Sport i TV

Manuel
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Manuel » 25 jan 2015, 01:11

Joj kad se sjetim tekmi Trevisa :rol:

Prenosili su i tekme Kijeva kad su bili domacini :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 jan 2015, 01:15

Manuel je napisao/la:Joj kad se sjetim tekmi Trevisa :rol:

Bili su simpa ekipa na onom malom stadionu :D Ugasili su se otad i osnovali opet pod drugim imenom.

Tad su u timu bili Handanovic, Bonnuci, Dellafiore, Dossena, Maggio, Reginaldo, Boriello.. :D

Mislim da nisu Chievo, vec Cataniu, prenosili su onda kad je ubijen policajac na sicilijanskom derbiju.
Don't believe the hype.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jan 2015, 01:19

akisarajevo92 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:U ovim planovima za sljedecu sezonu ne spominju Ex-Yu lige :think:

Koliko bi volio da Seria A opet bude na SK... :ljepota:
Možda klepi SK :hmmmmm:

A zar je bila ikad Seria A na SK-u? Pratim SK od možda neke 2008-09 one godine kad je Hofenhajm bio senzacija i kad je Wolfsburg osvojio i koliko se sjećam nije je bilo? Znam da je bila u vakat na Pinku i OBN-u...
Bila je na SK, cini mi se do zadnje titule Intera. Poceli su je prenositi kad je Ronaldinho presao u Milan, a Mourinho dosao u Inter. Znaci od sezona 2008 do 2010.

A za OBN sjecam se da su imali prava samo na domace utakmice Lazia, Trevisa, Torina, Cagliarija. :lol:
Moguće mada nisam siguran, mislim da sam gledao derbi Milan-Inter kad je Ronaldinho dao gol (Kaka asistirao iako je prethodno bio u offside-u) i mislim da je bio na OBN-u, i sjećam se jednog derbija kada je Ronaldo igrao za nas (Milan) mislim da je završen 2-1 za Inter i Ronaldo dao gol za Milan isto na OBN-u čini mi se...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 jan 2015, 01:20

akisarajevo92 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Joj kad se sjetim tekmi Trevisa :rol:

Bili su simpa ekipa na onom malom stadionu :D Ugasili su se otad i osnovali opet pod drugim imenom.

Tad su u timu bili Handanovic, Bonnuci, Dellafiore, Dossena, Maggio, Reginaldo, Boriello.. :D

Mislim da nisu Chievo, vec Cataniu, prenosili su onda kad je ubijen policajac na sicilijanskom derbiju.
Ja dobro si Catania je u pitanju.Pregotivan je bio Treviso tih godina.

Ekipa za respecta.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 jan 2015, 01:25

Mislim da su tek kasnije otkupili i jace utakmice na OBN, bila je ona prejaka tekma Juve - Milan, jedna od najboljih utakmica koju sam gledao ikad.
Ostalo mi u sjecanju i Roma - Milan kad je Beckham debitovao za Rossonere.

A takodje moguce da si te tekme gledao na Pinku, jer su i oni prenosili jedno vrijeme Seriju A. Denis Huseinbegovic :lol: .
Don't believe the hype.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Sport i TV

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jan 2015, 01:50

Otelo je napisao/la:Placem sto ne mogu pratiti derbije ala Cordoba-Granada ili neke majstore simuliranja iz Reala i Barcelone.

Jedino sto vrijedi je Atletico i Celta :clap:

Mislim da Areni ima prava za JSL jos makar jednu sezonu dok Hrvate ne spominju zbog naglog zanimanja HRT-a.

Postoji ogromna buducnost da ce se jedna tekma po kolu vrtiti na HRT-u pa ce doci do promjene ugovora.
A nasa ce i dalje biti na Areni zbog tog ugovora sa Telecomom.
A argentince/belgijance i slične debile bolje gledat?

Imaju dvije najgledanije lige u svom programu, niko im prismrdit ne može jer samo napreduju i sve su jači i vise i očekivat je da se taj trend nastavi ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2015, 01:58

Jest bolje :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 jan 2015, 11:27

ev ovako da se i ja prikljucim ovoj debati pa cu reci za mene koji volim rukomet nikada nebih mijenjao arene i sport...jer arena zaista nosi primat sto se tice rukometa...ali kako sam ljubitelj kosarke i fudbala reci cu da sto se tice kosarke veliki primat nosi sport klub sve sto vrijedi osim spanske lige je na sport klubu pa se nadam da ce iduce godine arene pokusati sta oteti aba ligu euroligu ili nba barem jednom od toga..e sto se tice fudbala po meni i tu nosi primat arena sport liga prvaka euroliga italija francuska nase domace lige koje ja iskreno vrlo cesto gledam i juznoamericka takmicenja beligijska grcka pa i spanski kup su ljudi uzeli za one koji zele da gledaju nekada spance...a iskreno po meni jedino sto se tice fudbala na areni nedostaje engleska liga i 6 utakmica spanske lige godisnje...i sada jos kada dodamo na areni sport ove godine super bowl :clap: ...najglamuroznije finale svih sportova i iskreno uz arenu sam poceo pratiti americki fudbal koji ima neke svoje cari......i jos moram ovo reci arena sport je sto se tice komentatora na 100 puta vecoj razini ne samo edin kole kosarku,nego i rukomet komentatori su vrh,fudbalski komentatori su veoma dobri trude se ljudi da svaku utakmicu cine zanimljivijom dok na sport klubu su mi svi tako monotoni i tako dosadni..eto to je od mene neki osvrt i mislim da se dosta vas slaze sa mnom :D
Samo Sarajevo

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 jan 2015, 14:55

Sportklub je space schuttle a arenasport avion dvomotorac trenutno po ponudi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 jan 2015, 15:03

madridist je napisao/la:Sportklub je space schuttle a arenasport avion dvomotorac trenutno po ponudi.
ocekujem argumente osim za kosarku mi netrebaju jer se za kosarku slazem sa tobom
Samo Sarajevo

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 25 jan 2015, 15:16

madridist je napisao/la:Sportklub je space schuttle a arenasport avion dvomotorac trenutno po ponudi.
Zavisi ko šta voli, meni je Arena bolja jer prenosi Serie a i Ligue 1 koje me najviše zanimaju. Tu je i LŠ-a, ako je tebi draži NBA to je tvoja stvar.
Forza Milan!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 jan 2015, 01:02

kanarinac je napisao/la:ev ovako da se i ja prikljucim ovoj debati pa cu reci za mene koji volim rukomet nikada nebih mijenjao arene i sport...jer arena zaista nosi primat sto se tice rukometa...ali kako sam ljubitelj kosarke i fudbala reci cu da sto se tice kosarke veliki primat nosi sport klub sve sto vrijedi osim spanske lige je na sport klubu pa se nadam da ce iduce godine arene pokusati sta oteti aba ligu euroligu ili nba barem jednom od toga..e sto se tice fudbala po meni i tu nosi primat arena sport liga prvaka euroliga italija francuska nase domace lige koje ja iskreno vrlo cesto gledam i juznoamericka takmicenja beligijska grcka pa i spanski kup su ljudi uzeli za one koji zele da gledaju nekada spance...a iskreno po meni jedino sto se tice fudbala na areni nedostaje engleska liga i 6 utakmica spanske lige godisnje...i sada jos kada dodamo na areni sport ove godine super bowl :clap: ...najglamuroznije finale svih sportova i iskreno uz arenu sam poceo pratiti americki fudbal koji ima neke svoje cari......i jos moram ovo reci arena sport je sto se tice komentatora na 100 puta vecoj razini ne samo edin kole kosarku,nego i rukomet komentatori su vrh,fudbalski komentatori su veoma dobri trude se ljudi da svaku utakmicu cine zanimljivijom dok na sport klubu su mi svi tako monotoni i tako dosadni..eto to je od mene neki osvrt i mislim da se dosta vas slaze sa mnom :D
Dobro si to rekao za komentatore.Na Sport Klubu su fakat ocajni dok na Areni legendarni dvojac prenosi kosarku,NFL i NHL prenose ona dva majstora sto sve znaju u vezi ta dva sporta onda je tu i Ivan koji uz Edina je daleko najaci lik sto se tice kosarke a u fudbalu su takodje dobri komentatori.

Meni je licno Arena draza zbog Bosanske i Italijanske lige a sad bi trebali prenositi i Argentince a tu je i Liga Sampiona i Liga Evrope.Jedino sto nema na Areni a sto bih bas volio gledati je Engleska liga i Formula 1.Ovo ostalo me ne zanima.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 jan 2015, 22:24

Liga Prvaka u slijedeće tri sezone opet na OBN-u (vjerovatno kao i do sada, wednesday best pick, Super Cup i finale) i Areni. E ne znam sad da li će dati BHT-u tuesday best pick. :hmmmmm:

Što se tiče Španaca. Izgleda ništa do ljeta.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jan 2015, 22:37

Isto vrijedi i za NBA.

A jel ko primjetio da su na Areni promjenili lika koji odgovara na pitanja, onaj sto je prije bio ako ne prenose samo stavi onaj zadnji dio sto uvijek ide :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2015, 22:48

A koliko im inače treba da odgovore, ja ih nešto pisao prije nekoliko dana i nikako odgovora...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jan 2015, 22:52

2-3 dana ali nisu ni meni odgovorili na par pitanja :crazy:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 jan 2015, 00:01

Otelo je napisao/la:2-3 dana ali nisu ni meni odgovorili na par pitanja :crazy:
Pa kad ste ih pitali svasta :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 jan 2015, 00:21

Ja ih pitao za domaca fudbalska takmnicenja :P

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 jan 2015, 16:37

Pa vjerovatno ni to nece prenositi pa ti nisu odgovorili :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 jan 2015, 20:42

Mah odgovaraju po ćejfu ili već nekom utvrđenom sistemu. Nema veze kakvo ste pitanje postavili.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.