Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Re: Everton F.C.
Ee bas tako...4 boda sa dva gostovanja gdje bi mnogi potpisali i dva poraza sa golom ili dva razlike;-) ami
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
- BavaracZenica
- Kontakt:
kako jaka ekipa ovaj Everton, sjajni igraci, i sa teskih gostovanja uzimaju bodove 

FC Bayern !!!!!
Nakon odlaska Moyesa ova ekipa igra kao preporođena a i imaju odličnog stručnjaka na klupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ljudi jesmo li mi ovo Arsenalu uzeli titulu
valja im sad Cityju u goste pa Celzi dolazi

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
A Everton se vraca sa 4 a nit svih 6 nebi bilo nezasluzeno. Ko kaze drugacije laze,petlja,jede piljevinu i voli biti mala " gloryhunter bitch"!!!!
Sad samo dalje sve brze i brze... Fulham FC next. COYB
Sad samo dalje sve brze i brze... Fulham FC next. COYB
Sjajna utakmica. Martinez se ne libi igrat otvoreno za raliku od Moyesa i zato mi je i drazi trener. Uzeli su loptu Arsenalu, Untiedu, stvarno sjajna 4 boda sa 2 teska gostovanja.
Cestitam i puno srece dalje!
Cestitam i puno srece dalje!
RIP CITY!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Cestitke na odličnoj utakmici, zasluzen bod definitivno..

Roberto Martinez admitted he 'couldn't be happier' with Everton's performance after a 1-1 draw with Arsenal.
i ono što me malo razveselilo..Martinez: "You cannot underestimate the quality of this Arsenal side so, with the character we showed, I couldn't be more proud."
Roberto Martinez: "This draw at Arsenal means more than the win at Old Trafford."

Prezadovoljan, majke mi. Prvo poluvrijeme ih ubili na sredini, smjelo i hrabro. Uz malo sreće i koji šut na gol mogli smo ih završiti u prvom poluvremenu. Kraj prvog i dosta drugog poluvremena Arsenal odlučno krenuo po sva 3 boda ali ekipa lagano odgovorila na sve napade topnika. Primili gol, odmah im ga vratili. Prije ove dvije tekme bih i 2 boda potpisao odmah ali ovako na kontu 4 i prtimo dalje. Nema stajanja, samo jako. COYB !!!
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
stream me lomio, od 90 minuta bez prekida i trzaja mog divnog HS interneta sam uspio odgledati 15... Kao što reče Goodison, prezadovoljan sam, majke mi, volio bih vidjeti narednu tekmu Deulofeu-a umjesto Piennara od prve minute.. Helem što je najbitnije, ostajemo jedina ekipa u PL sa jednim porazom i tako bi moglo ostati još.. kakav je raspored do kraja decembra?
Pienar jasta vec od prosle sezone mi ide redovno na zivac.unhallowed je napisao/la:stream me lomio, od 90 minuta bez prekida i trzaja mog divnog HS interneta sam uspio odgledati 15... Kao što reče Goodison, prezadovoljan sam, majke mi, volio bih vidjeti narednu tekmu Deulofeu-a umjesto Piennara od prve minute.. Helem što je najbitnije, ostajemo jedina ekipa u PL sa jednim porazom i tako bi moglo ostati još.. kakav je raspored do kraja decembra?
Sto se rasporeda tice ja hocu 12 boba i slijedece 4 tekme: Fulham kuci, Svansi gostovanje, pa Sunderland i Sauhtempton kuci.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mali je pravi dragulj

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Leon Osman ako nastupi sljedece kolo,to ce mu biti 300-ti nastup za Everton u Engleskoj ligi ,
dosad u 299 nastupa 39 golova, sljedece kolo 40

NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Može, neka sutra zaokruži za na 40.
Sutra okršaj s Fulhamom koji ove sezone stvarno loše igra. Plavi su apsolutni favoriti ali ne treba ih potcjenjivati, krajnje ozbiljno ući u meč i nova 3 boda su tu. Nadam se da Deulofeu počinje sutra.
Idemooo, COYB !!!

Sutra okršaj s Fulhamom koji ove sezone stvarno loše igra. Plavi su apsolutni favoriti ali ne treba ih potcjenjivati, krajnje ozbiljno ući u meč i nova 3 boda su tu. Nadam se da Deulofeu počinje sutra.
Idemooo, COYB !!!
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Everton sutra gubi 1:2,previše se digao treći klub po veličini iz Liverpoola 

- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Golovi za Everton:
Lukaku
Barry
Barkley a Fulham mozda uvali (Berbatov je "ubojica kamene face"
),a mozda i ne -red bi bio da se zadrzi clean sheet.
Osman veteran i radilica-aferim.
A i pitanje malom redshiteu je...pa jel to vas stuka Spursa pa dosli ovdje se mrjestiti klenovi tupi?
...i ove price " treci po velicini klub u L-poolu!??!"
...Pa daj reci, a koja su to prva dva ,ha!?---lfc i lfc rezerve ili ?? Koja ste vi "copy&paste" bratija
Ufatili se onog pjane Shankleya ko seljaci mjesecnog pokaza gradskog prevoza pa vozaju li se vozaju po temama i trose skupocijeni zrak ljudima ...sic mace!
Nemoze insan ni pivu prije tekme popiti u miru da mu se neki trupci ne poseru u cejf.
Mi pobjedjujemo danas vi po labrnji od Spursa , eventualno remi i to je to!!
cao pioniri, stigli delegati.
COYB
Lukaku
Barry

Barkley a Fulham mozda uvali (Berbatov je "ubojica kamene face"

A i pitanje malom redshiteu je...pa jel to vas stuka Spursa pa dosli ovdje se mrjestiti klenovi tupi?

Nemoze insan ni pivu prije tekme popiti u miru da mu se neki trupci ne poseru u cejf.
COYB
Ne obracaj paznju na njega i slicne i gotovo.obi-punk-kenobi je napisao/la:Golovi za Everton:
Lukaku
Barry![]()
Barkley a Fulham mozda uvali (Berbatov je "ubojica kamene face"),a mozda i ne -red bi bio da se zadrzi clean sheet.
A i pitanje malom redshiteu je...pa jel to vas stuka Spursa pa dosli ovdje se mrjestiti klenovi tupi?...i ove price " treci po velicini klub u L-poolu!??!"
...Pa daj reci, a koja su to prva dva ,ha!?---lfc i lfc rezerve ili ?? Koja ste vi "copy&paste" bratija
![]()
![]()
Ufatili se onog pjane Shankleya ko seljaci mjesecnog pokaza gradskog prevoza pa vozaju li se vozaju po temama i trose skupocijeni zrak ljudima ...sic mace!
COYB
Fulham je bio zaredao 6 poraza da bi dobio Vilu na domacem 2:0 a Everton ima niz od 8 bez poraza i vjerujem da ce danas to biti vec 9. Mcarthy ne igra koliko sam skuzio. Bit ce teska tekma ali ako su igraci motivirani a vjerujem da jesu pobjeda nebi trebala doci u pitanje. Tipujem na 3:0 eventualno 3:1.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
E' o guraju po fejsbuku vijest da bi Deulofeu mogao ostati još jednu godinu u klubu.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Shankly pjano
There's not a trophy to be seen
'Cos Liverpool have swept them clean

There's not a trophy to be seen
'Cos Liverpool have swept them clean

- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
19 minuta, 1:0 Osman...sretan ti 40 gol ,radilice
COYB

COYB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.