Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 11 okt 2011, 21:37

Tritolone je napisao/la:Molio bi vas kakav stream ako imate.
http://atdhe.tv/football.html

eto vise njih ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 21:40

Tritolone je napisao/la:Meni se cini da ste osteceni za penal, gleda sam preko streama i na prvu ruku mi se cinilo da je cisti penal, a taman kad je isla usporena snimka stream se zablokira :evil:
Nije bio penal, ali nije bio ni zuti za Jovanovica. Zlovenci ultra talicni, mi plitki i nekorektni.

Bosna vodi u Parizu. 8-)

Starac Fočo
Kontakt:

Post Postao/la Starac Fočo » 11 okt 2011, 22:44

:cry: Ako nista drugo nadam se da vise necu gledati Pizona i njegovu ruku preko usta i slusati njegove izjave kao pred Slovence ( necemo napasti, igracemo strpljivo) a treba na nam pobjeda ili Italijane ( njihov najbolji igrac uz Pirla je MONTOLIVIJO). Mada nije samo on problem, valja se rijesiti gnjida iz saveza na celu sa Karadzicem
Bravo za BiH, kako god da zavrsi

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 22:45

Razmisljao sam pre utakmice na koji nacin ce "orlovi" da ispadnu, ali ovako mastovito, da prime gol sa 40m i da promase penal, to nisam mogao da zamislim. slika
Ipak, nema razloga da se cudimo nakon ovakvog debakla. Za uspeh u Evropi, bilo to klubovi i reprezentacija, treba imati igrace koji su na vrhuncu (ili bar blizu vrhunca) karijere, odlicnog trenera i jaku upravu. Sta mi od toga imamo?
Krasic se pokazao kao polumozgas jos jednom, Vidic po ko zna koji put imao "crnu rupu" kada igra za repku, Jorgacevic pogresio samo jednom iz isto toliko situacija kada nije smeo, Tosic i Jovanovic sebicni kao i uvek, Milijas/Petrovic/Pantelic/Mrdja slika. Jedino kapa dole Suboticu, Kolarovu, Banetu i Stankovicu. Pristojan je bio i Ninkovic.
Bez pravog playmakera, sa ostarelim-potrosenim-prosecnim igracima i mentolom na klupi uz mafijase u savezu, samim tim sto smo u poslednjoj tekmi ispali (pre se to desavalo i 2-3 utakmice pre kraja kvala) je uspeh. Jbga, za bolje nismo. ;)

[youtube][/youtube]

slika

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 okt 2011, 22:50

Nije Siskauskas kriv za poraz,kriv je vo koji je slusao Bugarina Icu i na njegove sugestije odabrao golmana.Za odabir vola je kriv Tole,pa i za drvljenje kurca "ultimatuma" iz Manchestera.Izvedi jos jedan penal,ajde dajte mu da se igra...Alal vera Kolarovu i Ivanovicu jedini momci istinski ginu za ovu reprezentaciju i ne stede se ma koliko god igrali u velikim klubovima i bili zvezde.Dokle god nama budu igrali invalidi poput Milijasa(0 minuta u sezoni za klub),Petrovica,Krasica(kriv mu Konte),Jovanovica(aj dont give komentar),Pantelica,Mrdje,Siskauskasa na golu(nije kriv decko ponavljam) necemo se mi radovati fudbalskoj reprezentaciji.
Sad lepo neka neuracunljivi Bugarin opet razmase svoje bicepse sa sve fantomkom na glavi i neka optuzi Mustafu za sve ovo,nije fora da samo Tole bude kriv.Tuzna li si fudbalska Srbijo

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 22:51

sasagmp je napisao/la:Nije Siskauskas kriv za poraz,kriv je vo koji je slusao Bugarina Icu i na njegove sugestije odabrao golmana.Za odabir vola je kriv Tole,pa i za drvljenje kurca "ultimatuma" iz Manchestera.Izvedi jos jedan penal,ajde dajte mu da se igra...Alal vera Kolarovu i Ivanovicu jedini momci istinski ginu za ovu reprezentaciju i ne stede se ma koliko god igrali u velikim klubovima i bili zvezde.Dokle god nama budu igrali invalidi poput Milijasa(0 minuta u sezoni za klub),Petrovica,Krasica(kriv mu Konte),Jovanovica(aj dont give komentar),Pantelica,Mrdje,Siskauskasa na golu(nije kriv decko ponavljam) necemo se mi radovati fudbalskoj reprezentaciji.
Sad lepo neka neuracunljivi Bugarin opet razmase svoje bicepse sa sve fantomkom na glavi i neka optuzi Mustafu za sve ovo,nije fora da samo Tole bude kriv.Tuzna li si fudbalska Srbijo
slika

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 okt 2011, 22:57

SrBski heroj Ica.Ajmo ga izdrkati svi na ovu sliku :D
Navijacke frustracije ispoljavati na utakmicama reprezentacije?smehoteka :)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 okt 2011, 22:58

U pravu si, samo nam je Stojkovic potreban, da dozviljaj bude potpun.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 11 okt 2011, 22:59

Slovenski novinar je nakon utakmice upitao Handanovića dali je bio iznenadjen što je pucao Vidić, odgovorio je da su se dva igrača Srbije svadjala ko će izvesti penal, Vidić je prišao i uzeo loptu, ostalo je već istorija.
Primamo traljave golove, nemamo nikakve igre, svaka čast Stankoviću, Kolarovu i Ivanoviću, nije ni Vidić odigrao loše ako izuzmemo promašen penal, ostali UŽAŠ!

Ostaje nam da se nadamo nekim boljim vremenima za srpski fudbal.
YNWA!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 okt 2011, 23:01

Cekaj malo, otkud da Vidic puca penal? :?
Jel` ja jedini u tome vidim nesto cudno. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 23:04

braoolyo je napisao/la:U pravu si, samo nam je Stojkovic potreban, da dozviljaj bude potpun.
Sta ce nam on, kad Jorgacevic prima golove sa 40 metara i to iz centarsuteva :?: slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 23:04

SRAMOTA !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 23:06

sasagmp je napisao/la:SrBski heroj Ica.Ajmo ga izdrkati svi na ovu sliku :D
Navijacke frustracije ispoljavati na utakmicama reprezentacije?smehoteka :)
Opusti se, Sale. Rane sto bole, zalecice

slika

"Sta ja znam... Ja imam ugovor do januara."

Tako je Zonpi, ako te Glavati smeni - tuzi ga. :lol: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 23:09

Rooney88 je napisao/la:Cekaj malo, otkud da Vidic puca penal? :?
Jel` ja jedini u tome vidim nesto cudno. :?
Pa majmuni (slina iz Juventusa i "novi Mihajlovic") se svadjaju oko toga, a kapiten (iz FC Internazionale-a) nema mooda za tako nesto i onda po pecking orderu ide onaj drugi kapiten - kluba za koji ti navijas. ;)

Starac Fočo
Kontakt:

Post Postao/la Starac Fočo » 11 okt 2011, 23:10

Kako da se nadam boljem kad trenutno nas najbolji napadac Sulejmani nije ni u reprezentaciji! Antica su otjerali da bi neki drugi mogli da sastavljaju tim. Sve lopov do lopova , a takvih cemo se tesko otarasiti. Pizon je kolateralna steta, nije on kriv sto nije dobar selektor, sto ne zna promjeniti taktiku, sto ne moze izvesti postavu bez minimum 2 zadnja vezna ( samo kad se sjetim da je kad je bio trener Zvezde igrao sa 3 :twisted: ), sto ne zna da napadne od pocetka (kao Antic protiv Rumuna)!!!

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 11 okt 2011, 23:10

Žonpi: Utakmica protiv italije nam je oduzela puno snage,ali nije nam bio ni dan... :lol:

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 23:10

MaGiCa je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:U pravu si, samo nam je Stojkovic potreban, da dozviljaj bude potpun.
Sta ce nam on, kad Jorgacevic prima golove sa 40 metara i to iz centarsuteva :?: slika
Ko je ono mene ubedjivao ovde da je golman linijas :mrgreen: .Evo mu dokaza da nije.Mislio sam da smo mi ispunili bonus ovakvih golmana nakon Randjelovica ali Bojan otvori novi ciklus. :roll: :mrgreen:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 okt 2011, 23:11

1:37 Handanovic pokazuje Vidicu gdje da sutira.

" onclick="window.open(this.href);return false;!

Misterija rijesena. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 23:13

Selektor i večeras u svom stilu... Kad će ta sreća da nas već jednom pogleda?

fss.rs

Ponovo smo se nadali uspehu naših fudbalera i - ponovo smo iznevereni. Nova razočaravajuća partija kao rezultat donela je poraz od Slovenije, a selektor, kao i obično u ovakvim situacijama, žali za nedostatkom sreće...
''Nismo imali sreće, nije bio naš dan...'', ocenio je Petrović.
Zatim je, iz svog ugla, izneo nešto detaljije razloge poraza.
''Mnogo je lakše igrati bez opterećenja, a Slovenci su večeras igrali bez straha od greške. Mi smo se istrošili u teškoj utakmici protiv Italije, gol smo primili iz kiksa, promašili penal. Mi smo krivi, ne kažem da nismo...'', priznaje Pižon.
Na kraju razgovora za RTS, Petrović je otkrio i šta je rekao igračima posle meča u svlačionici.
''Hteli smo, pokušali, nismo imali sreće, završilo se kako se završilo...'', zaključio je Pižon i podsetio da mu ugovor ističe u januaru.
''Sada je sve na Savezu, videćemo...'', dodao je selektor.
Sve ti svece... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovo je izaslo i iz okvira gluposti.

Starac Fočo
Kontakt:

Post Postao/la Starac Fočo » 11 okt 2011, 23:17

braoolyo je napisao/la:1:37 Handanovic pokazuje Vidicu gdje da sutira.

" onclick="window.open(this.href);return false;!

Misterija rijesena. :)
Zajebao ga Handanovic!
Izjava Pizona
" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.