High je napisao/la:Ima da nas razbiju.
potpis
Moderator/ica: Pasha
High je napisao/la:Ima da nas razbiju.
Favorit je Srbija,ti to dobro znaš,i bez standardni igraca ..oni ce da ginu za svoje dresove..stoga nemoj govoriti da je BiH tu i tamo nesto pred svojim navijacima..Ja neznam da li ce skenderija biti puna ili polu prazna...ali ajd..nadati se dobroj utakmici,a ostalo nek ostane po stranidjoleprijedor je napisao/la:Sumnjam de će gledaoci večeras da uživaju u lijepom rukomet..Utakmica neće efikasna...kontam nešto do 45 golova u vrh glave...Srbiji nedostaje dosta važnih igrača,Bih igra kući pa je blagi favorit,mada je kvalitet na strani srpske reprezentacije..Ko go pobjedi ,razlika neće biti veće od 2 gola,ja se kao Srbin nadam pobjedi Srbije danas,što nije nemoguća misija,naprotiv...Biće veoma važno kako će se otvoriti utakmica..Ukoliko Bih u uvodinim minutama napravi neku seriju od 3-0,4-1..pobjediće,a ukoliko bude egal do poluvremena pobjeđuje Srbija...Ne sumnjam da će biti vrijeđenja sa tribina i u sarajevu,ali i u nišu..to je dio našeg "balkanskog folklora" i to nikada neće nestati.Uglavnom nek dešavanja sa terena skrenu više pažnje nego tribine.
BHT1 ,a imaš sportski program u 16:30...a utakmica je u 17:00ahmic je napisao/la:u koliko je utakmica i gdje se moze glwdat?
Pad kvote znači da se igra na Bosnu, tako je na stranim kladama a naši vjerovatno kopiraju kvote.pinoglavi je napisao/la:Moze mi neko objasnit konstantan pad kvote na Bosnu? Sa 4.4 pala je na 2.9 za jedan danI jeste 4.4 malo prevelika kvota,ali odavno se znalo ko je sve u Srbiji povrijedjen tako da nije zbog toga...
Nista bolje nisu ni zasluzili...ja prvi nisam ni pomislio da odem,i to malo raje sto ce otici je doslo jel se igra protiv Srbije,inace nebi ni to bilo...ali drago mi je da se ovdje ne prica toliko o tome da raji nije stalo do toga da ode tek tako i da hebe gostima sve od do puca ljudima neka stvar sto ovi sosoni dolaze...definitivno,nema rezultata nema publike tako i treba da bude,sve dok oni ne promjene svoj pristup prema dresu samim tim i prema narodu svako ko im dodje je premijaronaldo99 je napisao/la:ojjj mati igramo sa srbijom a skenderija prazna![]()
Trebala je bit skroz prazna.xinxee je napisao/la:Dvorana Mirza Delibasic..ispunjena 20%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.