Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stara dobra vremena
boga mi su to igrale samo curice i dječaci poput curica, pa ti vidi...

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Aj ne rise da nisi bar jednom... ja makar priznajem da jesamDANTES je napisao/la:boga mi su to igrale samo curice i dječaci poput curica, pa ti vidi...

Al uvjerljivo najbolja igra je bila, policajaca i lopova haha, pa te ko fol uhapsi pa ti pobjegneš pa podmitiš a lišće ti ko fol pare...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
neki su tu igru shvatali preozbiljno, ja sam cesto bjezao kilometrima van mjesta gdje smo se igrali
ali bilo je trenutaka kada si ti lopov pa te policajac trazi on u blizini tebe a ne vidi te, samo ga posmatras kako te trazi, pa tebi smjesno hoces se nasmijati a ne smijes, to je bilo priceless

ali bilo je trenutaka kada si ti lopov pa te policajac trazi on u blizini tebe a ne vidi te, samo ga posmatras kako te trazi, pa tebi smjesno hoces se nasmijati a ne smijes, to je bilo priceless
- legenda reala
- Kontakt:
SGD53 je napisao/la:
Al uvjerljivo najbolja igra je bila, policajaca i lopova haha, pa te ko fol uhapsi pa ti pobjegneš pa podmitiš a lišće ti ko fol pare...

uvjerljivo najbolja igra je bila igra žena i ljudi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Volim citati ovu temu,jer sam nepopravljivi nostalgicar. Uglavnom lijepih stvari se covjek prisjeti,od crtanih,igrica emisija.
Nekako mislim da je moja generacija imala cast gledati recimo najbolje crtane,za razliku od ovih pokemonists i slicnih sranja.
Nindja kornjace ali one prije ratne su vrh,he man,i ti crtani su neponovljivi. Muzika i filmovi sa kraja 80 i pocetka 90 tih ,terminator 2 ,karate filmovi,jackie chan,van dam,muzika bryan adams,bon jovi,itd
Onda rat i one lude DTV emisije,koje je troka vodio,hiljade onih spotoova ratnih,evoksi,medvjedici,carobnjakov sesir.
Igrice nitendo,i one lude sege,terminatori. Resident evil,parasite eva,silent hill,fifa ,pa pess.
Oni stari ludi tenkici,aladin,prince of persia,pa double dragon,to su oni karatasi.
Joj ubi me nostalgija,nikad dijete iz mene,kako prodje sve brzo.
Nekako mislim da je moja generacija imala cast gledati recimo najbolje crtane,za razliku od ovih pokemonists i slicnih sranja.
Nindja kornjace ali one prije ratne su vrh,he man,i ti crtani su neponovljivi. Muzika i filmovi sa kraja 80 i pocetka 90 tih ,terminator 2 ,karate filmovi,jackie chan,van dam,muzika bryan adams,bon jovi,itd
Onda rat i one lude DTV emisije,koje je troka vodio,hiljade onih spotoova ratnih,evoksi,medvjedici,carobnjakov sesir.
Igrice nitendo,i one lude sege,terminatori. Resident evil,parasite eva,silent hill,fifa ,pa pess.
Oni stari ludi tenkici,aladin,prince of persia,pa double dragon,to su oni karatasi.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Pogledaj ti ove sad crtane pa ih uporedi sa Pokemoni. Pokemoni su jedni od najboljih ikadbarbarez je napisao/la:Volim citati ovu temu,jer sam nepopravljivi nostalgicar. Uglavnom lijepih stvari se covjek prisjeti,od crtanih,igrica emisija.

Bon Jovi se i danas slusa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Everything i do , i do it for you.
Ja slusam i danas Bryna Adamsa
Ja slusam i danas Bryna Adamsa

Ma pokemoni su vrh. Taj crtani je bar imao tu neku svoju priču. Pa znao sam leći u krevet i razmišljati da sam ja u ulozi Eša
. A ovi danas crtani ne dao Bog nikome, sve neki roboti, pa i onaj Cartoon ne prikazuje normalne crtiće, par puta sam naletio na njega pa sve neke izvanzemaljske ružne crtane prikazuju. Isto sam znao doći iz škole oko 6-7 i prebacim na neki njemački kanal i tamo bi vazda našo Diznijeve, miki maus i ostala raja, oni su mi odlični bili...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sad jedino valja Phineslas and Ferb:mrgreen:
Na supper rtl je bilo nesto sjecam se zvalo se Toggo il tako nesto bilo raznih crtani kad je to..
Na supper rtl je bilo nesto sjecam se zvalo se Toggo il tako nesto bilo raznih crtani kad je to..

Sad od crtanih gledam i to kad neletim: Spuzva Bob Skockani, Najljepse bajke svijeta, Leteci medvjedici, Jednom davno:Ljudsko tijelo i ostalo iz tog serijala Jednom davno a ovo ostalo sve na netu, Digimone najvise jer se pripremam za ovaj reunion.
Mada prije su crtani bili bolji. Bio onaj Zutokljunac na HRT pa crtani u njemu, onda Bruum, Zvonko pa na Novoj: Digimoni, Pokemoni, Yu Gi Oh i onaj citav Looney Tunes serijal pa je na HRT 1 isao uvijek neki crtani prije Dnevnika a na Novoj je bio neki kad on upadne u problem i onda kao spoji stvari koje ima u tom prostoru i razbije sve zlikovce.
(Zivim blizu granice sa Hrvatskom pa sam na antenu hvatao samo komsijske kanale, slika ko mlijeko dok na nasima snijeg bio
)
HRT 2 je dugo imao praksu, mozda i jos imaju, onih tinejdžerskih i djecijih serija oko 9h ujutro i nikad nisu lose bile za to doba
Bila je jedna gdje je njih 4 bilo smjesteno u Lubecku i onda imaju neke moci, bore se protiv nekog lika iz podzemlja, imaju neku knjigu. Neko neko napise naziv.
I ona sa onim tajnim agentom koji cuva neku princezu u svojoj kuci, isto naziv

Mada prije su crtani bili bolji. Bio onaj Zutokljunac na HRT pa crtani u njemu, onda Bruum, Zvonko pa na Novoj: Digimoni, Pokemoni, Yu Gi Oh i onaj citav Looney Tunes serijal pa je na HRT 1 isao uvijek neki crtani prije Dnevnika a na Novoj je bio neki kad on upadne u problem i onda kao spoji stvari koje ima u tom prostoru i razbije sve zlikovce.
(Zivim blizu granice sa Hrvatskom pa sam na antenu hvatao samo komsijske kanale, slika ko mlijeko dok na nasima snijeg bio

HRT 2 je dugo imao praksu, mozda i jos imaju, onih tinejdžerskih i djecijih serija oko 9h ujutro i nikad nisu lose bile za to doba

Bila je jedna gdje je njih 4 bilo smjesteno u Lubecku i onda imaju neke moci, bore se protiv nekog lika iz podzemlja, imaju neku knjigu. Neko neko napise naziv.
I ona sa onim tajnim agentom koji cuva neku princezu u svojoj kuci, isto naziv

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Stara dobra vremena
Tom i Jerry je nenadmasiv. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:SGD53 je napisao/la:
Al uvjerljivo najbolja igra je bila, policajaca i lopova haha, pa te ko fol uhapsi pa ti pobjegneš pa podmitiš a lišće ti ko fol pare...![]()
uvjerljivo najbolja igra je bila igra žena i ljudi

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jedan od gorih trenutaka u mom djetinjstvu je bila zadnja epizoda digimona, prva sezona, znaci krokodilske suze sam tada isplakaoZagor je napisao/la:Ma pokemoni su vrh. Taj crtani je bar imao tu neku svoju priču. Pa znao sam leći u krevet i razmišljati da sam ja u ulozi Eša. A ovi danas crtani ne dao Bog nikome, sve neki roboti, pa i onaj Cartoon ne prikazuje normalne crtiće, par puta sam naletio na njega pa sve neke izvanzemaljske ružne crtane prikazuju. Isto sam znao doći iz škole oko 6-7 i prebacim na neki njemački kanal i tamo bi vazda našo Diznijeve, miki maus i ostala raja, oni su mi odlični bili...
ali eto tada nisam znao da ce biti kasnije jos digimona, kad sam saznao da ce poceti novi digimoni, laknulo mi je samo tako
isto i kod mene, cini mi se bio tada petak, ova dvojica evoluirala u jednog digimona i tu kraj epizode, meni šok, nevjerica, kako dočekati ponedeljak i novu epizodu
[youtube][/youtube]
digimoni su meni posebni bili, imali su tu muziku u pozadini koja je uspjela podici crtani na jedan visi nivo, pa se dodatno uzivis u onaj svijet
prva dva digimona su mi predobra bila, i dan danas najbolji, a mislim da bi sad trebali poceti opet digimoni sa ekipom iz prve sezone
jos pokemoni takodjer su mi bili dobri uz dragon ball
[youtube][/youtube]

Slazem se tebra, digimoni su mi najjaci crtic koji sam u zivotu gledaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:jedan od gorih trenutaka u mom djetinjstvu je bila zadnja epizoda digimona, prva sezona, znaci krokodilske suze sam tada isplakaoZagor je napisao/la:Ma pokemoni su vrh. Taj crtani je bar imao tu neku svoju priču. Pa znao sam leći u krevet i razmišljati da sam ja u ulozi Eša. A ovi danas crtani ne dao Bog nikome, sve neki roboti, pa i onaj Cartoon ne prikazuje normalne crtiće, par puta sam naletio na njega pa sve neke izvanzemaljske ružne crtane prikazuju. Isto sam znao doći iz škole oko 6-7 i prebacim na neki njemački kanal i tamo bi vazda našo Diznijeve, miki maus i ostala raja, oni su mi odlični bili...
ali eto tada nisam znao da ce biti kasnije jos digimona, kad sam saznao da ce poceti novi digimoni, laknulo mi je samo tako
isto i kod mene, cini mi se bio tada petak, ova dvojica evoluirala u jednog digimona i tu kraj epizode, meni šok, nevjerica, kako dočekati ponedeljak i novu epizodu
[youtube][/youtube]
digimoni su meni posebni bili, imali su tu muziku u pozadini koja je uspjela podici crtani na jedan visi nivo, pa se dodatno uzivis u onaj svijet
prva dva digimona su mi predobra bila, i dan danas najbolji, a mislim da bi sad trebali poceti opet digimoni sa ekipom iz prve sezone
jos pokemoni takodjer su mi bili dobri uz dragon ball
[youtube][/youtube]
![]()

@Quaresma
Edit: Ne vidjeh da si stavio vec trailer, mislio sam da je je ona 3. sezona Digimona
Da vas obradujem malo:

[youtube][/youtube]
I jos sam vidio ovo:
Edit: Ne vidjeh da si stavio vec trailer, mislio sam da je je ona 3. sezona Digimona

Da vas obradujem malo:

[youtube][/youtube]
I jos sam vidio ovo:
When originally announced way back last year, Digimon Adventure tri. was referred to as a “sequel anime series.” Now we've learned that Digimon Adventure tri. will in fact be a series of six films, that first of which will premiere on November 21st, titled “Reunion.”
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma sranye da ti kazem, to sam postavio jer me muzika malo vratila u djetinjstvo, tacnije onaj dio na videu 0:38
likovi nidje veze, pogledaj im face, drugaciji fazon oblacenja, nisu ni nacrtani kao oni prije, drugacije digi svijet izgleda, ako budu uopste isli i u digi svijet
[youtube][/youtube]
jedino jedva čekam taj novi digimon zbog Mimi <3
likovi nidje veze, pogledaj im face, drugaciji fazon oblacenja, nisu ni nacrtani kao oni prije, drugacije digi svijet izgleda, ako budu uopste isli i u digi svijet
[youtube][/youtube]

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Odrasli su sad, Taichi je negdje mojih godina a ni ja ne izgledam a ni ne oblacim se isto kao u osnovnojQUARESMA 18<<< je napisao/la:ma sranye da ti kazem, to sam postavio jer me muzika malo vratila u djetinjstvo, tacnije onaj dio na videu 0:38
[youtube][/youtube]

Ici ce u Digi svijet, ovaj drugi crtez je ispred onog voza kod jezera gdje prespavaju noc. Ako se sjecas, Yamota svira na usnoj harmonici i dolazi Gabumon i govori mu : " Kakvi su to divni zvuci Yamato ? "
Edit: Radnja ce biti smjestena nakon one druge sezone gdje je Takuru glavni li. Moram pogledati obe sad sezone da bih se prisjetio svega kako spada

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to je onaj voz s kojim su otisli iz digi svijeta, kada se palmon bio sakrio i mimi u vozu ga dozivala, i onda kad je pao mimijev sesir i palmon se pojavio tada sam pao u depru
ali opet, pogledaj im face, jedva da ih prepoznajes, bar su digimoni ostali isti
i onda nece biti serija vec samo film iz sest dijelova
ali opet, pogledaj im face, jedva da ih prepoznajes, bar su digimoni ostali isti
i onda nece biti serija vec samo film iz sest dijelova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.