 mintua + sudijsko...
Normalno da jeAlenHalilovic je napisao/la:
Ocigledno ga samo ubacivaju za reklamu.
Slažem se, vlada nezdrava atmosfera u i oko kluba. Pokoji se bod može uzeti na horuk i galamu uz pun stadion. Ako si gledao prošle godine otvaranje i Dinamovu utakmicu sa Realom, malo je npr. falilo da Dinamo uzme bod, a igrom su ga apsolutno zaslužili. Ali na kraju, sve to dođe na svoje... Za ovaj Dinamo, Europa Liga je natjecanje po mjeri, tu bi se mogla ubosti jedna-dvije pobjede, možda čak i prolaz... zadnji put kad ih je Vaha vodio bili su jako blizu prolasku grupe. Ali **** u LP je para, do su u EL simbolične novčane nagrade...Dylan Dog je napisao/la:Ma Maribor bi da je recimo u ligi prvaka umjesto Dinama zasigurno osvojio poneki bod,imaju vjerne navijače,upravu koju svi cijene,sveukupno zdrava atmosfera u klubu totalno.
Dok Dinamo ima navijače koji ga bojkotuju,gazdu kojeg ogroman dio Hrvata smatra kriminalcem,stalno isticanje kako moraju osvojiti bod inače će srušiti rekord po broju uzastopnih poraza,u sveopćoj atmosferi igrači su totalno izgubili samopouzdanje, i na terenu izgledaju i gore nego što su zaista loši.
ma ja ne navijam za nase klubove harry.harry_90 je napisao/la:Jbg druze ljudi makar igraju LP,dok nase klubove ponizi neka Zeta i slicni njojSakuragi je napisao/la:ovaj dinamo je kanta za napucavanje lige sampiona![]()
ja stvarno nebi izaso iz kuce 10 dana da sam igrac dinamane valja se smijati tudjoj nesreci mi bi sve dali da se neki nas klub nadje u LP i da na svom terenu odigra protiv Reala,PSG-a,Porta itd..
Za Slobodu se onda nemoras brinuti jos dugo sto se tice ponizavanjaharry_90 je napisao/la:Jbg druze ljudi makar igraju LP,dok nase klubove ponizi neka Zeta i slicni njojSakuragi je napisao/la:ovaj dinamo je kanta za napucavanje lige sampiona![]()
ja stvarno nebi izaso iz kuce 10 dana da sam igrac dinamane valja se smijati tudjoj nesreci mi bi sve dali da se neki nas klub nadje u LP i da na svom terenu odigra protiv Reala,PSG-a,Porta itd..
Samo sto Maribor nagazi jednog Panatu 3-0, odigra bare bare sa Totenhemom a Dinamo ne moze meda vec godinama.Offside je napisao/la:To ti je cijena igranja u Ligi Prvaka. Ja svejedno mislim da navijači bh klubova su zadnji koji bi se trebali naslađivati ovome, jer momčadi koje ponižavaju naše klubove poput Maribora, Dinamo rutinski sa pola snage pobijedi u obje utakmice. Sad možeš zamisliti kako bi to izgledalo da Željo nekim čudom uleti u ligu prvaka...Sakuragi je napisao/la:ovaj dinamo je kanta za napucavanje lige sampiona![]()
Jest a Zeljo bi ih tuko glat,oba kluba.ta ce Dinamo i Maribor.bhsport je napisao/la:Samo sto Maribor nagazi jednog Panatu 3-0, odigra bare bare sa Totenhemom a Dinamo ne moze meda vec godinama.Offside je napisao/la:To ti je cijena igranja u Ligi Prvaka. Ja svejedno mislim da navijači bh klubova su zadnji koji bi se trebali naslađivati ovome, jer momčadi koje ponižavaju naše klubove poput Maribora, Dinamo rutinski sa pola snage pobijedi u obje utakmice. Sad možeš zamisliti kako bi to izgledalo da Željo nekim čudom uleti u ligu prvaka...Sakuragi je napisao/la:ovaj dinamo je kanta za napucavanje lige sampiona![]()
Garantujem da danas igraju Dinamo Maribor da bi bilo po guzovima modim.
To je onaj clanak oko kojeg su se lomila koplja prije par danaedinjo-bih je napisao/la:neznam jel vec neko postavio, ali procitajte molim vas ovo:
http://www.jutarnji.hr/-u-dinamu-su-prv ... -/1064214/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ko želi gledati Alena na dijelu ukucajte ovo na google i otvorite stranicu na vrhuDylan Dog je napisao/la:Četvrtak,13 sati,na juniorskom igralištu na Maksimiru igra se mali derbi između juniora Dinama i Hajduka.
Na suprotnim stranama naći će se dvojica najtalentovanijih igrača u Hrvatskoj tog uzrasta,Alen Halilović iz Dinama i Josip Bašić iz Hajduka.
Kaže komentator da se Halilović vratio sa povredom aduktora iz Pariza,zato ga nema.don_burza je napisao/la:Izgleda da nema potrebe gledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.