Kovacević me pozitivno iznenadio ovu zadnju sezonu u Sarajevo, zaista je dobro branio. A sada kada je sad ove utakmice branio za kvalifikaciju u Conference Lige onda sam ga čak smatro da je trenutno bolji golman od Sehica. Kovacević brani fenomenalno u zadni vrijeme, a Vasilj takodje za sad dobar.Shategabri je napisao/la: ↑08 sep 2021, 19:47Neće Petev zvati Kovačevića sigurno.
Jbt koliko brane Šehića ko da u Bayernu brani pa ono...![]()
Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ibrahim Sehic
Mogu ti priznati da sam se umorio u ulozi branitelja, advokata.Maestro je napisao/la: ↑08 sep 2021, 19:43Hureme a da pustimo raspravu Sehic-Begovic i da se vratimo na temu kvalifikacije za SP22?
Begovic nije vise reprezentativac i ne bi treba biti tema sto se pozicije gola tice.
Rasprava treba ici u smijeru Sehic-Vasilj-Kovacevic a ne vracati se na proslost.
Sto se tice ovi kvalifikacija, upropastio nam je vazni poena. I treba vidjeti jesul alternative bolji izbor.

...i već sam bio donio odluku da neću više ni slovo napisati na tu temu.
Sada malo pauze i praćenja naših reprezentativaca u njihovim klubovima....a potom za 10ak dana malo o potencijalnim imenima na oktobarskom spisku.
Begovic je bivši ali se nadam da Piric neće dobiti poziv i da će uskočiti Kovačević (bar prema trenutnom stanju).
Šehić ima gustu kosu, nema sijedih vlasi, nije ispucala, nije masna. Ne može golman reprezentacije biti ćelav.
Bar ima dobre navlake
MRS IZ REPREZENTACIJE! Kostao nas bod na Grbavici i tri u Strazburu i Zenici

MRS IZ REPREZENTACIJE! Kostao nas bod na Grbavici i tri u Strazburu i Zenici

Jedini golman kojeg priznajem.
-
- Kontakt:
Bega zvani birac utakmica
Seha zvani drvena Marija. Ili Seha upao u zivi pijesak 
Griezmann ledjima, Borat kukom...
Halal ti **** Lav Jasine

Griezmann ledjima, Borat kukom...

Šehić na sredini gola kod gola Kazahtanaca umjesto da pokriva svoj ugao. što mu i Pjanić govori i pokazuje na 0:41 , viditi od 0:35-1:10, amater teški....i ovaj teletabis brani u repki, a Bega i Kova ni na mapi....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- BosniaBoston
- Kontakt:
Još jedan cleansheet 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Lik brani loptu pet metara od gola 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jedino sigurno su tri igrača Borca u prvoj postavi U21 reprezentacije i Šehić opet bez greške u Ukrajini.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Večeras očekujem da svaku loptu u šesnaestercu pokupi i da još jednu tekmu uspješno odbrani! 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- NerminFatic
- Kontakt:
Zar je moguce fakat stati u modernom fudbalu uz stativu prakticno i 4/5 gola ostaviti praznu, lafo da ga brani zivi zid? E moj Bega neka te u Premiershipu, ali ovo je bruka.
Seha se inace vratio starom dobrom izdanju i novom clean sheet-u.

Na nivou.
Odbranio zicer u prvom poluvremenu. Ono da je ušlo, Ukrajinci bi otišli na 2:0 i tu bi izgubili utakmicu.
Odbranio zicer u prvom poluvremenu. Ono da je ušlo, Ukrajinci bi otišli na 2:0 i tu bi izgubili utakmicu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo još jednom da neko napiše protiv Šehića da treba letiti sa gola. Vrhunski odrađen meč, kod gola nije ništa mogao, pokupio sve što je trebalo da pokupi. I što je najvažnije svojom odbranom kod 1:0 gdje su Ukrajinci imali zicer sjajno je reagovao i praktično dao vjetar u leđa i tu se tekma prelomila u našu korist!
Šeha doktore!
Šeha doktore!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: 231983, Benko123, bhfanatic14, Google [Bot], HariTz, MaroonBjelave, sagitarius i 47 gostiju.