Prenosili su i tekme Kijeva kad su bili domacini

Bili su simpa ekipa na onom malom stadionuManuel je napisao/la:Joj kad se sjetim tekmi Trevisa![]()
Prenosili su i tekme Kijeva kad su bili domacini
Moguće mada nisam siguran, mislim da sam gledao derbi Milan-Inter kad je Ronaldinho dao gol (Kaka asistirao iako je prethodno bio u offside-u) i mislim da je bio na OBN-u, i sjećam se jednog derbija kada je Ronaldo igrao za nas (Milan) mislim da je završen 2-1 za Inter i Ronaldo dao gol za Milan isto na OBN-u čini mi se...akisarajevo92 je napisao/la:Bila je na SK, cini mi se do zadnje titule Intera. Poceli su je prenositi kad je Ronaldinho presao u Milan, a Mourinho dosao u Inter. Znaci od sezona 2008 do 2010.FaraonTM je napisao/la:Možda klepi SKakisarajevo92 je napisao/la:U ovim planovima za sljedecu sezonu ne spominju Ex-Yu lige![]()
Koliko bi volio da Seria A opet bude na SK...![]()
A zar je bila ikad Seria A na SK-u? Pratim SK od možda neke 2008-09 one godine kad je Hofenhajm bio senzacija i kad je Wolfsburg osvojio i koliko se sjećam nije je bilo? Znam da je bila u vakat na Pinku i OBN-u...
A za OBN sjecam se da su imali prava samo na domace utakmice Lazia, Trevisa, Torina, Cagliarija.
Ja dobro si Catania je u pitanju.Pregotivan je bio Treviso tih godina.akisarajevo92 je napisao/la:Bili su simpa ekipa na onom malom stadionuManuel je napisao/la:Joj kad se sjetim tekmi Trevisa![]()
Prenosili su i tekme Kijeva kad su bili domaciniUgasili su se otad i osnovali opet pod drugim imenom.
Tad su u timu bili Handanovic, Bonnuci, Dellafiore, Dossena, Maggio, Reginaldo, Boriello..
Mislim da nisu Chievo, vec Cataniu, prenosili su onda kad je ubijen policajac na sicilijanskom derbiju.
A argentince/belgijance i slične debile bolje gledat?Otelo je napisao/la:Placem sto ne mogu pratiti derbije ala Cordoba-Granada ili neke majstore simuliranja iz Reala i Barcelone.
Jedino sto vrijedi je Atletico i Celta
Mislim da Areni ima prava za JSL jos makar jednu sezonu dok Hrvate ne spominju zbog naglog zanimanja HRT-a.
Postoji ogromna buducnost da ce se jedna tekma po kolu vrtiti na HRT-u pa ce doci do promjene ugovora.
A nasa ce i dalje biti na Areni zbog tog ugovora sa Telecomom.
ocekujem argumente osim za kosarku mi netrebaju jer se za kosarku slazem sa tobommadridist je napisao/la:Sportklub je space schuttle a arenasport avion dvomotorac trenutno po ponudi.
Zavisi ko šta voli, meni je Arena bolja jer prenosi Serie a i Ligue 1 koje me najviše zanimaju. Tu je i LŠ-a, ako je tebi draži NBA to je tvoja stvar.madridist je napisao/la:Sportklub je space schuttle a arenasport avion dvomotorac trenutno po ponudi.
Dobro si to rekao za komentatore.Na Sport Klubu su fakat ocajni dok na Areni legendarni dvojac prenosi kosarku,NFL i NHL prenose ona dva majstora sto sve znaju u vezi ta dva sporta onda je tu i Ivan koji uz Edina je daleko najaci lik sto se tice kosarke a u fudbalu su takodje dobri komentatori.kanarinac je napisao/la:ev ovako da se i ja prikljucim ovoj debati pa cu reci za mene koji volim rukomet nikada nebih mijenjao arene i sport...jer arena zaista nosi primat sto se tice rukometa...ali kako sam ljubitelj kosarke i fudbala reci cu da sto se tice kosarke veliki primat nosi sport klub sve sto vrijedi osim spanske lige je na sport klubu pa se nadam da ce iduce godine arene pokusati sta oteti aba ligu euroligu ili nba barem jednom od toga..e sto se tice fudbala po meni i tu nosi primat arena sport liga prvaka euroliga italija francuska nase domace lige koje ja iskreno vrlo cesto gledam i juznoamericka takmicenja beligijska grcka pa i spanski kup su ljudi uzeli za one koji zele da gledaju nekada spance...a iskreno po meni jedino sto se tice fudbala na areni nedostaje engleska liga i 6 utakmica spanske lige godisnje...i sada jos kada dodamo na areni sport ove godine super bowl...najglamuroznije finale svih sportova i iskreno uz arenu sam poceo pratiti americki fudbal koji ima neke svoje cari......i jos moram ovo reci arena sport je sto se tice komentatora na 100 puta vecoj razini ne samo edin kole kosarku,nego i rukomet komentatori su vrh,fudbalski komentatori su veoma dobri trude se ljudi da svaku utakmicu cine zanimljivijom dok na sport klubu su mi svi tako monotoni i tako dosadni..eto to je od mene neki osvrt i mislim da se dosta vas slaze sa mnom
Pa kad ste ih pitali svastaOtelo je napisao/la:2-3 dana ali nisu ni meni odgovorili na par pitanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.