Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
ovaj crveni karton nema logike,Salihovic je postigao efektan gol,zaista odlicno suta penale,i onda ga je golman napao.... sta je trebao Sead stajati ko djevojcica !? samo ga je malo odgurnuo ,i sudija njemu crveni karton pokaza umjesto da ga dobije golman,e svasta,i u Bundesligi sudije znaju biti gore nego kod nas u BIH.... mada sam ubjedjen da cemu Savez ovaj karton ponistiti jer je apsurdan! kad je rjec o reprezentaciji,obzirom da je Salihovic sklon povredama i da je jedan od nasih najvaznijih igraca dobro bi mu dosla pauza naredni vikend,ali mislim da ce mu karton biti ponisten,,.,
Consigliere je napisao/la:Sejo- prava seljacina!![]()

Aj barem se nece imati kad povrijediti do Slovaka.
Al' je igracina momak samo takva.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nista ovdje nema,ne moze to promaci njemackim kamerama.Znaci,sudija ga bez razloga iskljucio.ibish1995 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo potvrdjuje i utakmica Bayerna, fakat im sudci nisu na nivou lige danas na dvije tekme veoma smjesne i u najmanju ruku diskutabilne odluke sudija.bosnas_ je napisao/la:ovaj crveni karton nema logike,Salihovic je postigao efektan gol,zaista odlicno suta penale,i onda ga je golman napao.... sta je trebao Sead stajati ko djevojcica !? samo ga je malo odgurnuo ,i sudija njemu crveni karton pokaza umjesto da ga dobije golman,e svasta,i u Bundesligi sudije znaju biti gore nego kod nas u BIH.... mada sam ubjedjen da cemu Savez ovaj karton ponistiti jer je apsurdan! kad je rjec o reprezentaciji,obzirom da je Salihovic sklon povredama i da je jedan od nasih najvaznijih igraca dobro bi mu dosla pauza naredni vikend,ali mislim da ce mu karton biti ponisten,,.,
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Gledam tekmu dalje sudije su fkt ocajne :S Hoff bi ovo uzeo od lake sale da sejo nije dobio crveni , a jes kurate srece **** majku samo da ne dobije suspenziju za sljedecu...
fakat ovaj sudija ko da je dosao iz Premier lige BIH,to je dokaz da svugdje ima gresaka i slabih sudaca i da su neki od njih jednostavno zalutali u svijet nogometa! ali opet kazem zbog dvomeca protiv Slovacke bilo bi dobro za Seada da odmara naredni vikend,on nam je jako bitan igrac,ima veliko iskustvo i znanje i u takvoj utakmici nam je neophodan pa bi mu odmor narednog vikenda dobro dosao!.. iako sam ubejdjen da ce mu ovaj apsurdan crveni karton biti ponisten!
- Goalgetter
- Kontakt:

Open in new tab
Evo lagani samar je bio vidi se na slici.
poenta je u tome da je on opet uradio glupost, sad da li je ta glupost bila za crveni pitanje je ali glupost je to je sigurno, on izgleda jednostavno ne moze bez takvih stvari 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Svejedno nije ovo za crvenog kartona , ako ga je ko trebao dobit to je onda golman koji je uzeo da izboksa loptu iz njegovih ruku onda ovaj idiot ide nasrce na njega sta ce on cekat da ga neko udara i gura ? Ne opravdavam njegov potez ali on nije trebao dobit crveni karton... EDIT evo i freiburg crveni lik ga dobi u 2 minuteGoalgetter je napisao/la:
Open in new tab
Evo lagani samar je bio vidi se na slici.

Zadnja izmjena: grgr, dana/u 24 avg 2013, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sudija se vadi iz go*ana, Coquelin crveni.
Dobro,a kako to da nismo vidjeli tu glupost,odnosno nije niko vidio.Nema veze,jel tako.LenBias je napisao/la:poenta je u tome da je on opet uradio glupost, sad da li je ta glupost bila za crveni pitanje je ali glupost je to je sigurno, on izgleda jednostavno ne moze bez takvih stvari
Svi slave golove samo se Sejo svađa. 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Miske10 je napisao/la:Dobro,a kako to da nismo vidjeli tu glupost,odnosno nije niko vidio.Nema veze,jel tako.LenBias je napisao/la:poenta je u tome da je on opet uradio glupost, sad da li je ta glupost bila za crveni pitanje je ali glupost je to je sigurno, on izgleda jednostavno ne moze bez takvih stvari

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Dokaz da se sudija tesko provalio,samo cekao da iskljuci nekog iz Frajburga da proba ispravit nepravdu.
Salihovic ima zvono oko vrata i ne smije ništa komentirati samo igrati loptu, međutim on to nikada neće naučiti, zato me uvijek strah kada igra za repku da opet ne napravi neku svoju glupost!!!
Ovog sudiju sam i prije gledao par puta, a cini mi se i da je sudio u ligi prvaka. Covjek stvarno ima cudne standarde kada se radi o kartonima. Nekada za cisti prekrsaj za crveni zna ne svirati ni prekrsaj, a nekada napravi ovakvu glupost kao sa Sejom. Nije mi jasno ko ga drzi.
- legenda reala
- Kontakt:
Sad je na SKY Bundesliga fino prikazalo ovaj detalj, kamera iza gola, moglo je ovo proći i sa žutim
al bolje da je spreman za Slovake, nego da se povrijedi naredni vikend

al bolje da je spreman za Slovake, nego da se povrijedi naredni vikend

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- katalinski
- Kontakt:
Evo objasnjenja,drzao loptu u ruci,golman ga pozurivao i sudija mu dao crveni karton

ev sad na poluvremenu leverkusena bilo pojasnjenje crvenog Seji..bio je samar, al ne golmanu vec igracu koji ga je povukao za ruku..sve pred ocima sudije
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.