nažalost, u pravu sirambo16 je napisao/la:kad Xavi i Iniesta čučnu (a blizu su tome scenariju),Španija će biti jedna prosječna Evropska ekipa....
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
pa šta ako osvajaju? xavi i iniesta su neponovljivi...i kad skontaš da su Španci gradili svu igru oko njih dvojice (što je donijelo rezultat) njihov odlazak će napravit rupetinu koju još dugo,dugo vremena niko neće moći da popuni...naravno dolazit će tu Koke,Cesc,Alcantara,Isco etc etc ali to će biti samo dovoljno za neke "prosječne rezultate"..miki_92 je napisao/la: koliko ja znam njihove u21 i u19 selekcije uredno osvajaju prvenstva, mozda medju tim klincima ima i onih koji znaju sutati loptu, ko ce ga znat'
A.F.C. Bournemouth!
Reprezentacija Spanije - La Roja
Puno ste vi kondicionirani vecerasnjom tekmom, vruce glave. Spominje se rebuilding i slicno. Naravno da je osvjezenja potrebno jer su okosnice ekipe ostarile.
Ne moze ovaj tim postati prosjek kada odu Xavi i Iniesta kada u ekipi vec imaju mlade igrace kao Thiago, Koke i ostali. Silva, Mata, Buskets, Cesc imaju jos puno za dati ovoj ekipi, Martinez jos mlad, da ne spominjem gomilu igraca koji tek trebaju da postanu bitne figure kao Muniain, Jese, onaj mali iz Valencie itd. itd.
Spanija je takva repka koja moze uraditi blagu smjenu bez da to ekstremno utice na njih, a pogotovo ne na duze staze.
Brko jeste pogrijesio sa pozivanjem previse igraca koji su mu donosili titule. Ovom prilikom pozdravljam Sarmu i njegove umotvorine o sjajnom Torresu boljem od Negreda i Llorentea sa jednom nogom.
Ne da bi ovi pomogli Spaniji vcrs koja je bila ocajna, ali sigurno da bi gladniji igraci vise dali ovoj ekipi.
Spanija ima dinamicnije igrace koji su joj trebali vcrs cak i medju ovih 23, ali vcrs se tu fulilo.
Odbrana je ogroman problem, stoperi nisu nivoa najvecih repki, a tek sada kada je najjace oruzje Spanije cucnulo do izrazaja izlaze sve slabosti tog dijela.
A osvojit ce Spanija ovo i sve ce se zaboraviti.
Ne moze ovaj tim postati prosjek kada odu Xavi i Iniesta kada u ekipi vec imaju mlade igrace kao Thiago, Koke i ostali. Silva, Mata, Buskets, Cesc imaju jos puno za dati ovoj ekipi, Martinez jos mlad, da ne spominjem gomilu igraca koji tek trebaju da postanu bitne figure kao Muniain, Jese, onaj mali iz Valencie itd. itd.
Spanija je takva repka koja moze uraditi blagu smjenu bez da to ekstremno utice na njih, a pogotovo ne na duze staze.
Brko jeste pogrijesio sa pozivanjem previse igraca koji su mu donosili titule. Ovom prilikom pozdravljam Sarmu i njegove umotvorine o sjajnom Torresu boljem od Negreda i Llorentea sa jednom nogom.
Ne da bi ovi pomogli Spaniji vcrs koja je bila ocajna, ali sigurno da bi gladniji igraci vise dali ovoj ekipi.
Spanija ima dinamicnije igrace koji su joj trebali vcrs cak i medju ovih 23, ali vcrs se tu fulilo.
Odbrana je ogroman problem, stoperi nisu nivoa najvecih repki, a tek sada kada je najjace oruzje Spanije cucnulo do izrazaja izlaze sve slabosti tog dijela.
A osvojit ce Spanija ovo i sve ce se zaboraviti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Diego Costa je smeće igrač koji je zablistao u jednoj sezoni i digli su ga na nivo WC igrača, a on je obična qrčina.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Rambo je u pravu.
kad ode njiihov sveti trojac Alonso - Xavi - Iniesta, ljudi koji su kičma Španije tolike godine i kljuc uspjeha - uslijedit ce neminovan pad.
teško se mogu takvi igraci nadomjestiti
kad ode njiihov sveti trojac Alonso - Xavi - Iniesta, ljudi koji su kičma Španije tolike godine i kljuc uspjeha - uslijedit ce neminovan pad.
A jbg svakoj svjetskoj reprezentaciji s vremena na vrijeme odu neki igraci i tako ce biti dok se igra fudbal.let3 je napisao/la:Rambo je u pravu.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6904_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Niko iz veznog reda nije ni sekunde agresivan, a Brko igra na tu kartu presinga i brzog povratka lopte u posjed. Sa ovakvim igracima koji vise ne mogu toliko trcati to i nije moguce.
Fudbal je malo otisao u drugom smjeru. Zonska odbrana je postala hit a ovaj polupresing Spanije je nesto najtromije i najlosije sto sam vidio od svih ekipa koje su pokusale igrati presing. Ova ekipa bi mogla i igrati sa onom Holandijom od sinoc da su bili strpljiviji i da su se postavljali u 4-4-2 u odbrani kao sto su to radili Hrvati, Holandjani i Bosna u prijateljskim.
Na kraju krajeva, Cholo i Real forsiraju tu vrstu odbrane i njihove partije su prikaz efikasnosti toga.
Obavezne izmjene su Koke-Xavi, Javi-Pique, De Gea-Iker.
Biskvit je vec godinu dana totalno van forme.
Nadam se da ce se sabrati i izgurati ovo prvenstvo. Kada sam ja pisao o podmladjivanju ekipe i svjezoj krvi u vidu Isca, Koketa i Thiaga svi su dizali Xavija i ostale starosjedioce.
Fudbal je malo otisao u drugom smjeru. Zonska odbrana je postala hit a ovaj polupresing Spanije je nesto najtromije i najlosije sto sam vidio od svih ekipa koje su pokusale igrati presing. Ova ekipa bi mogla i igrati sa onom Holandijom od sinoc da su bili strpljiviji i da su se postavljali u 4-4-2 u odbrani kao sto su to radili Hrvati, Holandjani i Bosna u prijateljskim.
Na kraju krajeva, Cholo i Real forsiraju tu vrstu odbrane i njihove partije su prikaz efikasnosti toga.
Obavezne izmjene su Koke-Xavi, Javi-Pique, De Gea-Iker.
Biskvit je vec godinu dana totalno van forme.
Nadam se da ce se sabrati i izgurati ovo prvenstvo. Kada sam ja pisao o podmladjivanju ekipe i svjezoj krvi u vidu Isca, Koketa i Thiaga svi su dizali Xavija i ostale starosjedioce.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Diego Costa smece od igraca,pa ne igra ti on dole u odbrani gdje je su Persie i Robben budalom pravili Ikera i ostale.Vandelanoite je napisao/la:Diego Costa je smeće igrač koji je zablistao u jednoj sezoni i digli su ga na nivo WC igrača, a on je obična qrčina.
da vas kvotujem samoDzoni je napisao/la:Jbt koliko svi seru Spanci procitani ovo,ono ko da je Brko levat prve klase i ko da su odjednom zaboravili igrati fudbal.Consigliere je napisao/la:Gledam malo ponudu, Spanija tek cetvrti favorit prvenstvakvota oko 8
Hvala naivnim kladionicama
![]()
Uz sve to,za dosta igraca ovo ce biti posljednje svjetsko (a i veliko takmicenje uopste) i prilika da se na najbolji nacin oproste od Furije.
Ako tome pridodamo par novih imena koja iza sebe imaju fenomenalne sezone nebih se uopste cudio da uzmu i cetvrto veliko takmicenje za redom.
Osim ako ne nalete na nas,naravno.
naprijed rejal
Svetac flejmer stari 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma brko samo treba poslati klupu u igru da osvoje svjetsko,ovi sto igraju su osvojili 3 prvenstva,dosta im 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Sacekaj kraj turnira, pa pametuj...Sveti je napisao/la:
da vas kvotujem samo

Naslovnica Marce.... POPRAVITE OVO!
Ako se do sada moglo pricati o nedostatku inspiracije, ono sinoc ce fino posluziti svrsi...
Don't ever underestimate the heart of a champion!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Šta bolan pametujem? citirao sam ti post u kojem ismijavaš svjetske kladionice jer su stavili da je španija četvrti favorit za osvajanje, a puknuše ih po ušima holanđani koji su, koji, osmi, deveti favoriti?
i to ni manje ni više nego 5:1 
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, ako su kladionice tako pametne zasto Holandija nije prvi, drugi favorit prvenstva, a ne tek osmi... Ja ti ponovo kazem, sacekaj konacni rasplet. Skoro ista prica je bila i 2010 nakon poraza od Svicarske, pa znamo kako se zavrsilo...Sveti je napisao/la:Šta bolan pametujem? citirao sam ti post u kojem ismijavaš svjetske kladionice jer su stavili da je španija četvrti favorit za osvajanje, a puknuše ih po ušima holanđani koji su, koji, osmi, deveti favoriti?i to ni manje ni više nego 5:1
Ne kontaš da nije poenta u kladionicama već u tvojoj prognozi da će španija pokoriti prvenstvo.

naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
Ko kaze da nece?Sveti je napisao/la:Ne kontaš da nije poenta u kladionicama već u tvojoj prognozi da će španija pokoriti prvenstvo.![]()
Ma svaka čast Diegu Costi na prošloj sezoni ali lik sinoć samo gleda kako će nekog hinjski udariti i kako će simulirati. Isto kao da je preko neke stvari igrao sinoć.
Što se tiče promjena u ekipi definitivno se Iker mora zamijeniti, velika šteta što nema Alvara Arbeloe, 2 ofanzivna beka su previše. Nažalost Pique i Ramos su previše sinoć bili na otvorenom prostoru, malo koji bi štoper mogao išta 1 na 1 protiv Robbena, sredina je definitivno zakazala. Javi Martinez mora igrati u prvoj, zamijenio bi i Xavija, nije to više onaj stari Xavi, totalno je beskoristan, zna on podvaliti loptu ali u odbrani 0 bodova. Iniesta i dalje može odigrati odličnu partiju ali ni on ne može sam.
Bolje da im se desio ovakav poraz na početku, mislili su da mogu na staroj slavi ali dolaze ekipe željne trofeja tako da će se dobro morati namučiti, prvo da prođu grupu pa da se bore za jednu od medalja.
Što se tiče promjena u ekipi definitivno se Iker mora zamijeniti, velika šteta što nema Alvara Arbeloe, 2 ofanzivna beka su previše. Nažalost Pique i Ramos su previše sinoć bili na otvorenom prostoru, malo koji bi štoper mogao išta 1 na 1 protiv Robbena, sredina je definitivno zakazala. Javi Martinez mora igrati u prvoj, zamijenio bi i Xavija, nije to više onaj stari Xavi, totalno je beskoristan, zna on podvaliti loptu ali u odbrani 0 bodova. Iniesta i dalje može odigrati odličnu partiju ali ni on ne može sam.
Bolje da im se desio ovakav poraz na početku, mislili su da mogu na staroj slavi ali dolaze ekipe željne trofeja tako da će se dobro morati namučiti, prvo da prođu grupu pa da se bore za jednu od medalja.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ma ne kaže niko. Ova utakmica ne mora ništa da ne znači, brko je pametan, a i još uvijek imaju šansu za prolaz. Onako mi smiješno kako ti i brat džoni prije tekme imate optimistične stavoveConsigliere je napisao/la:Ko kaze da nece?Sveti je napisao/la:Ne kontaš da nije poenta u kladionicama već u tvojoj prognozi da će španija pokoriti prvenstvo.![]()
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.