Senijad Ibričić

travnicanin
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la travnicanin » 22 jul 2012, 20:47

Ibro vrati se ti u Hajduk, dole si legenda, u HNL si sila igrač, fino more, svi te vole, a para već imaš i **** ti se

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 22 jul 2012, 23:36

Bolje je sto puta igrati u jednom APOEL-u nego grijati tribine u Moskvi. Ibro ima "šmeka", zna igrati, ali kad ti ne možeš trčati i kada si spor onda se teško probijaš u današnjem nogometu.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jul 2012, 23:53

limenka je napisao/la:Bolje je sto puta igrati u jednom APOEL-u nego grijati tribine u Moskvi. Ibro ima "šmeka", zna igrati, ali kad ti ne možeš trčati i kada si spor onda se teško probijaš u današnjem nogometu.
Uz to nema dovoljno dobru tehniku i "šmeka" sto kazes da bi nadoknadio to sto je spor i sto ne moze trcat. Ne moze ni Miske puno vise trcat, ali on je toliki majstor sa loptom da mu to ne smeta puno. Ibri moze proc to u Hrvatskoj, ali u ozbiljnoj ligi ne moze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 22 jul 2012, 23:58

Ja bih sad odmah potpisao za bilo koji navedeni klub :D
Mi se brinemo za njega i ostale, a on se voza u autima od pola miliona KM, a ja fiata bravu ni na more s njim ne mogu :lol:

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 22 jul 2012, 23:58

Cartman je napisao/la: Uz to nema dovoljno dobru tehniku i "šmeka" sto kazes da bi nadoknadio to sto je spor i sto ne moze trcat. Ne moze ni Miske puno vise trcat, ali on je toliki majstor sa loptom da mu to ne smeta puno. Ibri moze proc to u Hrvatskoj, ali u ozbiljnoj ligi ne moze.
Naravno. Misimović je jedno vrijeme bio ponajbolji igrač Bundeslige, a znamo šta to znači. Ibričić nikada nije imao potencijal postati takvo što. Njihova kvaliteta je teško usporediva.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 23 jul 2012, 00:01

-SanaFCŽ- je napisao/la:Ja bih sad odmah potpisao za bilo koji navedeni klub :D
Mi se brinemo za njega i ostale, a on se voza u autima od pola miliona KM, a ja fiata bravu ni na more s njim ne mogu :lol:
:lol: :mrgreen: lafo ima jos svoj kafic.. kucu od 1 mill km itd :mrgreen:

Upravo tako.
FORZA NAPOLI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jul 2012, 00:08

Ma nije problem u njegovim parama, nego ga pratimo radi reprezentacije valjda. Iako je to tuzno, Ibro u nas itekako ima mjesta na klupi, iako nema u prvih 11.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jul 2012, 00:30

limenka je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Uz to nema dovoljno dobru tehniku i "šmeka" sto kazes da bi nadoknadio to sto je spor i sto ne moze trcat. Ne moze ni Miske puno vise trcat, ali on je toliki majstor sa loptom da mu to ne smeta puno. Ibri moze proc to u Hrvatskoj, ali u ozbiljnoj ligi ne moze.
Naravno. Misimović je jedno vrijeme bio ponajbolji igrač Bundeslige, a znamo šta to znači. Ibričić nikada nije imao potencijal postati takvo što. Njihova kvaliteta je teško usporediva.

Ibričić nikad nije imao kvalitetu i ni u kome slučaju se ne može porediti sa Misimovićem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 23 jul 2012, 00:42

Cartman je napisao/la:
Ma nije problem u njegovim parama, nego ga pratimo radi reprezentacije valjda. Iako je to tuzno, Ibro u nas itekako ima mjesta na klupi, iako nema u prvih 11.
Kamo sreće da ga nikako ne pozivaju, da nema mjesta ni na klupi, ali nažalost izuzmemo li kvalitet naša 2-3 igrača, većina su podjednako "dobri".. Zato i jesmo tu gdje jesmo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jul 2012, 01:46

-SanaFCŽ- je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Kamo sreće da ga nikako ne pozivaju, da nema mjesta ni na klupi, ali nažalost izuzmemo li kvalitet naša 2-3 igrača, većina su podjednako "dobri".. Zato i jesmo tu gdje jesmo
Zato kazem. Nije on neki igrac, ali nama je dobar za klupe. Zato je vazno da nadje klub gdje ce bit standardan. Znao je on pruzat dobre partije za BiH dok je igrao u Hajduku.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 jul 2012, 15:41

@Cartman, cast tim partijama ali sada nema mjesta za klupe, ispred njega su Miske i Pjana, ima i Medunjanin koji to moze pokriti, ovako zauzima mjesto jednom Stevanovicu, Visci ili nekom drugom mladom prodornom igracu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jul 2012, 19:17

kazu ovi sa sportsport Ibricic na tribinama, a on uopste nije ni u moskvi lagano odmara u Splitu :lol: :lol:

i ulaze u rekreativni centar u Sanskom Mostu ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jul 2012, 15:02

Dok je liga u pogonu, on igra malog nogometa i zajebava se u Splitu, i takav igrac da igra u reprezentaciji ? :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jul 2012, 15:07

Ako ikog prezirem u reprezentaciji onda je to ovaj ufurani seljak. Preodvratan je i drago mi je sto ga necu vise gledat u reprezentaciji (makar 2 godine dok ga neka budala opet ne pozove).
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 29 jul 2012, 15:32

jes da ga ne volim, al nek dođe u Želju :mrgreen:
zavolio bih ga momentalno :lol:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 jul 2012, 15:56

boli ga ,plata ide :-)

Rios

Post Postao/la Rios » 29 jul 2012, 15:59

Nek Ibro uziva u zivotu,plati,malom fudbalu,biznisu,al sto dalje od repke dok je ovakvo stanje :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 30 jul 2012, 10:13

E čuj Gaziantepspor :D

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 jul 2012, 11:07

Ibizevic je napisao/la:E čuj Gaziantepspor :D
To nije losa ekipa,ako tam prelazi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 30 jul 2012, 11:15

BIHfan je napisao/la:Ako ikog prezirem u reprezentaciji onda je to ovaj ufurani seljak. Preodvratan je i drago mi je sto ga necu vise gledat u reprezentaciji (makar 2 godine dok ga neka budala opet ne pozove).
Kao prvo momak uopšte nije ufuran...to SELJAK -sve o sebi si rekao dok si to napisao.Dečko je prošao i mahovo i grahovo i nešto je postigao(ti možeš da crkneš od zavidnosti)... nit je mamin nit je tatin sin..sve svojim radom...100 puta se kao čovjek dokazao i dan dans se dokazuje-više je novca dao za liječenje bolesnih i siromašnih nego što će takvi kao ti vidjeti i na TV.I čuješ li ti samo sebe riječ PREZIREM pa šta ti momak mora uraditi da ga prezireš... Trupku sretno u Turskoj a ti se izjedaj od muke...,i još da kažem nema on nikakav sportski centar..kamo sreće da ima da omladinu skloni sa ulice..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.