Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

AndreaAgnelli
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la AndreaAgnelli » 20 feb 2013, 22:55

Pa po načinu razmišljanja pojedinaca na ovom forumu Europa je jedino mjerilo. :lol:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 feb 2013, 23:07

Di su Španjolci?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 feb 2013, 23:08

Sportfanatik je napisao/la:Di su Španjolci?
izgleda da ce se usutit i prije aprila kako je krenulo :D
Rođen s tobom da budem

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 feb 2013, 23:10

Ja sam uvijek govorio da njihova sezona traje od augusta do marta, samo su ove godine macije veljace stigle ranije. "Zaista boli kada ga crnac zabije" - rece navijac Barcelone i ode offline. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 23:10

Meni samo nije jasno zbog cega se vi "Englezi" toliko sepurite.To bi trebali ciniti fanovi talijanskih i njemacki klubova,a vi bi usima se trebali pokriti.Za Španjolce jos nista definitivno nije izgubljeno,cetiri su tima jos u igri,a Engleza realno jos je u igri samo Man.UTD.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 feb 2013, 23:22

Kratko jasno-Real-United 50-50,i mislim da ostala trojka ima vecih problema.Valencia ne moze ugrozit PSG,Porto takodjer velik zalogaj iako mala prednost,a ovo veceras,mislim da je Barca sama sebi ispisala izlaznicu.Ne podcjenjujem taj klub ni sec,ali nisu ni bljeda sjena one masine.
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 20 feb 2013, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 feb 2013, 23:22

Adi_Zepce je napisao/la:Meni samo nije jasno zbog cega se vi "Englezi" toliko sepurite.To bi trebali ciniti fanovi talijanskih i njemacki klubova,a vi bi usima se trebali pokriti.Za Španjolce jos nista definitivno nije izgubljeno,cetiri su tima jos u igri,a Engleza realno jos je u igri samo Man.UTD.
Koliko ćeš još govoriti da su 4 kluba u igri, Valencia i Malaga nemaju šanse nikakve. PSG s talijanskim trenerom na klupi će odigrati pametno i na nulu dok je Porto iskusna ekipa i zna kako odigrati u Malagi. United s Vidićem u obrani i atomskim napadom je u prednosti ispred Reala dok autobus Milana na Nou Campu je siguran
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 feb 2013, 23:24

Ipak mislim da ce najveci spanski klub svih vremena da odbrani cast spanske lige i ostane u igri.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 23:25

Sportfanatik je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Meni samo nije jasno zbog cega se vi "Englezi" toliko sepurite.To bi trebali ciniti fanovi talijanskih i njemacki klubova,a vi bi usima se trebali pokriti.Za Španjolce jos nista definitivno nije izgubljeno,cetiri su tima jos u igri,a Engleza realno jos je u igri samo Man.UTD.
Koliko ćeš još govoriti da su 4 kluba u igri, Valencia i Malaga nemaju šanse nikakve. PSG s talijanskim trenerom na klupi će odigrati pametno i na nulu dok je Porto iskusna ekipa i zna kako odigrati u Malagi. United s Vidićem u obrani i atomskim napadom je u prednosti ispred Reala dok autobus Milana na Nou Campu je siguran
Sanse postoje i za Valenciu,a i za Malagu.Doke je tako imam pravo potpuno to i govoriti.Sad teorije sto ce se desiti sve mogu pasti u vodu vec nakon nekoliko sekundi utakmice.Vidjet cemo i koliko je United siguran protiv Reala,nemoj prerano iznositi neke zakljucke,mogao bi na kraju nedaj Boze ispasti smijesan ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 feb 2013, 23:27

Nisam ni napisao da je United siguran protiv Reala
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 feb 2013, 23:48

Ako Valencija ima sanse onda ima i Arsenal. Malaga i ima neke sanse, mada mislim da ce to Porto na iskustvo uzeti. I uopste nije ovo o ''Engleskim'' navijacima, vec samo da vidite koliko je glupa vasa logika. I to svake godine isto, i na kraju se pokrijete i onda opet pocne LP Englezi malo ispadnu a vi po starom.
Celik!3,2,2.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 23:55

AllGunsBlazing je napisao/la:Ako Valencija ima sanse onda ima i Arsenal. Malaga i ima neke sanse, mada mislim da ce to Porto na iskustvo uzeti. I uopste nije ovo o ''Engleskim'' navijacima, vec samo da vidite koliko je glupa vasa logika. I to svake godine isto, i na kraju se pokrijete i onda opet pocne LP Englezi malo ispadnu a vi po starom.
Ja sam sam kao zagrizeni fan Valencije rekao da su sanse male,ne vece od 30%,ali realno i objektivno Arsenalove nisu ni blizu 5%.Znaci,opet Valencia ima vece sanse od Arsenala.S tom logikom se igrate i vi,tako da to sve na isto dođe ;)

www.valencia-balkan.net

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 feb 2013, 23:56

Arsenal ima iste sanse kao i Barca,moraju dobit 3:0 i oni i ovi :D
Rođen s tobom da budem

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 23:57

Faraon iz Visokog je napisao/la:Arsenal ima iste sanse kao i Barca,moraju dobit 3:0 i oni i ovi :D
Samo sto Barca igra na domacem terenu,a i Bayern djeluje kvalitetnije od Milana :)

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 feb 2013, 00:05

Vidim ovaj @sportfanatik me tražio :D 4 Španca idu dalje ne bi bilo prvi put da Barca nekog napuca na Kampu.

Bundesliga jeste najuređenija ali previše je da imaju najviše ekipa u četvrtfinalu.Za par godina sigurno najjača liga,Bayern je već sada najjača ekipa Evrope ni BVB nije daleko.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2013, 00:10

AndreaAgnelli je napisao/la:Serie A dva učesnika u nock-out fazi, dvije pobjede, bez primljenog gola, jedini sa stopostotnim učinkom. 8-)

@Devil

Šta misliš ti, je li Serie A jača od Primere nakon ovog večeras? :mrgreen: :lol:
A kada sam ja to rekao da se jacina lige ogleda u evropskim utakmicama ? :?
Eto nadji mi taj post.Za takvu glupost se obrati korisniku sa imenom @ASD koji je pokusao mene u to da ubedi. ;)
Ovo je ostalo podjebavanje uostalom kao i cela tema,gora je nego vicevi ili najsmesniji postovi na forumu. :oops:

p.s Jeste. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 21 feb 2013, 00:14

Znam, sve znam, zato sam ti i postavio ovo pitanje s velikom dozom ironije. :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 feb 2013, 00:14

Devil je napisao/la: Ovo je ostalo podjebavanje uostalom kao i cela tema,gora je nego vicevi ili najsmesniji postovi na forumu. :oops:
Ne budi licemjeran i ti učestvuješ u tome ipak :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2013, 00:21

LBJ MVP je napisao/la:
Devil je napisao/la: Ovo je ostalo podjebavanje uostalom kao i cela tema,gora je nego vicevi ili najsmesniji postovi na forumu. :oops:
Ne budi licemjeran i ti učestvuješ u tome ipak :mrgreen:
Pa povukli se u neke rupe oni sto su zagovarali te teze da Evropa automatski odredjuje kvalitet lige,pa da ne propadne fora malo ih menjam. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 feb 2013, 00:22

1. Primer
2. Prem
3. BuLi
4. Serie A

Ne može par utakmica sad sve okrenuti naopako.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.